Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Το ρεκορ εγινε στον χωρο εργασιας μου!
Νέο ρεκόρ στην τιμή του πετρελαίου!!! :stuck_out_tongue:

7 μερόνυχτα άγρυπνη:o :o :o :o :o :o

Προσπαθησε να κοιμηθεις ορθια.Σου λειπουν τοσες ωρες υπνου που δε θα ναι δυσκολο

δεν πρέπει… μπορει να πέσω…:-s

Θα χαλασει το σερι αν κοιμηθεις! Εχεις την ευκαιρια να κανεις μεγαλυτερο ρεκορ! :stuck_out_tongue:

Χμ, dunno. Το μονο πραγμα που εχω σε φαση ‘‘προσωπικο ρεκορ’’ ειναι το περπατημα. Εχει τυχει δηλαδη να το παρω γοργο βαδην απο Θησειο μεχρι Παγκρατι ή από Μπραχαμι μεχρι Παγκρατι σε 30 λεπτα. Δεν εχω δοκιμασει παντως ποτε αντοχες, θα θελα καποια στιγμη. Ειμαι λιγο ρομποτ οσον αφορα το θεμα.

Edit: Κοινως δε κουραζομαι ευκολα και σπανια τα σκαω στην κιτρινη φυλη!

+1 στον απο πάνω!

Για το έδιτ κυρίως.

Καλα για περπατημα να μας πει το ανωμαλο ο Λεντ.Εχει ξεχασει τι σημαινει λεωφορειο και ταξι(νταξει για το 2ο καλα κανει).

Κι εγώ περπατάω πολύ. mmoxi

Εχω κανει αποσταση Ριο-Ζαρουχλεικα (στην Πατρα) με τα πόδια…:lol: (και ηταν πολλάααα τα χλμ…)

Εσυ ζεις σε χωριο.Οι αλλες σου εναλλακτικες ειναι το γαιδουρι ή το πατινι.

έχουμε και καρο. αμέ!

Ενω εσυ που ζεις ρε.
Βασικα εγω μετανιωνω γι’αυτο αλλα τα σκαω αναγκαστικα συχνα σε ταξια.
Οποτε μαλλον το ρεκορ μου ειναι σε μια μερα να εχω παρει 5 φορες ταξι.:frowning:

Σε πολη.Ανθρωπινη.Οχι σε κατι σαν μπουρδελο :slight_smile:

Μαλλον σε ενα μεγαλο χωριο ζουμε, φλωρε συμπολιτη!

Σε μεγάλο χωριό. Ανθρώπινο. Όχι σε κάτι σαν μπουρδέλο :slight_smile:

Τι να μας πεις όμως κι εσύ από το θρυλικό Βίτσι Συκεών, ε; :-s

Θέριε μην επιτίθεσαι στη Σόφι ρε :evil:

Οντοπικ, χθες έκανα άλλα δύο ρεκόρ:

• τακτοποίησα και έκανα σκατά και ξανατακτοποίησα και ξαναέκανα σκατά και ξανατακτοποίησα το σπίτι μου, σε ένα απόγευμα 8O
  • έψαχνα επί μισή ώρα, με το μυαλό κουρκούτι από την κούραση, ένα έγγραφο σε ένα φάκελο. Έψαχνα έψαχνα έψαχνα. Τελικά θυμήθηκα ότι το έχω αποθηκέυσει σε υπολογιστή της σχολής και δεν το πέρασα στο φλασάκι :dunno:

κοντα 8οο σελιδες σε 14 ωρες…

επισης μικρος (4-5) την εβρισκα να βαζω φυστικια στη μυτη μου… ρεκορ:…τρεις φορες στον παιδιατρο σε μια μερα #-o :lol:

ΤΕΙ αθήνας (στη καβάλας) - Μεταξουργείο
55 λεπτά

δε θα πω προσωπικο μου ρεκορ,αλλα ενος φιλου μου(πολυ καμμενο ατομο)…
εφαγε 19 χυλοπιτες το καλοκαιρι που μας περασε και τωρα εχει φτασει τις 25!!!8O

#-o :lol: 8O

Γιατί έτσι ρε συ ? Κοιτα τώρα να βουλώνεις άλλες τρυπές και οχι αυτές της μύτης σου εε !

Πάντα φιλικά εε.