Ολυμπιακός #2

Τους διέλυσες και δεν είχες είτε την ψυχραιμία να τελειώσεις καλά τις φάσεις, είτε την λογική απλά να πασάρεις. Έριξαν 6 στη Νάπολι και σήμερα τους έκανες να φαίνονται ομαδούλα για μεγάλα διαστήματα.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ελ Καμπί έχει καθαρή πάσα για τετατετ και επιλέγει να μην δώσει ενώ την είδε την πάσα. Στην τελευταία κατεβασιά είναι 4 με 1 και ο Ζέλσον προτιμάει να κάνει ντρίπλα αντί να την πετάξει αριστερά στον κενό χώρο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μουζακίτης κάνει το φάουλ και μετά ακολουθεί ο νόμος που λέει ότι η ομάδα κρύβει στην τσέπη μια μαλακία και πρέπει να την κάνει κοντά στη λήξη.

Ο Τζολάκης σε κακό φεγγάρι, ότι πάει μέσα γράφει. Πολύ κακός και σε όλες τις εξόδους που έκανε.

3 Likes

Όλοι ευχαριστημένοι, πιστεύω :stuck_out_tongue:

Μπορούσαν καλύτερα και οι δύο.

Κακή εικόνα και σήμερα, ευτυχώς κερδαμε (οι γκριιιιιιιιιιιιιιι).

1 Like

Πολλά μπράβο στον Κίναν, συγκινητικός. Μακάρι να μείνει υγιής αλλά ανέλπιστα καλό ξεκίνημα, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

:red_circle::white_circle:

7 Likes

Πολύ κρίμα για Έβανς :disappointed:

3 Likes

Δεν ξερω ποσο θα μπορεσει να επιστρεψει παλι… οσο και σοβαρο η οχι τραυματισμο να εχει…

Κρίμα πραγματικά.
Έβανς, Λεσορ, αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι στο παρκέ και να παίζουν, αυτό που συμβαίνει με τους δύο παίκτες είναι πολύ άσχημο πέρα από οπαδιλικια και ομάδες.

3 Likes

Δεν είδα παιχνίδι από τον τραυματισμό και μετά… μια κηδεία είμαι στον καναπέ μου
κρίμα για τον παιχτάρα, πολύ κρίμα τόση προσπάθεια σωματική και πνευματική να μην του επιστρέφει τπτ θετικό

1 Like

Εύχομαι στον Έβανς καλή αρχή.

Κυριακος Μητσοτάκης

Είμαι ακόμα σε άρνηση, δεν μπορεί να δεχθεί ο εγκέφαλος μου ότι το παιδί έπαθε 3 συνεχόμενους career ending τραυματισμους

δεν θυμάμαι τίποτα παρόμοιο γενικά και αόριστα

Εύχομαι ολόψυχα να βρει τα ψυχικά αποθέματα να ανακάμψει (σε ανθρώπινο επίπεδο)

6 Likes

Πώς να μην είσαι, πολύ κρίμα. Δεν άξιζε έτσι

2 Likes

Εγώ πάντως το τελευταίο σουτ θα το έδινα στον Γουόκαπ.

Στους γκρι έπρεπε να το δώσουμε.

Δυο στα δυο. Κιμπερλι ψυχαρα Ολυμπιακαρα.

1 Like

20άρα ρίξαμε και σήμερα, όχι άσχημα

Άντε στη μαρσέιγ ελκαμπί αγόρι μου που θα μας κάνεις καρδιακούς με το στανιό.

3 Likes

Γέλασα ρε μλκ!

Αγιούμπ, γύρνα πίσω μπρο.
Δεν είναι αστεία αυτά που κάνεις.

3 Likes