axoaxxoaxoaxoaxoaxoaxoaxaoxaoxoaxoaxao
Γαματο…οχι παιδες, ολα νορμαλ. Πριν το 2μηνο που λεω ειχα αποχη 15 ημερων λογο προβληματος υγειας και μαλλον καλυπτω το χαμενο εδαφος. :roll:
Αλλα παμε πραγματικα γ@μιοντας στο σπιτι. :lol:
axoaxxoaxoaxoaxoaxoaxoaxaoxaoxoaxoaxao
Γαματο…οχι παιδες, ολα νορμαλ. Πριν το 2μηνο που λεω ειχα αποχη 15 ημερων λογο προβληματος υγειας και μαλλον καλυπτω το χαμενο εδαφος. :roll:
Αλλα παμε πραγματικα γ@μιοντας στο σπιτι. :lol:
Άιντε και στα δικά μας.
:lol::lol::lol:
ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ
έχω σκοτώσει 7 μύγες με ένα χτύπημα μυγοσκοτώστρας
κουραδα χτυπησες??? :lol::lol::lol:
το ρεκορ μου σε φαγητο ειναι 3πιτογυρα (αθηναικα) και 4 παγωτα πυραυλοι σε 1,5 ωρα!
επισης, 3 πιτσες στο pizza hut unlimited…
[-X[-X[-X δεν έβλεπες μίκυ μικρός
από φαγητό ,παλιά που ήμουν πολύ δυνατός γιατί τώρα έχω φλωρέψει, έχω φτάσει σε σημείο να παίρνω zantac μήπως να ξεκινήσω να αναπνέω πάλι 8)
καλα υπηρχε μια εποχη που ειχα “πειραξει” τον μεταβολισμο μου και εκαιγα σαν τρελος οτι ετρωγα και κυκλοφορουσα με malox γιατι καθε λιγο και λιγακι ετρωγα σαν πουστης!
μάγκας
double post
μεγάλη (ντροπιαστική) στιγμή μια που λέμε για φαγητό… (δε με τιμάει αλλά τι να κάνεις…δεν αποποιούμαστε το παρελθόν μας όπως οι παντέρα, χο χο:p)
ήμουν αν θυμάμαι καλά 2 γυμνασίου…ήμασταν με φίλους goodys ομόνοια…και με προκαλεί ένας να φάω ένα cheese με μία μπουκιά…5,000 το στοίχημα!
challenge accepted, το βάζω όλο στο στόμα (πως δε πνίγηκα το ζώον) και μάντεψε τη πήρα με τα λεφτά που κέρδισα :lol::lol::lol:
Δίσκο, βινύλιο των Manowar;;
γούνινο βρακί; 8)
κάτι που συνδυάζει και τα δύο από πάνω ποστ…το into glory ride
εγώ ακόμα αναρωτιέμαι πως το έβαλες όλο το cheese στο στόμα σου χωρίς να πνιγείς :-k
…γινεται !
Ειναι σαν το συστημα με το ποτιρι
14 ώρες Diablo
Κάτσε να βγει το 3 (ΑΑΑΑΑΝ βγει) και τα λέμε!
3 μήνες (πάνω κάτω) αξύριστος and still going
δεν εχεις γυναικα η απλα δε σε πριζει? Τυχερος ανθρωπος…