Ολυμπιακός #2

Σε διακοπες και φανταρος στο νησι πηρα πτυχιο, τωρα με τον Κρωλη παω για μαστερ.

3 Likes

Robert Redford GIFs | Tenor

4 Likes

Δεν ακούστηκε καλά αυτό, μήπως κάπου μέσα είναι καλύτερα;;;

Κάπου

Αδιάφορο πού

Επειδή το ετοιμάζεις καλά, έχεις κάνα σίγουρο να ποντάρουμε;

1 Like

εδώ πάντως είναι ένα πολύ καλό μέρος να τις παίξει κανείς με τον οποιονδήποτε

3 Likes

Βασιλεύει το φλόπινγκ και εκεί βέβαια

1 Like

δεύτερη κίτρινη Χέσε ξύπνησε μνήμες Ρομπέρτο Κάρλος χέρι μέσα στην περιοχή

Έκατσα μια φορά να δω ποδόσφαιρο και θυμήθηκα γιατί το έχω κόψει

Δεν το κατανοώ πλέον το άθλημα

1 Like

Ειναι που εχουμε βυσμα τον Θεοδωριδη! Μεχρι εκεινο το σημειο η ομαδα ηταν υπερτιμια και επαιζε σαν ισος προς ισο! Δυστυχως ομως το αποτελεσμα ειναι αυτο που μενει στο τελος!

Τι να πεις σε ανθρωπους που νομιζουν οτι η ΟΥΕΦΑ ειναι κανα δημαρχείο σε κανα χωριό…

Πολυ καλυτερη η μπαρτσελονα προφανως θα κερδιζε με η και χωρις την κοκκινη αυτή. Κλαιν μαιν το σκορ μεγαλυτερες ντροπες ηταν η 5αρα απ την Φράιμπουργκ και η 4αρα απ την Χάιφα δεδομενου ονονατος και δυναμικής.

Μεντι μην ακους κανεναν!

4 Likes

Η μπάντα του σημερινού ρέφερι, για όποιον ενδιαφέρεται να στείλει συγχαρητήρια.

1 Like

Δεν θα κερδίζαμε το παιχνίδι, αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό.

Πιο σωστά, θα χάναμε το παιχνίδι, αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό.

2 Likes

Δεν θα κερδίζαμε αλλά το χθεσινό ήταν μια ακόμα ντροπή του αθλήματος.
Μεθαύριο που παίζουν μεταξύ τους εύχομαι να πέσει μια ναπαλμ να ησυχάσουμε από τους βρωμιάρηδες τους Ισπανούς

1 Like

Σβηστά εντελώς απέναντι στην πιο ακίνδυνη ομάδα που παίξαμε φέτος.
Και έλειπε και ο καλύτερος δημιουργός μας

O Μουκουντι;

Ουτε ντουζ δεν πρέπει να εκανε ο Κωσταντής μετά (αν και την χαζομαρουλα την έκανε παλι)

εννοείται ο Μουκουντί

μην αγχώνονται δε γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις :slight_smile:

4 Likes

Δυο ατάκες (σεμνές) που άκουσα από και για το χθεσινό:

“Φαντάζεσαι να τους έβαζαν να παίξουν μέχρι τους 90 πόντους;”

“Οι Άγιοι Ανάργυροι (σήμερα) έκαναν το θαύμα τους. Μέσα σε μία μέρα ξαναβρήκα το φως μου”

Δυσκολη νίκη χτες και ήρθε με άμυνα αφου τα σουτ ήταν για οικοδομή.
Γενικά στα 8 ματς μέχρι τώρα:

Ανεβασμένος Ντόρσεϊ, παίζει χωρις φρένα από τους περσινός τελικούς. Θα κάνει τα σκαμπανεβάσματα του , αλλά είναι προσθήκη σε σχέση με πέρσι.
Γουοκαπ, ακόμα δεν είναι στα στάνταρ του, αλλά αφού ξεκουραστηκε το καλοκαίρι, περιμένουμε να είναι ανεβασμένος αγώνα με αγώνα.
Χολ, αρκετά καλός, για εμένα δείχνει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και ας ζητάνε μεταγραφή άλλοι.
Φουρνιε ψάχνεται μετά το τραυματισμό του, λογικά θα είναι στα στάνταρ του μετά τη διακοπή των γιορτών.
Μιλου αρκετά καλός ως τώρα.
Γουόρντ είναι ο αγαπημένος μου, αφού τον βλέπεις να είναι παντού. Κούμπωσε περίφημα.
Ο Παπ έχει κόπωση αλλά θα τα δώσει όλα.
Ο Σάσα είναι ακόμα μέτριος, όπως κι ο Πίτερς αλλά ακόμα είναι νωρίς.

Έβανς δεν κρίνουμε , δεν ξέρω εάν θα βγει περίπτωση Γιανγκ όπως σωστά είπε κάποιος άλλος η όχι, ας τον δούμε όταν είναι έτοιμος. Αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν μπορεί τότε όλα, ίσως να φύγει όπως και ο Λι, πραγματικά δε νομίζω ότι μπορεί σε αυτό το επίπεδο.

Ειλικρινά δεν με τρελαίνει, αλλά παίζει άμυνα και τρέχει, δίνει ανάσες στο Γουοκαπ.

Αν είχαμε Γκος θα ήμασταν υπερπληρεις.

Κάποια ματς θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάρει, πχ Εφές μέσα αλλά μέχρι στιγμής είμαστε καλά. Σε κάνα μηνα θα έχουμε σοκάρει πιστεύω.