Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

α, μάλιστα… ότι δεν κάνω εγώ δηλαδή…:stuck_out_tongue:
πωω! ξεπάτωμαα!

ω, ναι! το φαντάζομαι και γω την ίδια αντίδραση θα είχα…χαχααχ:D

σόρρυ για το double post αλλά δε ξέρω πως απαντάς σε δύο ποστ…με ένα ποστ.

Πασχαλάκο άντεεεεεεε!!!

μα δεν είναι μόνο θέμα φαγητού…τέσπα…

…Πασχαλάκο και Πατατούλη…:lightsabre::evil::x:x (χάθηκε να ήμουν και γω έτσι?)

φάτε φάτε φάτε για φάτε…(σε συνδυασμό ειδικά με την καθιστική ζωή είναι γαμησέτα…)

εγώ κυρίως λόγω της δεύτερης την πάτησα και όχι του πρώτου (δεν είμαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος!).8):roll:

δεν χρειαζεται να λιωνεις στα γυμναστηρια…βγες μια βολτα και κανε δυο γυρους το τετραγωνο.η βγαλε τον σκυλο βολτα(αν εχεις :p).μια χαρα γυμναστικη ειναι αυτο.και για να ειμαι ον τοπι τον πρωτο χρονο φοιτητης εχασα 15 κιλα(τρωγωντας ως φοιτητης δλδ οτι βλακεια εβρισκα) επειδη πηγαινα παντου με τα ποδια…το γυμναστηριο το μισω(εγω και ο anisixos \:D/)

-Διάβασα όλο το θρεντ σε 2 δόσεις

-9 μέρες συνεχόμενες για καφέ στην ΑΒ και τη 10τη δίπλα στο Ρεζίν :smiley:

-700 χλμ σε μια μέρα με τη μηχανή είχαμε πάει Αθήνα-Βόλο-Αθήνα για καφέ

-Νέα Σμύρνη Γκύζη, 9 λεπτά και σταμάταγα στα κόκκινα 8)

αυτά μου 'ρχονται, στο φαγητό είμαι λίγος…

γκυζη μενεις ρε θηριο?

Ανέκαθεν…

[SPOILER][SPOILER][SPOILER]BAZINGA![/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

• Αλκοόλ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 τα ξημερώματα (μπύρες+ρετσίνες+κρασί+ρακή+ουίσκι+ακόμα περισσότερες μπύρες=καταστροφή :p)
    -8 ώρες πήγαινε και 12 ώρες επιστροφή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για να κάτσω λιγότερο από 1 μέρα (με μπλόκα αγροτών)
    -14 μπουκάλια μπύρα και απροσδιόριστης μορφής-αριθμού σφηνάκια μέσα σε 5-6 ώρες
    -1 κατσαρόλα γιουβαρλάκια και 1μιση λίτρο κόκα κόλα σε μία μέρα
    -5 φορές εμετό μετά από μια μαλακία που ανέβηκα στο allu fun park.από τότε ορκίστηκα να μην ξαναπάω ΠΟΤΕ
    -14 ώρες σε αεροπλάνο Γερμανία-Κολομβία.Απαλεψιά:?

Σε μια εκπαιδευτική εκδρομή με το σχολείο στη Αγγλία ήθελαν ντε και καλά να δούμε όλα τα αξιοθέατα του Λονδίνου που μας έμειναν μέσα σε μια μέρα. Με υπερβολική δόση γκαντεμιάς κατάφερα και έμεινα 7 ώρες όρθιος,δηλαδή χωρίς να κάτσω σε κάποια καρέκλα. Για τις αντοχές μου αυτό είναι άθλος.:stuck_out_tongue:

Έχω να πιω μπύρα απ’ τη Δευτέρα.

είναι πέμπτη :lol:

Αυτό λέω :!:

Τόσο δυνατή κλανιά που ξύπνησε την μάνα μου 2 δωμάτια δίπλα!! Με ανοιχτές τις πόρτες όμως… :stuck_out_tongue:

εχω να κάτσω να δώ τηλεόραση 3 μέρες,και δεν με χαλάει καθόλου μπορώ να πω

:lol3::lol3::lol3: Δεν υπαρχεις!!!

Είδα το Stargate SG-1 σε 14 μέρες, ένα δεκάωρο την ημέρα περίπου (10 σεζόν, 214 επεισόδια και 42 λεπτά το επεισόδιο)
13 ώρες σερί στο WOW
και ταξίδι από Κοζάνη-Πειραιά με λεωφορείο και Πειραιά-Ρόδο με καράβι κοιμόμουν σε όλη την διαδρομή εκτός από καμιά ώρα που κάθισα να φάω τίποτα :lol: (Δεν θυμάμαι πόσες ώρες αλλά ήταν πολλές, εξάλλου έχουν περάσει κάτι χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι)

Ενα κεμπαπ, ενα γυρο χοιρινο, ενα καλαμακι χοιρινο (χωρις ντοματα ολα αυτα βεβαια) + bonus ενα καλαμακι χοιρινο σκετο :stuck_out_tongue:

Εδω και ενα 2μηνο η γυναικα μου δεν εχει κλεισει μπουτι. Με ρωταει συνεχως τι παιρνω :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

“Kαλησπερα και συγχαρητηρια παιδι μου να πουμε” !

βιταμίνες από τον αγαπούλα.

Rage,μη σε λένε Γιάννη?