Τα προσωπικά σας ρεκόρ!

σόρρυ για την παρέμβαση, και αφού πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΚΝΕ, την Μαριχουάνα και παρεμφερή παραισθησιογόνα… αλλά αυτό

είναι κορυφαία ατάκα :lol3: :lol3: :lol3:

συνεχίστε ελευθερα.

Οντως. Για το ΚΚΕ λεμε :Ρ

εδιτ/ παναγιωτη μ’ αρεσει να βλεπω οτι με συμμεριζεται κοσμος :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δειξτε λιγο ελεος!!

αστοχο.

Ο Κνίτης είναι ο επαναστάτης?

Παντως θα ηταν ον τοπικ αν ηταν ρεκορ!:lol:

Ήρεμα ήρεμα, αφηστε την ΚΝΕ και τα χόρτα, και πειτε τα ρεκόρ σας.

οχι ρε συ απλα τουλαχιστον μεσ απ την κνε κανει κατι…δραστηροποιειται κ συμμετεχει…
δεν κατακρινει και καθεται σπιτι νομιζοντας οτι κανει κατι

ξεφυγατε ρε :!:
ρεκορ με σφηνακια, πρεπει να ταν πολλα…παρα πολλα, δεν θυμαμαι ακριβως
κατουρημα πανω απο 2 λεπτα, απολαυση!!
απλυτος για 14 μερες, μιλαμε για βρωμα-λιγδα(μετα απο αυτο καθε μερα και 2 φορες)
μανατζερ για 20 ωρες συνεχομενα, χωρις διαλειμμα
1 κυκλο του 24 συνεχομενα

haliseco αυτη τη στιγμη εισαι οφφ τοπικ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

να ξεμπλεξω με την κνε??μην μπουμε σε τετοια συζητηση…αλλα εγω το εχω συζητησει και με τον πατερα μου διαχωριζω τα ναρκωτικα τυπου κοκα λσδ απο χορτο το χορτο ειναι της φυσης για να το παραγει η φυση σημαινει οτι καποις πρεπει να το εκματαλευτει οπως ολοι ξερουμε πολλοι κανουν χρηση χορτου αντι για παυσιπονα και υπαρχει και γνωστη ομαδα πιεσης που υποστηριζει την νομιμοποιηση του χασις…ηθελα απλα να πω οτι δεν αντεχω αυτην την ενοχοποιηση του χορτου ο αλλος εκανε 250 γρ και ειναι μια χαρα γενικα ειμαι υοερ του χρτου ειναι και δυσκολο να μαι κατα και λογο του πατερα μου που μου μαθε την διαφορα το χορτου απο την κοκα και το λσδ…οσα για το πολιτικο θεμα που εθειξες δεν εχω να σου τιποτα παρα να ενημερωθεις και δεν εννοω με γενικες γνωσεις και με τα λεγομενα του μαρξ αλλα να κατσεις να δεις τι σου προσφερουν τα κομματα αμα το ψαξεις πιστεψε σε βλεπω και εσενα μπλεγμενη:wink:το καταστατικο δεν απαγορευει το ποτο

Ε οχι και απολαυση. Εγω θυμαμαι οτι σε τετοιες περιπτωσεις ειτε εχω πιει τον αγλεωρα κ ειμαι ντιρλα ειτε ειμαι απο τον υπνο. Και στις 2 περιπτωσεις θελω να ξεραθω και αναγκαζομαι να ειμαι ορθιος και να στοχευω κιολας!:lol:

ο κνιτης ειναι επαναστατης αλλα ο επεναστατης δεν ειναι απαραιτητα κνητις

O κνιτης με τον μπαφο στο χερι?:lol: :lol: :lol:

Αυτο ειναι ρεκορ!!Ον τοπικ επιτελους!:lol:

Οχι δεν θελω να μπω σε τετοια συζητηση και δεν προκειται να σου πω τον λογο, θα περαστει για πλακα.
Αυτο για τα ναρκωτικα… εσυ δεν ειπες πως θα το εκμεταλευτεις για την ευχαριστηση σου; Ασε αυτους που την χρησημοποιουν για παυσιπονο να την χρησημοποιουν, την χρειαζονται. Και το χορτο σ’ αφηνει ανετα φυτο εαν εθιστεις.

Όποιος ξανακάνει κουβέντα για χόρτα στο thread αυτό (και σε οποιοδήποτε άλλο, αν δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα να χειριστεί το θέμα) βάζει το κλειδί στην κλειδαριά. Ακούς thats why; Ακούω να λες.
Κι επειδή το thread έχει όντως πλάκα, άσε την ΚΝΕ και το ΚΚΕ και γράφτα αλλού (στο αντίστοιχο). Εκτός κι αν θες να μας πεις για το ρεκόρ αξυρισιάς σου :stuck_out_tongue:

εγω δεν ειμαι εθισμενος κανω μονο οποτε θελω το ελεγχω εν ολιγοις να τωρα εχουμε 4μερη και θα φερουν μεσα στο δωματιο μου θα ναι τι να κανω να κοιταζω το ταβανι…live fast and die young

Αυτό εδώ είναι το μεγαλύτερο ρεκόρ οφτόπικ στο φόρουμ :!:

εμενα δεν μεχτυπαει το αλκοολ σχεδον καθολου, απλα γινομαι λιγο απαθης :lol:
και αν δεν μπορεις να στοχευσεις, κατσε ρε!! μονο μη σε παρει ο υπνος :lol: :stuck_out_tongue:

οκ αλλα με πληγωσες με αυτο το τελευταιο που ειπες μιας και δεν εχω ουτε το ελχιστο μουστακι