Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Πανουλη μιλας πολυ συνεχώς, αμα μάθεις ποσα κιλά ζυγίζω ελα βαλε τα λεφτουδάκια σου.

Ελαχιστη εως καθόλου με λιγη διατροφή, και βασικα δεν εχω κοιλιακούς. Ανοιχτη κατανομή εχω και ποδαρες :oops:

2 χέρια 3 πόδια (και μπόνους μια σκεπαστή με κλέφτικο)

Αμα παιχτει στοίχημα για φαγητο, ειμαι μεσα! 8)

και εγω το εχω κάνει αυτό αλλά χωρίς παρουσία. :lol:

480 ευρό σε λογαριασμό τηλεφώνου το δίμηνο, 860 σε εξάμηνο. είχα γίνει θρήσκος με τόσες προσευχές να βρέξει λεφτά να τους πληρώσω

Ρε γυναικωτέ άσε τις υπεκφυγές και απάντα στα ίσια με ένα “ναι” ή με ένα “όχι” για την κόντρα. Μινέρβα flora soft :stuck_out_tongue:

Κρίμσον, γκομενέτε?

<3 <3 <3 <3

Ποια κόντρα ρε κακομοίρογλου, ειμαι 110+ λεμε

Περίπου 95 εγώ και μου ρίχνεις και 2 κεφάλια.

:’’))

Πολύ καλός. Τα δύο παραπάνω μου θύμησαν μεγάλες φοιτητικές στιγμές. 4 φορές ξερατό σε 1,5 ώρα :lol:. 4 ώρες τηλέφωνο, 2-6 το πρωΐ :lol:.

6 φορές ξερατό σε 5 ώρες παλεύεται. Το χειρότερο που χω κάνει από ξερατά είναι μετά από 6 πλαστικά ποτηράκια μέχρι τη μέση τεκίλα/βότκα/ουισκι/τζιν/ρουμι και μέχρι πάνω μπύρα καπάκια μονορούφι. Μετά ξέρναγα στην αγκαλιά της γκόμενας που μετά από αυτό τα χα δύο χρόνια :P:P:P

Καλά εσύ τον έχεις παίξει 25 φορές σε μία μέρα δεν έχει να λέει.

To πιπιλάτε πολύ αυτό με τις 25 φορές εσείς οι νεότεροι στο φορουμ (που δεν ξέρω αν ήταν και 25), ενώ δεν ξέρετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε!

πιο γκομενετε δεν γίνεται. και στην ίδια λογική…

… 13 χρόνια σχέση χωρίς γάμο :stuck_out_tongue:

Scripta manent. Τώρα τα γυρίζεις? :stuck_out_tongue: Και αδιαφορώ για τις συνθήκες. Δεν ακυρώνουν το μέγεθος του εγχειρήματος.

Α, ναι που έφαγες το κράξιμο τις προάλλες :stuck_out_tongue:

• 18 μπύρες 500ml με 5 φορές κατούρημα.

• 1 πίτσα 32 κομμάτια (ή 1 m^2) + 2 σουφλέ σοκολάτας - με το μισό από οικογενειακό παγωτό (ωραίες εποχές τότε) 8O

• κατούρημα για 122" μετά από αναγκαστικά πολύ ώρα … μετά το πρώτο λεπτό ακουμπούσα στον τοίχο σκυμμένος πάνω στο χέρι περιμένοντας να τελειώσει… βαρέθηκα… [-X

• περίπου 1’ στα ντούς στο στρατό με σαμπουάν μέσα στα μάτια χωρίς ξέπλυμα (βρήκαμε να κάνουμε στοιχήματα) #-o

• πέρυσι. 13+ ώρες σερι οδήγησης (7μμ-7:30πμ) με 2 φραπέδες και ένα πακετάκι stroopwafels (ο 2ος φραπές σε ποτήρι COCA-COLA από Mc Donalds που είχα κρατήσει)
    (Delft - Ancona περίπου 1500 χλμ)

-μπορει να θεωρηθει ρεκορ το φαγωμα μικροτερης ποσοτητας φαγητου;
τον χρονο των πανελληνιων το περισσοτερο που μπορουσα να φαω για μεσημερι ειναι μισο πιατο μακαρονια και ισως αργοτερα κανα μπισκοτο.

-από αποψη ποτου, στην ιο 5 μερες που πηγαμε, τις 4 πρωτες πιναμε απογευμα τα κερατα μας και υστερα πηγαιναμε στα μπαρ και πιναμε τεκιλες σφηνακια. το πιο ωραιο που 'χα πιει ειναι μονορουφι, ονοματι δακρυ, που εφτιαχνε φιλος μου με ο,τι ποτα ειχαμε, ποσοτητας γεματου πλαστικου ποτηρακίου.

[B]Δυσκολο να απαντηθει με ειλικρινεια εδω μεσα αλλα εγω θα την κανω την ατιμη την ερωτησουλα![/B]

Το ξερω οτι σας βαζω δυσκολα τωρα αλλά καλο ειναι πεφτει και καμια βομβα που και που να ταραζει τα υδατα! :metal:

Λοιπον…[B]
Μεγαλυτερο/μικροτερο ηλικιακα ατομο που κανατε οτιδηποτε?[/B] (απο γλωσσοφιλο μεχρι οτι ναναι) :stuck_out_tongue:

ΠΧ το νορμαλ για καποιον τριανταρη θεωρειται η μικροτερη να ηταν γυρω στα 16 οταν πχ ηταν μικροτερος, ενω η μεγαλυτερη καμια σαρανταρα. Για τις γυναικες ειναι διαφορετικα τα νουμερα αν και πιστευω πως σημερα εχουν αλλαξει τα δεδομενα του παρελθοντος. Το λεω γιατι προσφατα μια φιλη μου τριανταρα μου εκμυστηρευτηκε πως “κολαστηκε” με παιδαρο λυκειου που του εκανε ιδιαιτερα…και μετα κολαστηκε στ’αληθεια :smiley:

Παντως ειμαι σιγουρος πως τα “κανονικα”, “φυσιολογικα”, “νορμαλ”, “σωστα”, “καθως πρεπει” κλπ δεν παιζουν σε τοσο μεγαλο ποσοστο στην πραγματικοτητα, τουλαχιστον οχι ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν…

Οι απαντησεις θα δειξουν:roll:

Για να δουμε αν υπαρχουν τα κοτσια να ειπωθουν αμαρτωλες αληθειες lol :youwish:

Δεν το βάζουμε καλύτερα στο “παραωρες εξομολογήσεις”, να μην το διαβάσουν “μικρά παιδιά” ? θα κοιμούνται εκείνες τις ώρες…

Μπορεις να το διευθετησεις please? :roll:
Οχι πως θα απαντησει καποιος αλλά λεμε τωρα :stuck_out_tongue:

1ο: Όχι… κάποιος μοδερατορας ίσως…

2ο: Αν δεν απαντήσει κανείς άλλος, θα είμαστε μόνο 2… :lol: