Τι παπακι ? Εμεις πεταξαμε το Town Mate γιατι το ειχαμε δανεισει σε καποιον και το αφησε χωρις λαδια.
63200 χλμ με το τωρινο παπι.Μεσα σε 5-5,5 χρονια.
Τι παπακι ? Εμεις πεταξαμε το Town Mate γιατι το ειχαμε δανεισει σε καποιον και το αφησε χωρις λαδια.
63200 χλμ με το τωρινο παπι.Μεσα σε 5-5,5 χρονια.
Αυτά τα αθάνατα τα Honda 90cc, που στο Mythbusters, βγηκε το καλύτερο, και η μόνη λύση να το σταματήσουν ήταν να το ρίξουν απο ψήλα μετα απο τα 100 κιλα και λάδι φαγητού που το βάλαν και πηγαινε ασταμάτητα…
Ξέρεις μωρέ αυτα τα μπλέ και κόκκινα με τα υπερ-υψωμενα flash.
Ετσι ετσι!Honda Power !
Εγω παλι κυκλοφορω με ενα υπερκαμμενο chaly honda. Μετραει σαν ρεκορ?
Chal-ακι ! Αυτα ειναι ! Οταν ημουν μικρος ειχαν πολλοι τετοια.
Update στα ρεκορ μου : 4 πιτογυρα σε 5-10 λεπτα.
ε σε θαυμάζω. Εγώ στο 1,5 πιτογυρο είμαι φουσκωμένος.
Εγω ειμαι και κοντα 95 κιλα ομως.
Καλα ρε αναπνοη ποτε επαιρνες?Ακου 4 πιτογυρα σε 5-10 λεπτα
Φιλτατε τα πιτογυρα εδω ειναι κατι σαν πιτογυρα.
Δυστυχως δεν ειναι σαν τα δικα σας !
Πάντως θυμάμαι ότι τα πιτόγυρα από Θράκα (Ελληνος Στρατιώτη) ήταν τεράστια και γευστικότατα.
Σκηνικό που δεν ξεχνώ: Κάποια στιγμή το 2002 αν θυμάμαι καλά είχανε κλείσει την Γωνιά και οι φήμες λέγανε ότι βρήκανε κρέατα στην φορμόλη. Η Γωνιά ήταν η νο1 αλυσίδα σουβλατζίδικων στην Πάτρα. Τα επόμενα χρόνια θα δείξουν αν η συγκεκριμένη γενιά ( μου ) φοιτητών στην Πάτρα θα κάνει παιδιά με ουρές και 3 αυτιά.
Και απο τοτε δεν εχει την πολλη δουλεια που ειχε τοτε.
Παει η θρακα οπως την ξεραμε!Χαλασε και αυτη.Κακο κρεας και αλλα τετοια.
Πρέπει να πεινούσες πολύ εε ??
Μπααα, καμμια μικρολιγουρα θα ειχε. :lol:
Εφαγα βραδυ 10-10.30 αποτι θυμαμαι και ημουν με ενα κρουασαν απο το πρωι.
Σας παραπεμπω στο τοπικ με το τι εφαγες σημερα για να δειτε τι εφαγα στις 3.30 εχωντας
ξυπνησει στις 3 σημερα.
12 ώρες όρθιος. από 3:30 μέχρι 4:30 μπάλα. Από 4:30 μέχρι 1 διαδρομή και παρακολούθηση συναυλίας Helloween - Gamma Ray. Από τις 1 μέχρι τις 3:30 από Πειραιώς 260 μέχρι το Σύνταγμα με τα πόδια. Η μόνη στιγμή που έκατσα ήταν για κανά λεπτό μετά τη συναυλία. Η πλάκα είναι ότι ότι από πειραιώς 260 έως το μετρό του κεραμικού το πήγαμε τρέχοντας νομίζοντας πως έχει μετρό μέχρι τις 2 μετά από εσφαλμένες πληροφορίες.
Και το άλλο ρεκόρ είναι 3 πίτσες unlimited στην πίτσα hut με αφράτη ζύμη.
Οι δικές σου μασχάλες βρωμούσαν στη συναυλία ρε?
8 ώρες όρθια σερί, λόγω διπλού εργαστηρίου. Μετά κατέβηκα 6 ορόφους με τα πόδια και ξανανέβηκα με τα πόδια και ξανακατέβηκα (είχα ξεχάσει κάτι). Όταν πήγα σπίτι δεν κοιμήθηκα, αλλά πέθανα λίγο στον καναπέ.
Σήμερα το μεσημέρι έφαγα ένα μεγάλο κομμάτι σνίτσελ αλα κρεμ κα ψωμί καιι πατατοσαλάτα 8O Δεν μπορούσα να κουνηθώ μετά, ήταν και βαρύ Είδα Μονκ και χώνεψα
O Μονκ βοηθα στην πεψη.
H πέψη της τροφής αρχίζει απ’ το στόμα και συνεχίζει στον πεπτικό σωλήνα όπου, περνώντας από τον οισοφάγο και το στομάχι, καταλήγει πρώτα στο λεπτό και μετά στο παχύ έντερο όπου εκεί γίνεται η απορρόφησή της.
Η πέψη της τροφής ξεκινάει απ΄το στόμα ακολουθεί η ικανοποίηση του φουσκώματος και μετά δεν μας νοιάζει τι κάνει
Σε νοιάζει. Μπορεί να σε πιάσει κάνα κόψιμο…