Αντικειμενικα...Υποκειμενικα

γιατι αντικειμενικα κακος? για το ειδος του μια χαρα ειναι. δεν σε πιανω

Αν έχω καταλάβει καλά, για να θεωρεί ένα δίσκο αντικειμενικά καλό ο καμελσποττερ πρέπει να είναι τεχνικός ή πρωτοτότυπος ή και τα 2.

Κι εγώ λέω οτι οποιοσδήποτε Iced Earth δίσκος είναι καλός. Και όχι, δεν γουστάρω Iced Earth.

Ποιός είναι λάθος, εγώ ή εσύ? Και γιατί?

μη με πατε κοντρα ετσι για να με πατε,ετσι γιατι δεν σας αρεσει αυτο που λεω.

σας εδωσα ενα παραδειγμα για τον εαυτο μου.

Manos

οχι δεν θεωρω κατι καλο αν ειναι τεχνικο η πρωτοτυπο.(αν και για το πρωτοτυπο ισως ισχυει μεσα σε καποια λογικα πλαισια)

Vangelis

για ποιο ειδος ειναι καλοι??το grgrgrgrgrgrgrgr g g grgrgr g g grgrgrgr ειναι καλγ μουσικη? η συνεχης επαναληψη ειναι καλη μουσικη???

Freedomofrock

μη με πας κοντρα ετσι για να με πας.
αυτη την αποψη για Iced Earth θα την ελεγες σε αλλη περιπτωση??

αντε ρε παλικαρια να πουμε…βρεθηκε ενας με αποψεις διαφορετικες απο τη μαζα και απο τον μεταλο/ροκο κοσμο κ δε σαας αρεσει…αντε ρε παλικαρια να πουμε απο δω…πειτε οτι μεγαλωσατε με στανταρτς και πρεπει κ καθεστωτα κ εχετε κλειστα ματια…ετσι σας μαθανε ρε…δε φταιτε εσεις.

Σιγά τις διαφορετικές απόψεις :stuck_out_tongue: Απο την οθόνη του πσ όλοι γίναμε επαναστάστες στο κατεστημένο (λές και υπάρχει κανένα εδώ).

Και ναι, ακόμη και το γκρρρρρ γκρρρρρ μπορεί να είναι καλή μουσική και η επανάληψη. Τα παραδείγματα άπειρα, απο ακραίες μπάντες και μουσικούς μέχρι το punk και πάει λέγοντας. Και αυτά θα τα έλεγα σε κάθε περίπτωση.

το πανκ ειναι αντικειμενικα κακη μουσικη.

ειναι το στιλ της τετοιο να παιζουν τετοια πραγματα.κανεις πανκις δεν θεωρισε τον εαυτο του καλο μουσικο.
μη μου φερνεις τετοια παραδειγματα.

το πανκ ειναι αντικειμενικα κακη μουσικη.

ειναι το στιλ της τετοιο να παιζουν τετοια πραγματα.κανεις πανκις δεν θεωρισε τον εαυτο του καλο μουσικο.
μη μου φερνεις τετοια παραδειγματα.

Το πανκ είναι μουσικάρα. Άκου Clash παρακαλώ.

Δεν το θεωρήσανε επειδή δεν τους ενδιέφερε να χαρακτηριστούν έτσι.

το Black ειναι μουσικαρα…ακου τους ταδε… πλακα κανεις ρε??? πλακα κανεις???
αρχιζεις να με εκνευριζεις…ολοι σας. ΡΕ με μια μπαντα μου οριζεις ενα ειδος καλο??? εισαι λογικος αυτη τη στιγμη???

και οι Tesmament ειναι γαμω!!! τι σημαινει αυτο??? οτι το thrush ειναι μουσικαρα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τους Clah στους έδωσα ως παράδειγμα. Υπάρχουν και οι Sex Pistols, Ramones, Siouxie and the Banshee, The damned, Deus Ex Machina, Dead Kennedys, Stiffy Little Fingers και ξεχνάω άπειρες μπάντες. Για εμένα λοιπόν και με βάση το γούστο μου, το οποίο και έχω ως κρητήριο μιάς και εσύ ΔΕΝ έχεις παρουσιάσει άλλο κριτήριο ή αν το έχεις κάνει δεν έχεις πείσει κάποιον ότι είναι 100% δικαιολογημένο το κριτήριο σου, το πανκ είναι μουσικάρα και θα ήταν ακόμη και αν είχα ακούσει μόνο Clash ή αν μου άρεσαν μόνο οι Clash (ο συγκεκριμένο συγκρότημα το αναφέρω ως παράδειγμα) καθότι αυτοί θα όριζαν το πως πρέπει να παίζετε για μένα το είδος.

Όσο για τα νεύρα σου, κακώς τα έχεις μιάς και η κουβέντα είναι σε φιλικό τόνο. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ο Camelspotter ειναι αντικειμενικα γραφικος user.

Οι Iced Earth ήταν τυχαίο παράδειγμα.

Όσο για τη τελευταία πρόταση σου, ντάξει, απλά υποκλίνομαι. Συνέχισε έτσι.

Πάντως δεν έχω δει κανένα επιχείρημα για να στηρίξεις αυτά που λες.

@καμελσποτερ

ποιος οριζει τι ειναι αντικειμενικα καλο και τι οχι?

Ο ίδιος φυσικά!

Καθε δισκο τον κρινεις σε σχεση με το ειδος στο οποιο ανηκει και βαση του τι θελει να κανει ο μουσικος.Οι αισντ ερθ ηθελαν να παιξουν απλα χεβυ μεταλ και αυτο εκαναν και για τα πρωτα 4 τουλαχιστον αλμπουμ τους το εκαναν πολυ καλα. Δεν μπορεις να πεις κακο εναν χεβυ μεταλ δισκο που εχει μεσα κομματια οπως το Travel in stygian. Απο ενα σημειο και μετα αρχισαν να κουραζουν οκ δεκτο. Και τα λεω αυτα εγω που αν ακουσω αισντ ερθ πανω απο 1:30 λεπτο αρχιζω και κοιμαμαι.

Αλλο να πεις ενα δισκο “κακο” και αλλο να μην σ’αρεσει το ειδος μουσικης στο οποιο ανηκει, αυτο ειναι αλλο θεμα. Καθε δισκος που πετυχαινει τον σκοπο του ειναι καλος (οταν ο σκοπος φυσικα εχει να κανει με την μουσικη και οχι με αλλους παραγοντες).

Και επισης αλλο το “καλοι μουσικοι” και αλλο το “καλη μουσικη-καλος δισκος” μην τα μπερδευεις.

Tα emo εξελισσονται.Ω ρε πουστη.

Και επίσης οι ελέφαντες δεν πετάνε…

πφφ [-X

Tι λες τωρα…
Δεν εισαι αντικειμενικος φιλαρακι.

Ιδου…

πετανε επισης αν το γραφει ο ριζοσπαστης

και ο Καρπετοπουλος…

και οι ελεφαντες πετανε και το πανκ ειναι καλη μουσικη και οι Iced Earth παιζουν καλη μουσικη αντικειμενικα και οι Manowar επισης! και το μπλακ ειναι ποιοτητα! ειναι κλασης!! συμφωνουμε σε ολα αυτα!

στον δικο σας φανταστικο κομσο ισως.εδω ειναι η πραγματικοτητα.