Γαύροι με αγιουμπ -} κακώς δεν κερδίσαμε την Μπάρτσα, δεν βλέπουμε κανένα, κλαφτε τρίτο τέταρτοι.
Γαύροι χωρίς αγιουμπ -} μας έχει σκίσει η παράγκα, μεντι ξυπνα, θέλουμε μεταγραφές.
Καλά αεκουγεννα σε όλους
Γαύροι με αγιουμπ -} κακώς δεν κερδίσαμε την Μπάρτσα, δεν βλέπουμε κανένα, κλαφτε τρίτο τέταρτοι.
Γαύροι χωρίς αγιουμπ -} μας έχει σκίσει η παράγκα, μεντι ξυπνα, θέλουμε μεταγραφές.
Καλά αεκουγεννα σε όλους
Ποιοι γαύροι τα λένε αυτά; Στο mega; Στα ραδιόφωνα;
Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αυτά που λες
Παλιά όταν βλέπανε τα πουλιά να πετάνε χαμηλά, λέγανε “θα βρεξει”.
Πλέον, αν αρχίσει ο Καρπετ να κλαίει που δεν κερδίζει μαρς όλα τα ματς ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια αρχίζουν οι διαρροές ότι δεν είναι κ ευχαριστημένος με τη διαιτησία (τη χρονιά που η πρώτη ΑΕΚ έχει 9 ακυρωμενα γκολ κ 67 κίτρινες), ξέρεις ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κλειδώσει, όπως νομίζαμε 2 μήνες πριν .
Ειδικά από τη στιγμή που ακούγεται πως στο παρασκήνιο έσπασε η συμμαχία ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ
Στο φόρουμ πάντως μόνο αεκτσήδες κλαίνε και μάλιστα για φάσεις πεντακάθαρες.
ο Καρπετ
(γκιφ Μπέζου “από πότε είναι αυτή η εφημερίδα”)
Η συμμαχία με ΠΑΟΚ είναι ωραίο παραμύθι για να κουκουλώσουμε κάποιες αποτυχίες… δεν έχω καταλάβει βέβαια τι έχει δώσει στον Ολυμπιακό φέτος αυτή η συμμαχία… σωστά μια ήττα στην Τούμπα.
Το 9 ακυρωμένα γκολ και 67 κίτρινες είναι απλά αριθμοί (το κάνουν να φαίνεται και πιο δύσκολο κιόλας)… ποιο από αυτά κακώς το ακύρωσε ή ποια κάρτα δεν ήταν;
Υπάρχει όριο στα ακυρωμένα γκολ φαίνεται, άμα σου έχουν ακυρώσει 7 γκολ απαγορεύεται να σου ακυρώνουν άλλο ανεξάρτητα αν είναι πάσα με τον αγκώνα η οφσάιντ.
Καινουριο αυτο με τις κιτρινες, χειροτερο και απο τον αριθμο των βολων.
Μπάφος με γάβρο στο μπάσκετ
Μια ιστορία αγάπης
Αποφάσισε (πάλι) το sdna πως κερδίσαμε λόγω διαιτησίας.
ποιος τους μαμάει ρε τους ορφανούς του ποδοσφαίρου
Το ξανάκανε ο παιχταράς!
Κόψε ρε τα ψαλιδάκια μη σε πάρει καμία Μπάγερν το Γενάρη, σε έχω βάλει πρώτο σκόρερ της σούπερ λίγδας και σχεδόν έχω πληρωθεί!
Πόσα ακυρωμένα γκολ έχουμε στη σεζόν;
Να ξέρω αν πρέπει να θυμώσω ή όχι.
τι λέει ο κανονισμός; από πόσα και μετά είναι αδικία;
Εμπρος μεγάλη Τανζανία ![]()
Έντιτ: φτου!
πως κάνουν μωρέ έτσι οι αρειανοί; μετά τα 8 ακυρωμένα μπορείς να διαμαρτύρεσαι
ξερω γω ; στην χασαποταβέρνα τους είχατε καλέσει, που πάτε να φάτε τον Λανουά της καρδιάς μας (!)
κάποιο σχόλιο για τη φάση έχουμε; ή μπα;
ομολογώ ότι δεν την εχω δει, ουτε το ματς ειδα. οταν οντως φτασουν τα 9 ακυρωμενα και τις 38 κιτρινες, μπορουν να μιλανε και αυτοι.
ο γαυρος τι θεμα εχει με Λανουα ; Δεν παιρνει αρκετα πεναλτυ ; Παιζουν και οι αλλοι ; Φοβαται τον ΠΑΟΚ ;