Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

Παιδιά γράφτε και άλλοι πόσα διψήφια έχετε κάνει! Θέλουμε να γελάμε, άντε, γρήγορα!

Αυτο τωρα το λες για να τον προφυλαξεις ή για να μην σου σπασει το ρεκορ?:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

μια ζωη την εχουμε δεν θα κανω και 250 γρ αλλα οτι θα κανουμε θα κανουμε γυρω στα 5-6γρ ο καθενας

αυτα με τα λιωσιματα στο pc και οι μερες απλυσιας ειναι ολα τα λεφτα :lol:

Το μονο που θυμαμαι τωρα ειναι οτι είχα φάει μια πιτσούλα διαμέτρου 15 εκ. με μια μπουκιά.

Ισχυει και για μενα. Και δε σκοπευω να πιω ποτε, δε μου φαινεται ωραιο…

Μ’ αρεσει που το σχεδιαζεις, σ’ αρεσει να το λες και “δεν συμβαινει τιποτα”. Μεχρι το Θησειο να σας πανε ρε οπως κι εμας…

:stuck_out_tongue:

μαγκια.

ειπε οτι ειναι μαγκια?? γουσταρει και κανει…

τι να συμβει??? σε ζηλευω ρε θησειο γαματα θα περασετε:p

μαγκια δεν ξερω μαστουρα σιγουρα ομως

Ναι αλλα η ΚΝΕ λεει οχι στο χορτο…
Θα παραβεις την εντολη?

Τώρα που σας διάβαζα ζήλεψα και είπα να σπάω κι εγώ ενα προσωπικό ρεκόρ
το ρεκόρ << δεν έχω ανακατευτεί ποτέ μου στις δουλειές των αλλών>> όμως αγαπητοί μόντς με όλη μου την αγάπη και μην με παρεξηγήσετε πληζ έτσι ως μάμμυ υποβάλω μια παράκληση
Αυτό με τα <<χόρτα>> μήπως??? μας διαβάζουν κι ανήλικα
λέω μήπως???:-k :-k :-k

εγω σημερα περασα τον βεντερ… 35 φορες σε μια μερα…

#-o

η κνε φιλτατε λεει οχι στα ναρκωτικα επειδη πιστευει οτι οσοι καταφευγουν στα ναρκωτικα το κανουν μονο για να βρουν διεξοδο στα προβληματα τους,…εγω κανω αλλου ειδους χρηση χορτου που εγκειται στην διασκεδαση μου και οχι στο να βρω λυση για τα προβληματα μου…χερουμαι που εισαι ενημερωμενος διαβαζεις και την εφημεριδα μας τον οδηγητη???

Αγαπητέ μου η χρήση του <<χόρτου>> και κάθε μορφής <<χόρτου>> είναι μία κι έχει το όνομα
ΕΞΑΡΤΗΣΗ και δεν <<έγκειται>> σε κανενός είδους διασκέδαση
Θες να το΄κάνεις???κάντο εσύ θα χάσεις
και θερμή παράκληση επειδή εσύ την ΚΝΕ την γνώρισες τώρα αλλά εγώ προ 30 ετών κάνε μου την χάρη κι άστην ήσυχη δεν της αξίζει τέτοια μεταχείρηση

αμα δεν με θελαν ας μην εγκριναν το βιογραφικο μου,μαλλον με θελαν πιο πολυ αποτι νομιζεις ,εγω την γνωρισα τωρα αλλα σε 30 χονια ακομα κκι θα ψηφιζω δεν αλλα ζω αμα με καταλαβαινεις, αα και στο τελευταιο ερωτημα σου οχι δεν μπορω να την αφησω την κνε εχουμε σχεση ιδιαιτερη ο ενας συμπληρςνει τον αλλο και ενας κερδιζει μεσα απο τον αλλον…και μιας και μιλαμε για κομματα να καταγειλω τα μμε για την απαραδεκτη σταση για το σκοπιανο κανει το κκε συλλαλητηριο δεν το λενε κανουν οι φασιστες και το μαθαινουν και οι ελ…οχι δεν ειναι απαραιτητα ε3αρτηση μην λεμε οτι θελουμε ξερεις ποσα ατομα κανουν χορτο και δεν ειναι εξαρτημενα αμα ειναι ετσι εμενα το σχολειο μου πρεπει να μετανομαστε σε κεντρο απεξαρτησης

Βασικα το ολο attitude του thread δεν περιειχε εξαρχης χορτα κ “αυτοικανοποίηση με αποβολή σπέρματος” ουτε ηθελα να καταληξει προς τα εκει, αλλα τα καταφερατε :stuck_out_tongue:

Nαι. Εγω θα ειμαι νηφαλια. Πραγματικα ρε, δεν αξιζει. Και ο καζεν απο πλακα ξεκινησε και τωρα ψαχνει για 2 γραμμαρια κοκας.

α!και η ΚΝΕ απαγορευει και το ποτο i think, αλλα ολα τα κνιτακια το παιζουν μπεκροκανατες.

@ thats why: Βασικα πρωτα ξεμπλεξε με την ΚΝΕ που ειναι πιο σοβαρο θεμα και μετα με την μαριχουανα :Ρ

Δεν μιλαμε για κομματα!!#-o

ναι ρε δατ γουαη φυγε απο την κνε…αμα θες επανασταση απο τον καναπε