Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Χθες το βραδακι σουταρα 100 τριποντα σερι για να βγαλω ποσοστο ευστοχιας :

[SIZE=“4”][B]57 / 100[/B][/SIZE]

:D8):smiley:

Μαλιστα ξεκινησα με 8/10 και 14/20…:!:

Μόνο;8)

Ισα ρε ‘‘μονο’’. :lol::smiley:

Γεια σου ρε larry bird :thumbup:

τι ναρκωτικά παίρνεις???

Ε μετα το 3vs3 που προηγηθηκε, εκατσα για χαλαρωση να κανω μερικα σουτακια. :stuck_out_tongue:

"μερικά σουτάκια"
τόσα σουτ (όχι τρίποντα,σουτ) έχω βαρέσει συνολικά την 5ετία 2007-2011 :lol::lol::lol:

Ξεκινάω να ακούω χέβυ μεταλ.

Θα ήταν άξιο αναφοράς αν έκανες από 500 και πάνω,τα 100 είναι μόνο ζέσταμα8)

Συμφωνω.
Δεν καταλαβαινω γιατι εκπλησσονται.

9 χρονια που παιζω επισημους αγωνες, δεν εχω σουταρει τριποντο.

Πιανεται για ρεκορ;;; :stuck_out_tongue:

Σιγουρα!!! :slight_smile:

Μετά απο 2 μεγάλα μιλκσέηκ,μεγάλα , πραγματικά μεγάλα,1,5λιτρα νερο και ενα κουτακι κοκα κολα,κρατήθηκα για 15λεπτά και μετά εκανα το μεγαλύτερο κατούρημα στη ζωή μου, 42 δευτερόλεπτα !

Πείτε πόσο έχετε κατουρήσει :stuck_out_tongue:

ενα απ’ τα ρεκορ που μ’ αρέσουν είναι το εξής, πριν από 2 χρόνια περίπου: 2 πιάτα μακαρονάδα, και μετά από μια ωρίτσα στα γκούντις με 1 κλαμπ και 2 μπέργκερς <3

ειχα φαει σχεδον ολοκληρο ενα μεγαλο καρπουζι
δε μετρησα, αλλα ηταν σιγουρα λεπτο

Μια πιτσα 4χ4 και εναμιση λιτρο coca cola και μετα αν θυμαμαι καλα ειχα σωριαστει σαν ρινοκερος στο εδαφος :smiley:

Πω ρε φίλε :!: :!: 8O 8O

εχω κατουρησει σιγουρα πανω απο ενα λεπτο ομως το πιο μεγαλο ρεκορ τετοιου τυπου το κατεχει ενας φιλοσ μου:

(προσοχη ειναι σιχαμερο!)

[SPOILER]εκανε μια κουραδα η οποια ηταν μεγαλυτερη απο την τρυπα της λεκανης και ειχε κατσει απο πανω της σαν… γεφυρα…! υπαρχει σε φωτο φυσικα και πηρε περιπου 5-6 καζανακια μεχρι να την καταπιει η λεκανη. ηταν σαν μια μεσαια μπανανα αλλα πιο χοντρη! δεν πρεπει να εχει ξαναβγει απο ανθρωπινο κωλο τετοιο πραγμα![/SPOILER]

σποηλερ του αιωνα

θέλουμε φωτό αλλιώς δεν πιστεύουμε τίποτα