Εκκλησία

Άντε με το καλό να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Πακετάκι μαζί με τον Αυγουστίνο Καντιώτη ή αλλιώς “Ο Άγιος Αυγουστίνος”…

Με αυτά που λέει και κάνει,λογικό είναι…
Μπορεί όχι θεμιτό,αλλά απολύτως λογικό

Μωρέ κάτσε να φτιάξει και αυτός κανά μοναστήρι,να καρπώνεται τα λεφτά του κόσμου(όχι ότι δεν το κάνει τώρα) και μετά να αυτοανακηρυχθεί σε τίποτα “Άγιος” να σου πω εγώ τι είναι θεμιτό και τι όχι.
Όλοι αυτοί μαζί με το κατακάθι της διανόησης που τους συντροφεύει μπορούν να πάνε και να ψοφήσουν σε μία γωνιά και να μας αφήσουν ήσυχους.

Δεν κάνει και λίγα που σαμποτάρει το μετρό 2 εκατομμυρίων ανθρώπων για δικά του συμφέροντα…Και να ταν μόνο αυτό…
Ότι είναι βάρος στην κοινωνία,είναι!

Καλά αυτό με το μετρό…Πάει καιρός που το είχα διαβάσει και θυμάμαι ότι είχα φρίξει.
Εδώ ο άλλος που ψόφησε και τώρα πρόσφατα,ο Αυγουστίνος,και τον είχαν ανακηρύξει σε μεγάλη προσωπικότητα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας!
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=14869
Κοιτάτε εδώ χάλι ρε παιδιά…

Πάμε γερά για μία καλύτερη κοινωνία.
Πετάχτηκε και το ΛΑ.Ο.Σ…Όπου γάμος και χαρά…

φοβάται η εκκλησία μήπως και στα θρησκευτικά γράψουν παραπάνω απο 1,5 σελίδα στο τέλος του βιβλίου για τις άλλες θρησκείες…
ε οχι να χάνουμε και πελατεία σε τέτοιους καιρούς…υπάρχει και η κρίση…

οσο σεβομαι την “εκκλησια” ως γενικη ιδεα(χωρις βεβαια να την ασπαζομαι απαραιτητα) αλλο τοσο σιχαινομαι τους ανθρωπους της και βλεποντας πρακτικες σαν τις απο πανω τοσο τα παιρνω…[SIZE=“3”]ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΛΕΧΡΙΤΕΣ…[/SIZE]

για ποιό λόγο διαμαρτύρονται οι παπάδες? κανονικά στο μάθημα τών θρησκευτικών θα έπρεπε να διδάσκονται όλες οι θρησκείες, οι οποίες θα έπρεπε να καταλαμβάνουν ίσο χώρο στην ύλη του μαθήματος.

καλα,αυτο με τις αλλες θρησκειες το ειπα εγω…αλλα και αυτοι αυτο που ψαχνουν ειναι αν τα ελληνικα βιβλια εχουν αναφορες που να δειχνουν με περιεργο τροπο την εκκλησια…

Όλο αυτό το παπαδαριό πραγματικά ας πάει να ψοφήσει.Δεν διαπραγματεύομαι τίποτα.
Δεν θα πω ότι όλα αυτά είναι έτη φωτός από την διδασκαλία του Ιησού κτλ.Οι τύποι θέλουν εξουσία.Θέλουν να επεμβαίνουν συνεχώς σε ζητήματα που θεωρούν ότι τους “ρίχνουν”.
Αλλά οι πιο χαζοί ήμαστε εμείς που τους δημιουργούμε χώρο και εκφράζονται τόσο προκλητικά.Με πρώτο και καλύτερο τον Άνθιμα.

