Αν και υπάρχει το ανάλογο θέμα, ακόμη θυμάμαι τα χρόνια στο κατηχιτικό, πως το καλύτερο παιδί του παππά μου έλεγε για τις σατανικές καταβολές της ροκ απο την αφρικανική μουσική των δαιμόνων, τα υπέροχα βιβλία ‘‘σατανισμός και ροκ’’, ‘‘υποσυνείδητα μυνήματα στη μουσική’’, κτλ. Πάλι καλά που σταμάτησα να πηγαίνω δηλαδή…
====================================================
The Greek people are a difficult if not impossible people to tame, and for this reason we must strike deep into their cultural roots. Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail, thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East.
Είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να δαμάσει κάποιος τον Ελληνικό λαό. Γι? αυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές του ρίζες, μπορεί τότε να τον αναγκάσουμε να συμβιβαστεί. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πολιτιστικά και ιστορικά του αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά του να αναπτύσσεται, να διακρίνει τον εαυτό του, ή να αποδεικνύει ότι μπορεί να νικά, τοιουτοτρόπως να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικά απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
(Χένρι Κίσιγκερ τ. υπ. εξ Η.Π.Α.).
====================================================
Αν μας “χτυπαγαν” στον τομεα θρησκεια οσο δεν παει παντως, εγω θα τους ελεγα και ευχαριστω.
Το ντοκιμαντερ αυτο το θυμαμαι. Μας το ειχανε δειξει στο λυκειο. Γενικα απεφευγα το μαθημα των θρησκευτικων γιατι με εκνευριζε αλλα για κακη τους τυχη εκεινη τη μερα ημουν εκει. Νταξ, τους επρηξα με ερωτησεις τυπου “πως η θρησκεια λεει οτι το συμπαν ειναι μονο 6000 ετων, οταν εχουμε αποδειξεις οτι ειναι παρα πολυ παλιοτερο?”, ή “ποιος κλειδωσε τους δεινοσαυρους εξω απ’την κιβωτο?” και τετοια.
Ειχε κατι αστειες σκηνες το ντοκιμαντερ. (Και καλα) υποσυνείδητα μηνυματα μεσα απο τρταγουδια… μεχρι και τραγουδια των Βeatles ειχε μεσα. (Τα ακους Ριτσα?? :lol:)
Οπως ειπε και η Vanda, σε μερικους αξιζει να ειναι χριστιανοι.
εγώ πιστεύω οτι πλέον δε πρέπει να συγχέουμε τους θρησκευτικούς άρχοντες(την εκκλησία,τους παπάδες οι οποίοι εχουν αποδείξει οτι είναι σκάρτοι εδώ στην ελλάδα και πάνε για την μάσα) κάθε θρησκείας με την ίδια την θρησκεία και το νόημα που πάει να περάσει σε όσους πιστεύουν.
ααααααααα το ντοκιμαντερ εχει και βενομ<3:)
aaa αυτο μας το ειχε βαλει η θεολογος στην 1η λυκειου!!!
ο τυπος ειχε φαει κραξιμο λιγο:roll: ασε που τραγουδουσαμε τους στιχους απο οτι τραγουδι εβαζε :lol:
Storm the Vatican.tear it down.Church has gone.we have wooooooon
Ρε σεις κάθησα και είδα το ντοκιμαντέρ ολόκληρο. Πρώτα από όλα ο άνθρωπος έβγαλε σατανιστές τους μη πιστεύοντες στον ορθόδοξο χριστιανισμό (από παγανιστικές θρησκείες μέχρι διάφορες αιρέσεις), αυτό θεωρώ λέει πολλά. Επίσης, είναι προφανής η μνεία προς το rock/metal του οποίου τους μουσικούς αποκαλεί “πειθήνια όργανα του Σατανά”:!::!::!:, ότι δηλαδή οι Venom, Metallica, Slayer, Motorhead, Iron Maiden, Judas Priest και άλλοι πολλοί προσκυνούν το Σατανά. Ακόμα υπήρχαν κάποια σημεία οπου ήταν οφθαλμοφανής η άγνοια του περι rock (αναφορά σε Παριο, Παπακωνσταντινου, Καρβέλα (γελάστε όσο γουστάρετε!!), Madonna, Michael Jackson) που βγάζουν το απίστευτο γέλιο! Τέλος ο τυπάς λέει ότι η λογική “ευχαριστήσου τη ζωή σου και ζήσε τη όπως εσύ θέλεις” είναι λογική του διαβόλου! Δε λέω ότι η ζωή δε κρύβει δυσκολίες, αλλά για να τις περάσουμε λιγότερο οδυνηρά χρειαζόμαστε ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε και να περνάμε καλά μαζί τους τη κάθε στιγμή γιατί ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί αύριο.
Αυτά ήθελα να πώ και όπως λένε οι Death: The power lies within the mind
[QUOTE=silverCostas;800635
(Χένρι Κίσιγκερ τ. υπ. εξ Η.Π.Α.).
[/QUOTE]
Καμία επιβεβαίωση απο αξιόπιστη πηγή για τα παραπάνω ή μας τελείωσε αυτό?
Oσο και ας το παιζουν καποιοι πρωτοποροι,
η ουσια της εκκλησιας ειναι αυτη:
Ακόμα και κάποιος που θα ήθελε να βγάλει κάτι για να σατυρισει την εκκλησία κάτι ΤΟΣΟ αστείο δεν θα μπορουσε να σκεφτέι. Άκου εκει αμαρτιες των ποδιών :lol:
Απογοήτευση? στις αμαρτίες των χεριών δεν έχει τη μαλακία, αλλά τουλάχιστον έχει μια άλλη αγαπημένη:
μηπως πηγαινεις σε θεατρα και κινηματογραφους και τα λες ολα αυτα?
Dead παραδέξου το:ΕΙΣΑΙ ΤΕΝΤΥΜΠΟΫΣ
Ωστοσο αυτός ειναι παιδικός οδηγός εξομολογησης. Ενα παιδί που θα το βάλουν να ακολουθήσει όλα αυτά όπως τα γράφει εδω μεσα στα 30-35 άνετα μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική.
στηρίζουμε όμως axatak.
Baσικα πλεον δεν είμαι αμαρτωλος.
τις κατεβάζω
Επειδή με συντάραξαν όλα αυτά και έψαξα τον εαυτό μου, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το νύχι που έχει να κοπεί 2 μήνες θεωρείται αμαρτία ποδιού;
Μόλις αρχίζει να τραγουδάει, τι λέει; Εγώ ακού “γουστάρω revolution”