Βασικά αυτό και τίποτα άλλο.Ειδικά από 4:30 και μετα με αποκορύφωμα στο 5:42!
:bow2: 5:42! Υπερσφαλιαρα!
6:06…Σαν μπλουζα Slayer δεν ειναι αυτη που φοραει ο παπας;;
στο 3ο και μακρυτερο μερος του (ο εωσφορος να το κανει) ντοκυμαντερ λεει οτι ο κεραυνος ειναι σατανιστικο συμβολο και το χρησημοποιουν μπαντες οπως ac/dc,kiss και ο michael jackson οταν το σχηματιζει με το σωμα του οταν χορευει.Ρε μιχαλακο σατανιστακος και εσυ;Επισης ευλογα ο παρουσιαστης αναρωτιεται αν ειναι συμπτωση οτι τα SS χρησημοποιουσαν τον κεραυνο ως συμβολο.Και εγω το παω λιγο παραπερα:καταδικαζω δημοσιως τον flash,τον κεραυνο κερατεας,τους thundercats,τους alabama thunderpussy και οσους εχουν ως εμβλημα ή ως συνθετικο τον κεραυνο.
Kαι μην ξεχναμε:ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ειχα ενα καλυτερο αλλα το κατεβασαν απτο γιουτιουμπ.
ευαγγελιστικος κατι…
Εγω το συμπληρωσα κ το εστειλα με mail για online εξομολογηση μεσω skype!
φτιαξε και αυτο
δηλαδή το αλεξικέραυνο είναι σατανιστικό σύμβολο:?:και αν ναι,τότε γιατί όλες οι εκκλησίες έχουν αλεξικέραυνο? :p:p
μα το αλεξικεραυνο ειναι κατα του κεραυνου…προστατευονται απτον σατανα…καθε εκκλησια πλεον μετα το ευχαιλαιο κτλπ σου δινει ενα μικρο αλεξικεραυνο.φημες λενε οτι θα καταργηθει το σταυρουδακι στο λαιμο.ολοι θα φοραμε μικρα αλεξικεραυνα.σε διαφορα χρωματα δεν μας ενοχλει αυτο.
:lol::lol::lol::lol:Επίσης μετά τη λειτουργία θα ακολουθεί ένα σύντομο δελτίο καιρού από το πατέρα Βρόχιο (και θα τελειώνει με τη φράση “αλλά ρήσαι ημάς από του κεραυνού αμήν”)
αντι για αγιασμο και λαδακι στο μετωπο πλεον.οι χριστιανοι πιστοι θα εφοδιαζονται/αλειφονται με αυτα τα υγρα νανοτεχνολογιας που απωθουν την βροχη! φανταστικο!
Εντάξει ούτε εγώ τους πάω τους παπάδες, αλλά δεν θα φτάσω και στο σημείο να τους κατηγορήσω βασιζόμενος σε ταινία του Γκέμπελς.
edit Στα σχόλια του uploader αναφέρομαι, όχι στον crisp
Ναι αλλά κοίταξε να δεις εδώ δε μιλάμε για κάποια υποκειμενική εκτίμηση αλλά για γεγονότα. Και το φιλμ είναι προπαγανδιστικό αλλά σ’ αυτά βασίζεται πως να το κάνουμε. Κι εγώ πιστεύω πάντως ότι αυτό το βίντεο (κανονικά τουλάχιστον) δε θα πρεπε να εκπλήσσει κανέναν. Μια ζωή η εκκλησία, όταν ο λαός ερχόταν σε σύγκριση με την εξουσία, επέλεγε να συμπαραταχθεί με τη δεύτερη, όσο αντιδραστική κι αν ήταν αυτή (Ναζί; Σουλτάνος; you name it).
Όλα τα λεφτά στο βίντεο το σχόλιο του ερευνητή για την συγχαρητήρια επιστολή στο Χίτλερ που εστάλη το… 1944! :lol3::lol3::lol3: Όχι μόνο δωσίλογοι, αλλά και στην κοσμάρα τους ρε πούστη!
γαμημενη εταιρια, γελειοι ξεφτιλες, προδοτες κλεφτες βασιλοχουντικοι και μιλανε κιολας στον λαο, για τις αρχες του Χριστιανισμου και παπαριες, η μεγαλητερη προπαγανδα, απο ψηφοθηρια, μεχρι θεωρειες περι ροκ και σατανισμου, ολα απο εκει ξεκινουν, εξαλου ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ Μ/ΝΑΖΙ
Ήμουν στο μετρό με την κολλητή μου, και είχαμε κάτσει… (κούραση μετά απο σχολή-δουλειά κλπ)
και στο σύνταγμα μαζί με το κλασικό μπουλούκι του κόσμου, μπουκάρει και ένας παπάς, φωνάζοντας να του ανοίξουν χώρο, να πάει να κάτσει γιατί είναι μεγάλος άνθρωπος.
“ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ”
Εννοείται πως ούτε που κουνηθήκαμε απο τη θέση μας. Αυτουνού του έδωσε τη θέση της μια βλαμμένη και έκατσε στη διπλανή τετράδα καθισμάτων.
Εντω μεταξύ συνέχιζε να μιλάει (δυνατά πάντα!) και ξαφνικά πήρε το μάτι του μια κυρία με κάτι τετράδια στο χέρι, που στεκόταν κάπου απέναντί του. φυσικά της έπιασε κουβέντα…“είστε δασκάλα έτσι? μαθαίνετε γράμματα στα παιδιά, γιατί πρέπει να είναι μορφωμένα… να ξέρουν την αρχαία ελληνική γλώωωωωσσα…” κλπκλπ…
Ντάξει… αποτυχία ο τυπάς…
Αχ πως τα γουσταρω κατι τετοια. Να μπει παππας στο μετρο και να κανει το λαθος να μου πει να σηκωθω και σαν δικαιολογια να ριξει κανενα “γιατι ειμαι ανθρωπος της εκκλησιας” ή τιποτα τετοιο. Ε ρε γελιααα
:lol: Θα με ακουσουν μεχρι την Ζανζιβαρη.
Θα σ’αρχισει με το λιβανιστηρι μεχρι να σηκωθεις!
μπά δε λένε σήκω γιατί είμαι άνθρωπος της εκκλησίας,λένε “αν μπορείς να σηκωθείς γιατί είμαι μεγάλος άνθρωπος παιδί μου”
ας πάρουν ταξί… έχουν λεφτά…
-δέν είναι δικαιολογία το να πάρουν ταξί γιατί με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να σου πεί πάρε και εσύ ταξί.
-απλά αν δε γουστάρεις δέ σηκώνεσαι όταν σου ζητήσει να σηκωθείς