ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;
Περπατημα Ζωγραφου-Εξαρχεια-Ζωγραφου 2 φορες μεσα σε μια μερα
Συνταγμα - Αιγαλεω με τα ποδια υστερα απο μπανιο, κουραση, φορωντας σαγιοναρες και λοιπο καλοκαιρινο εξοπλισμο
το μονο ακραίο μπου μπορώ να σκεφτώ είναι μια μια μιση μερα χωρις φαγητο και έχοντας παιξει 1 ωρα μπάσκετ
37 ωρες μετα απο 5ήμερη…ιτ μαη νταστ!!!8)
-22 ωρες,18,14…α ρε oblivion(+πατσακια)!!!μια καταστροφη ησουν…καθε μερα πανω απο 8ωρο στανδαρ για κανα 2μηνο!!(για το συγκεκριμενο εκανα απεξαρτηση…πραγματικα ηταν πολυ δυσκολο να βγαινω απο το σπιτι για/και να μην παιζω…1βδομαδα ποναγε το χερι μου απο το mouse μετα)
-και 9 και 14 ωρες ρισκ(1παρτιδα καθε φορα,αλλα με δικους μας κανονες που ειχαμε ορισει…αυτο ηταν καψιμο)
-και βεβαια pro κατι 8ωρα απο ηρακλειο-πειραια και τ’αναποδα
ψέμα στο ψέμα δηλαδη8)
εχω απειρες μαρτυριες!!!..ειδικα για τον υπνο,οσοι με ξερουν εχουν να το λενε!σε καποια φαση κοιμομουν 18ωρες τη μερα για 1μηνα σερι και σκεφτομουν να παω να μου γραψουν τπτ για να με κραταει ξυπνια…μετα επιασα δουλεια και δεν χρειαστηκε(καλα…η πρωτη βδομαδα που επρεπε να ξυπναω 7 μετα απο τοσο υπνο που ειχα συνηθισει,ηταν η χειροτερη της ζωης μου!!!)
οκ πλακα κάνω
γενικα αν δεν έχεις κουνηθει ολη μέρα,εε πως να κοιμηθεις το βράδυ?!
who knows…
μπαα ξενερώνη λίγο η παρέα με το κάτα,αφού οι 3 απο τους 5 παίκτες μου είναι clasic(60lvl γαμάτο pvp gear) ο 1 80 και ο αλλος που ανεβάζω τώρα 72
Αν και δεν παίζουμε πολλα χρόνια (2) έχουμε σπάσει όλα τα ρεκορ gaming απο την εποχή dota και fps
[B]Και ένα ακόμα ρεκόρ:[/B]
1 μεσαία συσκευασία μερέντα σε 1 ώρα,αν και πιστεύω ο αλεξ θα έχει φάει πολύυυυυυυ περισσότερες σε λίγα λεπτά
βασικα τρώω των 400γρ για μεσημεριανο (ολη μερα δεν τρωω τπτ άλλο ),τζαμπα η γυμναστικη:lol:
Να κι εγω:
–> 18 ωρες υπνου σερι, λογω κουρασης.
–> 10 μερες απλυτος, στην κυριολεξια.
–> ενα ταψι παστιτσιο μονος μου, σε 24 ωρες.
–> τεσσερα πακετα τσιγαρα ( ακα κοντα 80 τσιγαρα ) σε μια μερα.
–> τεσσερις ασσιστ και τεσσερα γκολ σε αγωνα 8χ8, στον οποιο η ομαδα μου κερδισε με 8-7. :!:
–> πανω απο 18 ωρες συνεχους gameplay σε διαφορα παιχνιδια ( Οblivion, KH1, KH2, FFX … )
–> πανω απο 40 μερες νηστειας. ( κρεας, γαλα, κλπ…)
–> πανω απο 12 ωρες σερι, ‘ξαπλα’ σε μια καφετερεια.
Αυτα μου ηρθαν πανω-κατω. 8)
τρεις χρονιες μαστερ λιγκ σε μια μερα (η πρωτη χρονια βεβαια ηταν στην β εθνικη και ειχε λιγοτερα ματς)
μπαλα απο τις 10.00 μεχρι τις 14.00 και απο τις 16.00 μεχρι τις 21.00 για πολλα σαββατοκυριακα (σε τσιμεντα)
εχω τερματισει το marc ecko getting up contents under pressure χωρις κωδικους, (οποιος το εχει παιξει ,νοιωθει)
Ο λόγος δεν ήταν ευχάριστος
Τερμάτισα με έναν φίλο μου το GOW 2 απο τις 7 το πρωί μέχρι της 4 το άλλο πρωί (με 1 ώρα διάλλειμμα και ύπνο λίγες ώρες),και την άλλη μέρα απο της 4 το πρωί μέχρι της 12 το μεσημέρι… πολύ λιώσιμο μιλάμε
τερματησα το God Of War 2 (για να δω αν λεμε για το ιδιο) σε 14 ωρες χωρις cheat (π δεν ξερω αν εχει) ηταν βεβαια η 2η φορα π τ επαιζα αλλα ειχε περασει καιρος απο οσο θυμαμαι…
τρέξιμο από την διασταύρωση μέχρι το terravibe μέσα σε 10 λεπτά αφού έχασα τα 2 πρώτα τραγούδια του ozzy. οι μπάτσοι στην διασταύρωση δεν μας άφησαν να μπούμε με το αυτοκίνητο μέχρι την πόρτα.
το ίδιο λέμε αλλα εμείς το παίζαμε σε Hard και είχε πολύ death…και ξανά απο το checkpoint κλπ κλπ
λιγο ασχετο αλλα δεν νομιζω να το έχει καταφέρει κανεις
-απανοτό σπαμ για μια και βάλε βδομάδες,(χωρις να φάω και μπαν)
Το ρεκόρ μου στον ύπνο είναι 18 ώρες συνεχόμενα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το άλλο πρωί8) (χωρις να είμαι πιωμένος, χωρίς τπτ και χωρίς "διάλειμμα για κατούρημα:p)
4 φρονιμιτες σε 2 ωρες. =/
σο ανκουλ.