Δλδ εγινε αντικειμενο συζητησης(και με φωτο:-s) αυτο οταν ηρθε και σας βρηκε για μπυρες;
Μηπως ευτυχως που γεννηθηκα γυναικα τελικα;
4 μερες χωρις κατουρημα. Συνηθως το παθαινω με αλλαγη περιβαλλοντος, οπως οταν ειχα παει στρατο για παραδειγμα, αλλα οχι τοσο πολυ =/
Μία μεσαία πίτσα (hut), μία μερίδα λαζάνια μπολωνέζ, μισή σαλατίτσα και υπήρχαν και ορεκτικά τύπου όνιον ρίνγκς και τέτοια.
Ένα μπουκάλι βότκα με ένα μπουκάλι καλούα. Και τα δύο τα είχα αγοράσει και τα είχα πάει εγώ πεσκέσι στο (βαρετό) πάρτυ, επί τούτου, και μόνο εγώ έπινα. Για να μην υπερβάλλω, πρεπει να είχε μείνει περιθώριο για ένα δυο ποτήρια, δεν είχαν τελειώσει εντελώς τα μπουκάλια.
Να μη μιλήσω τώρα για κάτι ρεκόρ τύπου Alucard, αλλά για χέσιμο, διακοπές του τρόμου κι έτσι.
Γνωστος μου ειχε βαλει στοιχημα με τον συγκατοικο του οτι θα καθονταν σπιτι ολο το καλοκαιρι. Δηλαδη βγηκε 31/5 και το στοιχημα ηταν να βγει 01/9 ξανα απο το σπιτι με τον συγκατοικο να αναλαμβανει να φερνει στο σπιτι τα απαραιτητα (τσιγαρα, χαρτακια κλπ). Δεν ξερω εαν το καταφερε αλλα θυμαμαι οτι 20/7 που ειχα περασει απο το σπιτι το στοιχημα δεν ειχε χαθει ακομα. Ακομα και την επομενη μερα δηλαδη να βγηκε, παραμενει φρικτο.
οχι, σπιτι του ημασταν και ενω αραζαμε στο σαλονι τον ακουσαμε να αναφωνει με περηφανεια και τρομο ταυτοχρονα για την πιο μεγαλη κουραδα που εχει δει ποτε στη ζωη του! :lol::lol::lol: φυσικα οταν την αντικρυσαμε οι υπολοιποι πηγαμε να λιποθυμησουμε!
σαν… γέφυρα λέει…!!! :lol:
Είμαι απ’ τις 30/6 Λιβαδειά και ακόμα δεν έχω φάει πιτόγυρο :|:!:
ειδα σε λιγοτερο απο μια βδομαδα 2,5 σεζον how i met your mother,1,5 σεζον big bang theory και 1,5 σεζον wildboyz…και συνεχιζω
έχω να ακούσω manowar στο αμάξι από την παρασκευή (χάλασε το mp3)
Πως αντεξες;;;Παρε την δοση σου τωρα!!!
άσε, ζω ένα δράμα :?
Ακου στο τερμα hail and kill για να ερθεις στα ισια σου
5 πιτσες μεσαιες ολοκληρες στην πιτσα χουτ σε 3 ωρες.
οταν σηκωσα το χερι την εκτη φορα (για να ζητησω νερο), μου κανει ο σερβιτορος: "Κι αλλο ρε φιλε?!?!"
ιστορικες στιγμες!
μια και ειδα κατι για κουραδες:
[SPOILER][B]VOMIT ALERT![/B]
[SPOILER]εχω ριξει μονοκοπανια 30αρι ογκολιθο. εντομεταξυ ειχε σφηνωσει καθετα στην λεκανη σαν μενιρ. χρειαστηκε τεμαχισμος για την εναπωθεση του στο αποτεχετευτικο συστημα…[/SPOILER][/SPOILER]
(τα δυο γεγονοτα δεν συνεβηκαν την ιδια μερα)
edit: 2 ευρω η πιτσα… WIN!!!
[QUOTE=Blaine;1190647]ειχε σφηνωσει καθετα στην λεκανη σαν μενιρ. [QUOTE]
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
26,5 ώρες ύπνου σερί;;;
Mιλαμε πεθανες οχι αστεια :lol::lol::lol:
Oι γονείς μου είχαν αρχίσει να ανησυχούν. Μπαίνανε στο δωμάτιο να δούνε αν αναπνέω. Πραγματικά όμως μετά όταν ξύπνησα ήταν υπέροχα. Λες και είχα πάει μια βόλτα στον παράδεισο. Αυτό πάει να πει “σάπισα στον ύπνο”. Δε χρειάζεται να περιγράψω το κατούρημα και την πείνα που ακολούθησαν. :p:D
Χα!Οπως εγραψα και πιο πανω σε τρωω για μιση ωρα.
Πραγματι το κατουρημα μετα ηταν απιστευτο.Παιζει να ειναι και αυτο προσωπικο μου ρεκορ!:lol:
18 ώρες jungle speed. 10 το βράδυ με 4 το μεσημέρι περίπου. με παύση μόνο για φαγητό το βράδυ. ωραία που ήταν:P