δες το θετικα.
δεν θα μπορεσεις να το σπασεις. Νικησες.
δες το θετικα.
δεν θα μπορεσεις να το σπασεις. Νικησες.
καταπληκτικο~!
δεν το ειχα σκεφτει, χαχαχ.
1 μήνα αφαγία(στο νοσοκομείο)!
[SPOILER]Εντάξει είχα ορό αλλά κλάιν[/SPOILER]
σε coma ήσουν? (δεν ήξερα πως γράφετε)
Όχι…αλλά τώρα που το λες έκανα και 4-5 μέρες σε καταστολή(σας ρίχνω και στον ύπνο!:p)
Απλά είχα κάνει εγχείρηση στομάχι οπότε…φαγητό κομμένο!
Edit:Κώμα*
Με εχεις. 20 μερες με ορο προσφατα που εγχειριστηκα.
Η επεμβαση πηγε περιφημα (σπονδυλοδεσια) αλλα εχασα αιμα κατα τη διαρκεια της εγχειρισης και ετσι επαθα οξεια νεφρικη ανεπαρκεια. Οπότε κατεντησα να εχω τρυπες και σωληνακια παντου.
-Και στα δυο χερια.
-Στο λαιμο ειχα ενα σωληνα που εφτανε πιο ψηλα απτο κεφαλι μου (για τις αιμοκαθαρσεις).
-Στη μεση για να φευγουν τα υγρα της επεμβασης.
-Στο τζον τζον για περιπου 5 μερες (μεγαλη πικρα ο καθετηρας, οταν κατουρουσα ενιωθα σαν να μου βαζαν καυτο σιδερενιο καλαμακι μεσα).
-Και στο backdoor κανα 2-3 φορες κλυσμα μιας και ξαπλα τοσο καιρο τα εντερα μειναν στασιμα (απο κει που περπατουσα καθημερινα και κολυμπουσα στο συνολο 5 χιλιομετρων, και σε συνδυασμο με τη καθημερινη δουλεια, ετρωγα 2 γεματα γευματα τη μερα).
ΤΟ καλο απο ολη την ταλαιπωρια ειναι οτι αδυνατισα αισθητα (12 κιλα σε 25 μερες) και πλεον τρωω και γυμναζομαι με συγκεκριμενη διατροφη και ασκησεις και μεχρι να ξαναρχισω τη δουλεια μου, γυμναζομαι με ποικιλια και σε παραπανω απο μια φορες τη μερα
8O
Πω!Πού μένεις να πάμε για καφέ!?Σε νιώθω απόλυτα!Σωληνάκια είχα 4 και το ένα το κράτησα και 1+μήνα έξω από το νοσοκομείο!
Έβγαλα και photos με το κινητό όταν μου άλλαζαν γάζες σχετικά φρεσκοεγχειρισμένος…και γαμώ!
Αν αρχίσω να μιλάω και γω με λεπτομέρειες θα τελειώσω αύριο…έκανες εντατική??
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρα κατεβατά μόνο για τις παραισθήσεις που είχα από τη μορφίνη!!:lol:
Άκουγα για 2 χρόνια [B]μόνο[/B] scorpions . Απο τότε ζήτημα να έχω ξανακούσει 4-5 φορές.
έχεις άβαταρ όπεθ, δε βλέπω βελτίωση
Ναι ρε μάπα συγκρότημα είναι οι opeth #-o
Πρώτα σκεφτόμαστε και μετά μιλάμε
τα λέμε σε 2 χρόνια που θα τους κράζεις.
nn mad tho
#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Πρώτα απόλα γιατί θα τους κράζει σε 2 χρόνια :-k από που και ως που(μετριο δισκο δεν έχουνε μέχρι σήμερα, ούτε προβλέπεται)
εδιτ: και δεύτερον είσαι άμπαλος σκέτο
aionios xazoulis
είσαι ο Αιώνιος, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.
μου αρέσουν οι Metallica και οι Iced Earth. αυτή τη στιγμή φοράω μπλούζα Machine Head και μπροστά μου έχω αφίσα Nevermore.
οι παντόφλες μου είναι Iron Maiden (όχι νταξ)
τεσπά, είσαι ο Aionios.
/edit: στο λαστ.φμ μου, τρίτο συγκρότημα είναι οι Blondie.
είσαι ο Aionios.
Μπράβο, είσαι shaman(είπα πριν τι είσαι)
το αν είμαι άμπαλος το βλέπεις κάθε μέρα στο haxball :-#
ΤΑΠΑ.
στο haxball μόνο το κομπλεξικός βλέπω(kick για ενα λάθος)
το άμπαλος το βλέπω στους Machine Head και στους Nevermore
σε αυτό κάνεις λάθος, δεν ήταν κικ, απλά πάταγα κλικ όπου να’ναι απ’τα νεύρα μου, πάτησα τη διαφήμιση δεξιά λοιπόν, και έκλεισε το room. αν κανείς δεν ήθελε να σε ενημερώσει μετά που το ξανάνοιξα, δε φταίω
για τους nevermore και τους MH δεν είμαι και περήφανος, αλλά τι να κάνεις, μου γυάλισαν.