Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

7λεπτα και 20 δευτερα to παγκοσμιο στα 3000 μετρα. Μπορεις σε δυο χρονια να το σπασεις

Προχώρημα απο Block 33 μεχρι Χαριλάου με τα πόδια!

270κατι φτερνισματα μεσα σε μια μερα

ακομα:roll:

χαχα λες;
σιγα σιγα θ αρχισω να βλεπω τον αθλητισμο με αλλο ματιι:p

Koιταξε το :wink: :stuck_out_tongue:

σε μια 9ωρη σκοπια που με ειχαν ξεχασει τον επαιξα 6 φορες μετα αναγκαστηκαν να με συνδεσουν με ορο λογο αφυδατοσης

10 χρονια ανεργος

1 μπουκαλι βατ 69 με κολα

Μεχρι καμαρα ειναι το ρεκορ μου.

:lol::lol::lol:

Σιγά.
Νερό δεν είχες στη σκοπιά?

Έπινε κάτι άλλο, για να αντέξει και να μην αφυδατωθεί

Ακριβώς το ίδιο. Δεν είχε τόσο κρύο, ευτυχώς.

1> Έχω να ξαναφήσω γενιάδα εδώ και 6 χρόνια (πάντα ξυρισμένος)

2> Κάθε μέρα: 3 καφέδες, 3 πορτοκαλάδες, 3 μπύρες (δεν τα κάνω 6-6-6 μην με “ξαποστείλουν” πριν την ώρα μου…) εδώ και 10 χρόνια.

3> Τα ξύνω αφού σχολάσω, πάντα, εδώ και 8 χρόνια. Για γούρι…

Και οι μαλάκες ακόμα να με βάλουν στο [I]Guinness Book[/I]!
[COLOR=“DimGray”][I](έστω ένα καφάσι μπύρες Γκίνες, ρε σπαγοι…)[/I][/COLOR]

Το νούμερο δύο πώς γίνεται να το κρατάς; Τόσα χρόνια ξέρω γω…

8O 8O 8O 8O 8O

[B]ΞΕΡΩ [/B]τι σημαίνει αυτό.

Εγώ δε το ανέβηκα. [B]Το κατέβηκα [/B]([I]Απ τη “σκάλα” μέχρι κάτω στις ποταμίσιες κοτρόνες ΄έως στο “λιμανάκι” όπου θα μας έπαιρνε η βάρκα[/I]).
Όχι φορώντας τα αθλητικά μου (μαλακία μου). Με καλοκαιρινά [I]conver[/I].
#-o Στο τέλος της διαδρομής, πονούσα τόσο που δεν έβλεπα την ώρα να φτάσω και έτσι δεν μπορούσα να απολαύσω τη Φύση γύρω μου ([I]αλλά πέτυχα κρι-κρι μπροστά μου…κάτι είναι αυτό[/I])και όταν έφτασα τελικά και χαλάρωσα, όλα τα δάκτυλα των ποδιών μου ήταν μέσα στο αίμα…:?

χαχα η δύναμη της [B]συνήθειας[/B] ([I]οκ. υπήρξαν μέρες που δεν το τήρησα, όπως και κάτι εξαιρέσεις, αλλά ΓΕΝΙΚΩΣ το τηρούσα: καφέδες και πορτοκαλάδες πρωινά-απογεύματα και μπύρες τα βράδια. Ξέρω απίστευτο, αλλά όσοι με ξέρουν[/I]… :roll: και εννοείται δεν το συνιστώ: ακόμα να ξεφορτωθώ τη “σαμπρέλα”…)

στην τουαλετα σου πρεπει να γινεται πυρηνικος πολεμος…

Ορθόν: [I]αφήνω πάντα το προσωπικό μου στίγμα[/I]…:wink::lol:

9 το βράδυ με 4 το πρωί τίτσου.

Χαρτιά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ με κάποια τέταρτα-μισάωρα μπρέηκς ενδιάμεσα για παραλία φαΐ κλπ. (Κάμπινγκ γαρ)
Την ίδια περίοδο έσπασα και ρεκόρ βουρτσίσματος μαλλιών. Έκανα να χτενιστώ περίπου 5 μέρες. Η φάση ήταν θάλασσα, μπάνιο στο ντουζ και μετά φυσικό στέγνωμα. Γινόταν τόσο μπουκλέ το μαλλί που αν πήγαινα να χτενιστώ θα έσπαγε η βούρτσα και τα νεύρα μου.

3 σεζόν 50-50 σε 1 βδομάδα και 1-2 μέρες. Το 50-50 το γνωστό με Φιλιππίδη Μπουλά Χαϊκάλη. Και η πρώτη είχε 30φεύγα επεισόδια ε…

Μεγαλη Παρασκευη, προ απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 3 το βραδυ(μαζι με ξαδερφια)…διαλειμμα μονο για φαι και χεσιμο/κατουρημα :stuck_out_tongue:

Και μιας και πιασαμε τις σειρες, Μιλα Μου Βρωμικα 24 επεισοδια σε 3 μερες και 2 σεζον(44+ επεισοδια) How I Met Your Mother σε 2 μερες, μεσα σε εξεταστικη κιολας! :smiley: