κι εγώ όλες τις σαιζόν από simpsons σε 7 ώρες
έχω γαμίσει όλες τις μάνες σας σε μια ώρα?
oχι ok sory μην προσβάλλεστε
έχω καεί 7 ώρο με deathnote
1.Mετα απο 18 ωρες ταξιδι,ξεραθηκα στον υπνο 17:00-07:00.
2. 3η και 4η σεζον Prison Break σε 2 βδομαδες.
3.και οι 2 τομοι του A storm of Swords(συνολο >>1200 σελιδες) σε 2 βδομαδες
Προσφατα κανα δεκαωρο call of duty
Επιστροφη στο σπιτι απο 5ημερη στις 7 το απογευμα. Κατευθειαν υπνος και ξυπνησα στις 22:00 την επομενη ημερα!
Πίστεψέ με λίγο είναι
Φαντάσου τους χειμώνες στα γιάννενα το στανταρ μου ήταν 12 ώρες και από κει και πέρα ανεβαίναμε
Δεν είναι δικό μου το ρεκόρ, αλλά δεν ξέρω και που αλλού να το ποστάρω.
Στο προφίλ του Razoreater κάνουν παρέλαση όλα τα γκομενάκια του φόρουμ. Beat that.
είναι ερωτεύσιμος.-
και μπαίνεις και βλέπεις γρακχο και ντεκ. ωραίος Razoreater . ο ερωτάς δεν εχει φύλο
Και τα γκομενάκια και την enfant gâteaux (έτσι να γράφεται?) λοιπόν. Ενώ εσύ? Μπάλες.
οντως ετσι γραφεται ευγε :!:
δεν είμαι [I]ζουλιαρης[/I]
Bump!!! Για φαγητό πατάω όλο το forum χάμου. Δεν έχω στομάχι. Το σάκο του Άη-Βασίλη έχω.
Ενδεικτικά σε διάστημα 2 ημερών χωρίς περίπου 12 ώρες ύπνο. 36 ώρες δηλαδή.
4 πάστες σοκολάτα σε διάστημα 2 ωρών το απόγευμα
2 σοκολάτες απ’ αυτές τις γαμάτες της lacta που έχουν μπισκότο ή τι διάολο μέσα
1 κρουασάν σοκολάτα
2 πίτσες με 16 κομμάτια η κάθε μία (τετράγωνες και πολύ ελαφριές ούτε που τις ένιωθες)
5 πιτόγυρα (2 μεσημέρι + 3 βράδυ)
2 πιάτα καρμπονάρα
1 σάντουιτς
2 μπανάνες
4 κομμάτια πίτσα απ’ το γνωστό πιτσάδικο στην πλατεία στα Εξάρχεια
4 καφέδες
ΤΟΝΟΥΣ νερό
Πάμε στα υπόλοιπα:
5 μέρες με 2-3 ώρες ύπνο την κάθε μία (πενθήμερη προφανώς), 20 ώρες στο κρεβάτι με το που γύρισα.
10 μέρες άπλυτος λόγω εγχείρησης στη μέση όπου δεν έπρεπε να πέσει νερό. Ευτυχώς ήταν διακοπές Χριστουγέννων και δεν πήγαινα σχολείο…
Από 6 φορές το “Gutter Ballet” και το “Refuge Denied” στο ριπίτ και περίπου 10 το "1987"
4 πακέτα τσιγάρα σε ένα απόγευμα-βράδυ
4 ώρες ναργιλέ
6 ώρες σε καφετέρια
2-3 χρονιές (όχι συνεχόμενες) χωρίς απουσία στο σχολείο
2 μήνες με καθημερινή πεζοπορία-τρέξιμο σε έντονο ρυθμό στα τιμημένα Αρκαδικά βουνά
20 μέρες με καθημερινά 7 χλμ ποδήλατο
6 φορές ξερατό σε 5 ώρες από στάχτη που έπεσε στο ποτό μου στην Ίο
40 δευτερόλεπτα κατούρημα με τρέξιμο α λα Μπολτ απ’ τη στάση του ΗΣΑΠ ως το σπίτι μου (50-60 μέτρα) γιατί κόντευαν να μου φύγουν
σχεδόν ένα 24ωρο έξω απ’ το σπίτι σε δουλειές και βόλτες
20 ώρες στο Football Manager (τα γάμησα όλα με Ατλέτικο)
12 φορές τερματισμός του Call Of Duty 4 από 3 σε κάθε επίπεδο δυσκολίας
1 βδομάδα δίχως χέσιμο (γαμημένη αλλαγή περιβάλλοντος)
3 ώρες στο τηλέφωνο
20 μέρες αξύριστος (φλώρος γαρ)
15 λεπτά χωρίς να μιλήσω ανάμεσα σε παρέα
2 μέρες χωρίς φαΐ (έλειπαν οι γονείς για γάμο στο χωριό και οι επόμενες 2 ήταν αυτές που έκανα τις κραιπάλες πιο πάνω)
:lol::lol::lol:
Kαλο
Σε πάω και κόντρα με λεφτά. Αυτό που βλέπεις ήταν πριν 2 χρόνια που ήμουν και μικρότερος άρα και με μικρότερο στομάχι και με μηδαμινή γυμναστική (για να πεις ξέρω 'γω το παιδί χρειάζεται ενέργεια). Και δεν είχε ανοίξει ντονατσάδικο και τυροπιτάδικο στη γειτονιά μου. Οπότε αν μετρήσω τωρινές ποσότητες θα κρασάρει ο σέρβερ.
Χοντροί.
Εγώ ναι, αλλά το παλεύω γιατί τα 13 κιλά που πήρα σε ένα χρόνο δεν είναι και λίγα. Ο ψηλός κομπλέ είναι, μόνο κοιλιά έχει. Δε συγκρίνεται με τη δικιά μου βέβαια…
Ευχη για τρελα ρεκορ ([B]απο το 1:25 και μετα[/B])