Το πιο αργά που έχω γυρίσει σπίτι είναι 5 το πρωί ενώ έχω φύγει από τις 8 και κάτι.8)
τον ήπιες
7.30 στο σπίτι ενώ είχα φύγει από τις 8.30-9 . :lol:
οντοπικ . συνήθως κάθε τρίτη βράδυ π κάθομαι στο σπίτι κ μαγιρεύω και σε 2 ώρες μπορώ να φάω ένα ολόκληρο πακέτο μακαρόνια … (ωραία σάλτσα είναι κόκκινη με τόνο κ λαχανικά)
σας εχω ολους…
πριν απο 9 χρόνια έφυγα 8 το πρωί και γύρισα μετά απο 2,5 μήνες…πήγα στην κοπέλα μου στη συρο…τους πήρα τηλεφωνo από εκεί να τους πω που είμαι…(ωραίες εποχές)
ε… no fair !
Ως κύριος οφείλω να παραδεχτώ την ήττα μου:). Επίσης οφείλω να επισημάνω ότι τελευταία άρχισα να ξενυχτάω οπότε έχω δρόμο ακόμα8).
μικροπτεσματα του στυλ
αγρυπνος και με καθημερινη μπαλιτσα για 3 μερες! (και ναι εκεινες τις 4 μερες δεν εκανα μπανιο)
12 σουβλακια 2 παντσετες 3 σουτζουκια ενας θεος ξερει ποσες πατατες 2 λιτρα ρετσινα 2 σφινακια και 500ml μπυρα μονορουφι σε ενα βραδυ! μετα ξερασα 2 φορες το βραδυ και ηπια ενα τσαι το πρωι το οποιο ξερασα επισης! μονο νερο ναι…
15ωρες non-stop τραγουδι (το εννοω ετρωγα και μουρμουριζα… παραλιγο να πνιγω)
μονο για την τριτη λυκειου και ποτε αλλοτε κοιμομουν μεσημερι 3 ωρες συν τις 8 κλασσικες το βραδυ (εκτος απο την εφταημερη)
αλλα τελος το αγαπημενο μ και προσωπικα καλυτερο ρεκορ
2170 επισοδεια ανιμε + 20 ταινιες + δε ξερω γω ποσα OVA βαλτε με το μυαλο σας ποσες ωρες συνεχομενα εβλεπα μεσα σε 2 χρονια
IT’S ANIME CRAZY BITCHES!
(Και ναι ειμαι και gamer και εχω και ζωη!)
edit: ξεχασα το 25 δευτερα inhale μ προσπαθωντας να φτασω αυτο (δεν προκειται βεβαια)
νταξ ειλικρινα σορυ για το double post αλλα με αυτο το ποστ εκανα προσωπικο ρεκορ facepalm και τωρα π γραφω μετραω 5 σερι και ολα βρηκαν απολυτο στοχο και εκαναν ικανοποιητικο πλατς…
6… τελος
Ξεκίνησα μια ωραία μέρα το πρωί να διαβάζω και να ψάχνω διάφορα περί γαλαξιών, διαστήματος κτλ, και ξαφνικά ξημέρωσε (η επόμενη μέρα προφανώς!)
Μπορώ να γλύψω τον αγκώνα μου !
Έχω μείνει ξύπνιος από ξημερώματα μέχρι το επόμενο βράδυ όπου ψόφησα στον ύπνο. (Δούλευα απο πρωί μέχρι βράδυ, μετά είχε beach party και είχε έρθει και η παρέα και δούλευα μέχρι ξημερώματα, και το πρωί πάλι κανονικά δουλειά μέχρι το βράδυ :P)
15 ώρες ύπνος, (μετά το σχολείο μέχρι το επόμενο πρωί που ξαναξύπνησα για το σχολείο).
χμμμ για να δούμε
4 Ωρες συνεχόμενα ντραμς,και οι 2 ηταν μόνο ταμπούρο (πωωω λιωσιμο)
2 πίτσες
47δευτερολπτα αναπνοή στο νερό
12+4 ώρες λιώσιμο WoW,με διάλειμμα συνολο 30λεπτά για φαί κατούρημα και σχετικά καθημερινά επι 2,5 μήνες τα τελευτάια 2 καλοκαίρια και μάλλον το ερχόμενο τα ίδια…
Τρέξιμο-περπάτημα-τρέξιμο-περπάτημα απο βικτώρια (στην πατησσίων μεριά) μέχρι τέρμα πατησσίων επειδή δεν είχε συγκηνονία
3 ώρες στο κινιτό με φίλο μια μέρα το καλοκαίρι
δν μου έρχονται άλλα …
Έχω περπατήσει 36 χιλιόμετρα στο βουνό(πεζοπορία στο Πήλιο) ξεκινώντας από την επιφάνεια της θάλασσας μέχρι σε 800 μέτρα υψόμετρο και μετά ξανά κάτω…Μετά στα καπάκια με του φτάσαμε κάτω κάτσαμε όλο το group σε ένα σουβλατζίδικο και έφαγα 3 πιτόγυρα και με το που γύρισα πίσω Βόλο κοιμήθηκα από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 12 την άλλη μέρα
Ποια anime έχεις παρακολουθήσει???Εγώ είδα από τα μέσα σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα είδα τα 477 επεισόδια του One piece και τα 299 του Bleach συν μερικές ταινίες…
make love, not warcraft
…άντεξα 22 μέρες συμβίωσης με μικρούς δαίμονες χωρίς να τους στραγγαλίσω…ναι για μένα είναι ρεκόρ
κ τη δευτερα wow να παιζετε
Ύπνος 20-21 ώρες χωρίς διάλειμμα μετά από 5ήμερη.
Καλήνυχτα:!:
κοιτα και εγω τα πρωτα 1000 και τις ταινιες (οσα και οσες ειχαν βγει τοτε) τα ειχα δει μεσα σε 3μηνες το πολυ… one piece bleach naruto τις ταινιες και τα ova τους κλασσικουρες του στυλ FMA death note elven lied hellsing κλπ κλπ ε νταξ μετα ηθελα να ξεκολλησω λιγο να γινω πιο επιλεκτικος με το τι βλεπω γτ απο ενα σημειο και μετα η σπλατερια και το mindfuck ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν και να αξιζουν και τον κοπο…
παρ’ολ’αυτα keep up the good work και ισως και να με περασεις δεν ειναι θεμα…
Δεν το έχω βάλει σκοπό…Άπλα ρώτησα.
[SPOILER]Resoect episode σημερα…:roll:[/SPOILER]
Aυτη τη βδομάδα που θα έχουμε κατάληψη θα το λιώσω παλι
[SPOILER]Ακομα εδώ είμαι? πάω για WoW!!
[SPOILER]http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aggramar&cn=Striner[/SPOILER][/SPOILER]
- Περπάτημα από Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μέχρι την Λιοσίων.
- Γυμναστική 2 ώρες συνεχόμενα (και μετά τά’φτυσα τελείως).
- Συνεχόμενο gaming για 10 ώρες.
- 5 επιδόρπια με σοκολάτα μέσα σε μία μέρα.
- Μάσημα τσίχλας για περίπου 12 ώρες.
- 15 ώρες συνεχούς ύπνου.
κλπ…
δευτέρα βράδυ βγαίνει και το cata θα πεθάνεις πάνω στο PC ε?
Πρόσφατο ρεκορ. 1 βδομάδα χωρίς ύπνο :?