Ρε συ @osfp7, αφού βλέπεις ότι ο άλλος δεν μπορεί να ηρεμήσει, κάνε εσύ την αρχή και δώσε τόπο στην οργή, για το θεό δηλαδή
In fairness, τώρα αναρωτιέμαι και εγώ αν ο pao79 έχει τέσσερα μάτια, γιατι το επιχείρημα “ειδα ολα τα ματς παραλληλα”, από δημοσιογραφους και οπαδούς, ειναι η μεγαλυτερη παπατζα του αιώνα.
Είδα μπόλικα ματς χθες.
Και την Χάποελ και την Ντουμπάι πιο πριν, και την Εφές αργότερα.
Οπότε εντάξει, μην το παίρνεις και σαν τιμή επειδή είδα και εσάς.
Ε τωρα τι να σου πω παραπανω. Το ίδιο ειναι να χαζεύεις την Ντουμπάι και την χαποελ (βαλτε κ αλλες ομαδες απ το ισραηλ γτχσ) με το να βλεπεις την ομαδα σου; Τεσπα δεν λεω κατι αλλο δεν χρειαζεται να το τραβήξουμε παραπανω κουρασαμε ολοι.
Εσύ όταν βλέπεις μια βραδιά CL πχ βλέπεις πάντα ένα ματς μόνο;
όχι βρε, κοιτάω και άλλα ματς. αλλά δέχομαι και το επιχείρημα του φίλου πιο πάνω, ότι αν δεν εισαι συγκεντρωμένος, μπορεί να καταλήξεις σε άλλα συμπεράσματα.
πχ αν δεις ΑΕΚ μετα το 80’ φετος με την ΑΕΚ να προηγείται, μπορεί να καταλήξεις στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι παίζει ταμπούρι.
Γενικα το Multitasking εχει αποδειχθει ότι ρίχνει το efficiency.
ευχαριστώ που ήρθατε στο ted talk Μου
Συμφωνώ. Λήξη.
Αλλά επιφυλάσσομαι αν ο συνοπαδος σου κάνει τα ίδια στη συνεχεια.
Εγω ξερω τι θα πω εγω. Που απο δω και περα θα είναι αυστηρά μονο για το μπασκετ. Τεσπα ολα καλα
Από όλα όσα έγιναν ξεχώρισα αυτό, που ομολογουμένως με άφησε με μεγάλα ερωτηματικά. Όμως προτιμώ να το αφήσουμε εκεί που είναι, στη διακριτική ερμηνεία του καθενός.
Σε διακοπες και φανταρος στο νησι πηρα πτυχιο, τωρα με τον Κρωλη παω για μαστερ.
Δεν ακούστηκε καλά αυτό, μήπως κάπου μέσα είναι καλύτερα;;;
Κάπου
Αδιάφορο πού
Επειδή το ετοιμάζεις καλά, έχεις κάνα σίγουρο να ποντάρουμε;
Βασιλεύει το φλόπινγκ και εκεί βέβαια
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.