Μετα απο μπανιο ολη μερα ειχα παει απο συνταγμα στο αιγαλεω.Λογω απεργιας.
Επιστροφη απο 5ημερη,Παρασκευη απογευμα 19:30!Πεφτω νεκρος για υπνο και ξυπνησα Σαββατο 22:30!Do the math!
[SPOILER]Το εκανα εγω για σας…27 ωριτσες:D[/SPOILER]
Λεπτομέρειες:!:
Κι εγώ θυμάμαι που στην γ’ γυμνασίου σε μία εκδρομή ‘‘γουρούνιαζα’’ μαζί με τον ξάδερφό μου στα goodys(στο mall) από ένα cheese ο καθένας …ενώ σε λίγα λεπτά θα ξεκινούσε η ταινία… Και αφού τελείωσε αρχίζει ‘‘άντε θα χάσουμε την ταινία, άάάντε’’… Μου’χε σπάσει, πραγματικά, τα νεύρα όλο ‘‘βιάσου και βιάσου’’ ήταν και εγώ η έρμη ούτε μέχρι τη μέση το’χα φτάσει… Ε και 'γω από την βιασύνη και την ένταση, χώνω το μισό cheese στο στόμα…είχα μπουκώσει το ζώον, αλλά πίσω δεν έκανα…ήμουν αποφασισμένη να το φάω:!: Και δεν φτάνει που θα έσκαγα, εκείνη τη στιγμή ήρθε και ο καθηγητής πάνω απ’το κεφάλι μου και μας μιλούσε και 'γω μούγκριζα :lol: Άιστα διάλα δηλαδή!! Και τί κατάλαβα τελικά που βιάστηκα;; Την ταινία την βαρέθηκα απ’το πρώτο δεκάλεπτο και βγήκα έξω:!:
χαχχαχαχαχαχα
ποιά ταινία είδατε;
Αν σου πώ ότι δε θυμάμαι…κοίταζα την ώρα και τη στιγμή να βγώ έξω…
Αλλά αφορούσε τον β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (αν δεν κάνω λάθος), έδειχνε κάτι στρατιώτες και μάλιστα σε μία σκηνή ο ένας φίλησε( τον άλλον (ο οποίος είχε πέσει νεκρός εε!!). Μας είχε κάνει όμως τόσο πολύ εντύπωση, που κοροϊδεύαμε τα χαζά… Τέλος πάντων…
:-k:-k:-k
οκ…δεν μου λέει κάτι
6 χρονια εχω τον ιδιο κλησης και ηχο μηνυματος[SPOILER]για κλησεις το alma mater των moonspell και για μηνυματα το bite the pain των death:D[/SPOILER]
ωραίο γούστο:ok:
εκανα ενα χιλιομετρο περιπου τρεξιμο σε 3 λεπτα για να προλαβω σεντρα μπαρτσελονας
48 δευτερολεπτα κατω απο το παγκοσμιο ρεκορ!!
:lol::lol::lol:
Πανω ηθελα να πω, ΟΚ!!!
Με λιγη προπονηση σε βλεπω αν οχι του Λονδινου, τους επομενους, δεν ξερω και που θα γινουν ( βραζιλια??)
Πανω κατω δεν εχει σημασια εγω γελασα επειδη το βρηκα αστειο
Ναρκαλιευτης
Αρχαριος 8
Ενδιαμεσος 73
Εμπειρος 302
σιγα…
φιδακι σε 3310, ρεκορ: [B]4054[/B]!
Έχω πάνω από 10 χρόνια τον ίδιο αριθμό κινητού.
Έχω ακούσει 23 συνεχόμενες φορές το One Way Conversation των Screaming Trees από ένα demo του 1998 που δεν κυκλοφόρησε ποτέ επισήμως.
τι σιγα μωρε
για τα 8" στο αρχαριος ειμαι παρα πολυ περηφανος
κι εμενα ενας φιλος μου εχει καρτα sim panafon
σιγα γιατι το “4054” στο φιδακι ειναι σπανιοτερο ρεκορ! :lol:
Παναφον λεει. Παναφον και Τελεστετ. =’)
Eιχα κανει 1" στο “Αρχαριος”. 8)
(Βασικα, ειχα πατησει καπου και απλα κερδισα. :-s)