Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

ωραία τα λύσαμε, δεν γουστάρεις prog death προφανώς, αλλά δεν μπορείς και να τους θάβεις έτσι απλά

μπορώ, το έκανα στις 02:49.

anyway, εγώ σε αγαπώ γιατί θυμάμαι το πρώτο σου άβαταρ.

για να αποφύγω το οφφτοπικ, προσωπικό ρεκόρ: άντεξα συζήτηση με Aionios για 5-6 ποστ.

Πες μια τις προυποθεσεις που χρειαζεται καποιος για να θεωρειται οτι γουσταρει ‘‘προγκ ντεθ’’.Κατι φιλαρακια ακουνε Pestilence και Atheist αλλα Opeth δε πολυπαλευουν.Περνανε?Αν οχι,πως θα τους το πω ευγενικα ρε γμτ=/

Αν μου λεγες οτι ακουνε Edge of Sanity, και δεν παλευουν Opeth θα έλεγα νταξει.

Οι Opeth είναι Prog Death?

Όχι είναι prog metal με στοιχεία ντεθ. Προγκ ντεθ είναι συγκροτήματα όπως death,atheist,focus κτλ.

εχω χεσει 8 φορες σε μια μερα…αιμα

Eχω κανει 14 σε 27 ωρες!!!

Για να σε δω. :smiley:

ειχα παθει σαλμονελα.νικησα

[SPOILER]Κάποια τραγούδια δεν είναι, ΟΚ, οι Opeth δεν ειναι μόνο το Damnation και λοιπες μπαλαντες ομως. Αλλά πολλά άλλα είναι Prog με Death στοιχεία μέσα όπως είπε ο πιο πάνως…[/SPOILER]

Εγώ πάλι θαρώ ότι δεν πληρούν τις προυποθέσεις για κανένα από τα 2 συνθετικά του όρου. Επίσης αρχιάμπαλος είσαι για MH και για Nevermore.

Δεν πληρούν τις προυποθέσεις για τον όρο prog metal; :-k

Ούτε για αστείο όπως και το 90% όσων βαφτίζονται με αυτό τον όρο

Με τη σαλμονελα χεζεις;;;

Ο όρος αυτός γενικά είναι άκυρος. Τώρα πραγματικά προγκ είναι συγκροτήματα όπως οι arcturus ,maudlin of the well,thorns κτλ. τα οποία εξελίσσουν τη μουσική και ανοίγουν νέους δρόμους.Οι opeth δεν το κάνουν αυτό,αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην θεωρούνται ωραίο συγκρότημα,καθώς δημιουργούν τρομερές συνθέσεις(για μένα πάντα) απλά δεν είναι καινοτόμοι.

Δε θες να ξες ΠΟΣΟ και ποσο συχνα.Στο τελος εβγαζα νερακι του Θεου γιατι το εντερακι ειχε στραγγιξει.

Ω ναι…

Ον τοπικ…

Εχω παιξει 8 ωρες live σε μια μερα.
Εχασα 15 κιλα σε 1,5 μηνα.
Εβλεπα για πανω απο 14 ωρες σερι dvd.

Μιλαμε, η τελευταια σελιδα με τα σκατα και το προγκ, ειναι η χαρα του πανκη. :lol:

Σε πέρασα…

Έναν μήνα μέσα στο σπίτι έχω μείνει…
ούτε μέχρι το μπαλκόνι βγήκα…

:smiley:

[SPOILER]υπαρχουν κ χειροτεροι απο μενα.[/SPOILER]