χμ ναι…
έναν μήνα το καλοκαίρι…
κανάν μήνα είχα να βγω και πριν τις γιορτές
και έναν ολόκληρο μήνα μετά τις γιορτές…
[SPOILER]ε, μετά από αυτό μία μεγάλη νευρικότητα την έχω όσο να ναι![/SPOILER]
χμ ναι…
έναν μήνα το καλοκαίρι…
κανάν μήνα είχα να βγω και πριν τις γιορτές
και έναν ολόκληρο μήνα μετά τις γιορτές…
[SPOILER]ε, μετά από αυτό μία μεγάλη νευρικότητα την έχω όσο να ναι![/SPOILER]
Πως το κάνετε αυτό? Δεν μπορώ να μείνω πάνω από 2 ημέρες συνεχόμενα μέσα…
Ρεκόρ "τρώω ότι να’ναι"
Τις τελευταίες 3 μέρες ελέω εξεταστικής έχω φάει:
[ul]
[li]12 kinder delice
[/li][li]8 danette duo
[/li][li]4 ζελέ recor
[/li][li]3 κρουασάν φράουλα
[/li][li]2 σοκολάτες Lacta Lov’ it choc ‘n’ biscuits
[/li][li]2 ζαμπονοκασερόπιτες
[/li][li]2 σακουλάκια ζολίτα[SPOILER][/SPOILER]
[/li][li]1 πακέτο μπισκότα
[/li][li]1 μεγάλο σακουλάκι πατατάκια και 1 φουντούνια
[/li][li][B]πολλά[/B] τοστ
[/li][li]+ το φαγητό της λέσχης(εκτός Τετάρτη μεσημέρι και σήμερα το βράδυ που έχει όσπρια κ.λ.π)
[/li][/ul]
25? άφησα στο Μασούτη
και όχι δεν είμαι χοντρός
Η εξεταστική θα μας στείλει νωρίτερα… εγώ τρώω μόνο πιτόγυρα, πίτσες, σοκολάτες και μακαρόνια… Θέλω λίγο σπιτικό φαί. Δεν πάει άλλο! 4 σοκοφρέτες σε 2 ώρες
έχω χέσει 9 φορές στο σχολείο μέσα σε μία σχολική μέρα
εχω κάνει ζημιά 100.000-150.000 δραχμές σε γαλλικό ζαχαροπλαστείο
Στο rockwave του 2009 είχα πάει για κατούρημα γύρω στις 10-15 φορές… Προσωπικό ρεκόρ! Ας όψονται οι μπύρες
Εγώ για αυτό αποφεύγω να πάω μαρκετ τις τελευτείες μέρες…Την τελευτεαία φορά που πήγα στον Μασούτη πήρα 30 κρουασαν,4 σοκολατες και 2 κοκακολες λιτρο.Πάλι καλά που είναι και ο αδερφός μ εδώ και δεν τα έφαγα μόνος μ…
Γάλα μόνο παίρνω και αυτό από τον φούρνο οταν πάω για πρωινό…
Α και πίνω πολλούς καφέδες τις τελευταίες μέρες και κοιμάμαι πιο πολυ απο το συνηθισμένο…:? :lol::lol::lol:
οντοπικ:
είχα να κοιμηθώ 3 βράδια και τις ημέρες εκείνες δεν έκλεισα μάτι ουτε για λιγο…Καλοκαίρι σε κάμπινγκ!!!
=P~=P~=P~
σταματα και πινω και μπυρα τωρα…
elaborate
Έχω χάσει 20 σε ένα μήνα! Σε καλοκαιρινή προετοιμασία τον Αύγουστο του '97! Και δεν τα πήρα πίσω μαζεμένα, όπως πολλοί μου έλεγαν.
Κάνε το μέρες ώρες και μετά έλα να μιλήσεις.
8O8O8O
μα καλά πως?
μωρέ ας έχανα είκοσι κιλά και ας έκανα και έναν χρόνο…και αυτό για μένα ρεκόρ θα ήτανε…
Κόψε το φαί και όλο και κάτι θα χάσεις!
εγώ που προσπαθώ να πάρω κιλά και δεν παίρνω? :p:p
Μια από τα ίδια!
Ειπε ο ανθρωπος.Καλοκαιρινη προετοιμασια.Εννοει για καποιο αθλημα
κατι που σημαινει πολυυυ τρεξιμο…
διαβασα το μισο+ τοπικ απο κινητο.εχω πιει 2.5 μεγαλους χυμους σε μια ωρα.ουτε συζητηση για το σαβουροφαγωμα της εξεταστικης… καπου ειδα κατι για 25 μαλακιες στα θρησκευτικα στις εξετασεις…ενας φιλος μου 7 φορες και γω παντα στο μαθημα σκεφτομουν γκομενες… Το εχουν γενικα τα θρησκευτικα αυτο :Ρ
δεν κατάλαβα…την παίζετε στα θρησκευτικά?:-k
Όπως λέει ο deathster λίγο παραπάνω, πολύυυυ τρέξιμο σε στίβο, βουνά και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. Για εφηβικό πρωτάθλημα μπασκετ. Φαντάζεσαι φυσικά ότι όσοι είχαν να με δουν καιρό το έπαθαν ένα ψιλοσοκ
:lol: οχι στα θρησκευτικα αλλα την μερα πριν δωσεις θρησκευτικα οπου πρεπει να διαβαζεις:p