Δεν το θέλουν…το έχουν καταφέρει… η εκκλησία ήταν, είναι και (οσο υπάρχουν “πρόβατα” ) θα είναι η μεγαλύτερη μπίζνα του κόσμου ανεξαρτήτως θρησκείας…

+1
Γι’αυτό και εξάλλου λέγεται “θρησκευτικά”… και όχι “Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία”!
Τέλος πάντων, απλά η άποψή μου σ’αυτό το θέμα…
(τι θα ήθελα δηλαδή ΟΟΤΑΝ ήμουν ακόμα σχολείο)

Ανθρωπος χωρις θεό
Ψαρι χωρις ποδηλατο

:bow2::bow2:

H αναλογία «1 πρόσληψη προς 5 αποχωρήσεις» στο Δημόσιο θα ισχύσει, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εσωτερικών, και για το εκκλησιαστικό προσωπικό, κληρικούς και λαϊκούς. Εξέλιξη η οποία αναμένεται να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που θεωρεί ότι[B] οι κληρικοί δεν εμπίπτουν, ως θρησκευτικοί λειτουργοί, στις διατάξεις περί δημοσίων υπαλλήλων[/B]. Χθες αντιπροσωπεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, υπό τον μητροπολίτη Υδρας Εφραίμ, συναντήθηκε με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να ζητήσουν διευκρινίσεις για την εν λόγω ρύθμιση. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τη δωδεκαμελή σύνοδο.

Στο μεταξύ, αλυσιδωτές αντιδράσεις και κλυδωνισμούς στην Ιεραρχία προκαλούν οι απόψεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με τον σιωνισμό, το Ολοκαύτωμα και το Ισλάμ. Σήμερα αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημαίνει ότι η Εκκλησία πάντοτε αντιτάχθηκε σε κάθε μορφή ρατσισμού. Χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με νέα δήλωσή του, επανέλαβε ότι είναι καθήκον της Πολιτείας να καταδικάζει δηλώσεις που εκπέμπουν μισαλλοδοξία και διεγείρουν φυλετικό και θρησκευτικό μίσος. «Οι απόψεις αυτές προσβάλλουν τη μακρά παράδοση φιλαλληλίας και ανεξιθρησκίας που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία και δεν την εκφράζουν ούτε κατ? ελάχιστον», σημειώνει ο κ. Πεταλώτης. Ο κ. Σεραφείμ σε ανακοίνωσή του την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ άλλων, χαρακτήριζε τον ισλαμισμό καταστροφική λατρεία γιατί «a priori προωθεί ως μέσον εξαπλώσεώς του το έγκλημα, τη βία, την τρομοκρατία και τον θάνατο».

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΔΙΣ θα αποφασισθεί αν θα ανανεωθεί η θητεία του μητροπολίτη Ιωαννίνων στη θέση του προέδρου της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_12/01/2011_428381

:lol::lol::lol:

Μια χαρα συνταξιοδοτουνται ωστοσο απ το δημοσιο οι μαυροφορεμενες υαινες.Αφου δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι λοιπον,ας λυσει η εκκλησια τους δεσμους της με την κρατικη εξουσια και να τη συντηρουν οι οσοι πιστοι.

Προχθες περνωντας εξω απο μια νεοκτιστη εκκλησια btw βλέπω μια μεγαλη πινακιδα στην προσοψη του ναου οπου αναγραφοταν παρακληση της για οικονομικη συνεισφορα των πιστων ωστε να επενδυθει με πετρα το εξωτερικο του ναου(λες και ο Ιησους δεν θα ηταν αρκετα ευχαριστημενος με τα απλα τουβλα.).
Εγω προσθετω οτι ειμαστε κοντα στο να ζητησουν ερανο ωστε να επενδυσουν το εξωτερικο ναων με Swarovski.Εχω ακουσει οτι ειναι καλοι αγωγοι των προσευχων.

Οι πολιτικοί δεν βλέπω να ενδιαφέρονται για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας. Οπότε οι μόνες ελπίδες που έχω για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ο χρόνος . Όσο περνάει ο καιρός πεθαίνουν οι πιο ηλικιωμένοι που είναι και πιο κολλημένοι με την θρησκεία. άντε να δούμε…

:papas:

Αυτή η καφρίλα πρέπει να σκότωσε 2-3 υπερήλικες έτσι :stuck_out_tongue: