Ολυμπιακός #2

Γαύροι με αγιουμπ -} κακώς δεν κερδίσαμε την Μπάρτσα, δεν βλέπουμε κανένα, κλαφτε τρίτο τέταρτοι.

Γαύροι χωρίς αγιουμπ -} μας έχει σκίσει η παράγκα, μεντι ξυπνα, θέλουμε μεταγραφές.

Καλά αεκουγεννα σε όλους

Ποιοι γαύροι τα λένε αυτά; Στο mega; Στα ραδιόφωνα;
Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αυτά που λες

Παλιά όταν βλέπανε τα πουλιά να πετάνε χαμηλά, λέγανε “θα βρεξει”.

Πλέον, αν αρχίσει ο Καρπετ να κλαίει που δεν κερδίζει μαρς όλα τα ματς ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια αρχίζουν οι διαρροές ότι δεν είναι κ ευχαριστημένος με τη διαιτησία (τη χρονιά που η πρώτη ΑΕΚ έχει 9 ακυρωμενα γκολ κ 67 κίτρινες), ξέρεις ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κλειδώσει, όπως νομίζαμε 2 μήνες πριν .

Ειδικά από τη στιγμή που ακούγεται πως στο παρασκήνιο έσπασε η συμμαχία ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ

Στο φόρουμ πάντως μόνο αεκτσήδες κλαίνε και μάλιστα για φάσεις πεντακάθαρες.

1 Like

ο Καρπετ :rofl: (γκιφ Μπέζου “από πότε είναι αυτή η εφημερίδα”)
Η συμμαχία με ΠΑΟΚ είναι ωραίο παραμύθι για να κουκουλώσουμε κάποιες αποτυχίες… δεν έχω καταλάβει βέβαια τι έχει δώσει στον Ολυμπιακό φέτος αυτή η συμμαχία… σωστά μια ήττα στην Τούμπα.
Το 9 ακυρωμένα γκολ και 67 κίτρινες είναι απλά αριθμοί (το κάνουν να φαίνεται και πιο δύσκολο κιόλας)… ποιο από αυτά κακώς το ακύρωσε ή ποια κάρτα δεν ήταν;

Υπάρχει όριο στα ακυρωμένα γκολ φαίνεται, άμα σου έχουν ακυρώσει 7 γκολ απαγορεύεται να σου ακυρώνουν άλλο ανεξάρτητα αν είναι πάσα με τον αγκώνα η οφσάιντ.

2 Likes

Καινουριο αυτο με τις κιτρινες, χειροτερο και απο τον αριθμο των βολων.

Μπάφος με γάβρο στο μπάσκετ
Μια ιστορία αγάπης

3 Likes

Αποφάσισε (πάλι) το sdna πως κερδίσαμε λόγω διαιτησίας.

Καρε καρε το ντοκουμέντο. Προχωράμε

ποιος τους μαμάει ρε τους ορφανούς του ποδοσφαίρου

Το ξανάκανε ο παιχταράς!

Κόψε ρε τα ψαλιδάκια μη σε πάρει καμία Μπάγερν το Γενάρη, σε έχω βάλει πρώτο σκόρερ της σούπερ λίγδας και σχεδόν έχω πληρωθεί!

1 Like

Πόσα ακυρωμένα γκολ έχουμε στη σεζόν;

Να ξέρω αν πρέπει να θυμώσω ή όχι.

τι λέει ο κανονισμός; από πόσα και μετά είναι αδικία;

Εμπρος μεγάλη Τανζανία :exclamation:

Έντιτ: φτου!

1 Like

πως κάνουν μωρέ έτσι οι αρειανοί; μετά τα 8 ακυρωμένα μπορείς να διαμαρτύρεσαι

ξερω γω ; στην χασαποταβέρνα τους είχατε καλέσει, που πάτε να φάτε τον Λανουά της καρδιάς μας (!)

κάποιο σχόλιο για τη φάση έχουμε; ή μπα;

ομολογώ ότι δεν την εχω δει, ουτε το ματς ειδα. οταν οντως φτασουν τα 9 ακυρωμενα και τις 38 κιτρινες, μπορουν να μιλανε και αυτοι.

ο γαυρος τι θεμα εχει με Λανουα ; Δεν παιρνει αρκετα πεναλτυ ; Παιζουν και οι αλλοι ; Φοβαται τον ΠΑΟΚ ;