Ολυμπιακός #2

το 9 σαν αριθμός δεν λέει τπτ αν όντως πρέπει να ακυρωθούν όλα, το ίδιο και για τις κίτρινες …
επειδή είναι 9 τι σημαίνει; ότι το επόμενο πρέπει να μετρήσει είναι δεν είναι; τι λογική είναι αυτή; κανονισμοί είναι δεν είναι ζάρι

είμαι σίγουρος ότι θα τρέξεις να τη δεις αμέσως τη φάση αλλά οκ στο συννεφάκι σας καλώς δεν μέτρησε αφού δεν τους έχουν ακυρώσει πολλά

κοιτα, αν διαβαζω ανάμεσα στις γραμμές, ξεχειλίζεις από πολλή και καλή διάθεση να αναγνωρίσεις τα προβλήματα στις διαιτησίες της ΑΕΚ, τα οποια τα σχολιάζουμε στο δικό μας τοπικ In passing, γιατι δεν ειναι το κυριο θέμα μας για συζητηση. Αρα σε παραπέμπω εκεί, καθώς ο περιορισμένος χρόνος που έχουμε σε αυτή τη ζωή, φοβάμαι πως θα σπαταληθεί ανούσια, όπως συμβαίνει την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές.

τώρα πες και εσύ για την ταβέρνα και προχωράμε.

Είναι 100% δίκαια αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία;

Ναι και ειναι και φαβορι (που φοβαται τον Λανουα για καποιο λογο, μιας και εσπασε η συμμαχια με τον γαυρο του Βορρα, λενε)

το ότι τα λέτε μεταξύ σας στο τοπικ τι σημαίνει; ότι θα διαβάσω αλήθειες; ή αυτό που σας βολεύει;

έχουμε λίγο χρόνο αλλά από την άλλη με παραπέμπει να διαβάσω ατελείωτα ποστ κλάψας :smiling_face_with_tear:

Όλα καλά λοιπόν.

Δίκαια ήταν και η ΑΕΚ (που έχει βγάλει 5 ανακοινώσεις, πάει λανουά στα δικαστήρια και έπρεπε να βγει στο σύνταγμα) μέχρι προχτές λέω εγώ.

Τώρα για την ταβέρνα, όπως φάνηκε από φωτο, βρέθηκαν σε καλό κλίμα εκπρόσωποι ενώσεων και μεγάλων πάε, πρώην και νυν εργοδότες του γ. παπαδόπουλου. Απ’ ότι προκύπτει προς το παρόν μετρήθηκαν λίγοι.

Μωρε ολα καλά, απλα δυστυχως, εχουμε ενα πρωταθλημα που πρέπει να ασχολήσαι με όλες τις πτυχές του (sic), γιατι αν δεν ασχοληθεις, θα ασχοληθουνε αλλοι. Και ελπιζω να συμφωνουμε οτι αν στο 0-0 σου ακυρωσουν γκολ, αλλα τελικα βαλεις αλλο 1 και κερδισεις (πχ ΟΦΗ-ΑΕΚ), αυτο δεν παει να πει οτι δεν χαθηκε και ο κοσμος. Γιατι την επομενη φορα, μπορει να μην βαλεις αλλο ενα.

Και τελικα, οτι αν πηρε και ενα σφυριγμα η ΑΕΚ, δεν θα πεσουμε να πεθανουμε. εγω πρωτος λεω οτι οι ξενοι, γενικα σφυριζουν ο,τι μπορουν, κάνοντας και λάθη.

Με τους Ελληνες η ΑΕΚ φετος εχει καποια θεματάκια.

τεσπα, καλη συνεχεια φιλαθλοι. Θα μαθουμε συντομως ποιος ειναι καλυτερος, κοντοζυγωνουν τα ντερμπυ

Αυτά θυμάμαι ότι τα λέγανε φίλοι του παναθηναϊκού πριν 2 σεζόν και τους απαντούσες “φτάνει με την κλάψα και την τοξικότητα, δείτε τα xGoals”, just sayin’…

αυτές οι βαριάντες έχουν υπερπαιχθεί. την έχω πει την γνώμη μου για τον ΠΑΟ του τότε και η κατάρρευσή του, σε συνδυασμό (δυστυχώς) με την κατάρρευση της Εθνικης όταν σφύξανε τα γάλατα, θεωρώ πως με δικαίωσε. Αλλα πραγματικα το εχουμε λιωσει το θεμα.

Αν φετος φτάσουμε να παίξουμε το πρωτάθλημα, στη ΝΦ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε με γαυρο ή ΠΑΟΚ και με νίκη το παίρνουμε - που υπογράφω ;

η κλαψα δεν με πειράζει, γιατι 1. ΑΕΚ εισαι και 2. πραγματικα για διαιτησία μιλάμε ελάχιστα στο τοπικ θεωρώ. το εχω πει οτι επι εποχες βαρ κ ξενων, λαθη γινονται, αλλα προτιμω τη φαση τωρα απο προ βαρ.

Ειδες οτι ειχε κρυο και το απεφυγες γιατι δε θα εβλεπες φαντεζι ποδοσφαιρο ρε πονηρε;

Κάποια μεγάλη ΠΑΕ πηγε σε αλλη ταβερνα και συγκεκριμενα στα KFC, τα γλεντησε και παλι τα παρασκηνια τους!

1 Like

ξέρω πως γαργαλιέστε με τον Καρπετ, αλλά σήμερα λέει κάποια ωραία πράγματα αναφορικά με τη διαιτησία, με τα γνωστά ερυθρόλευκα γυαλιά του. δλδ το κειμενο ειναι σουπερ, αν αφαιρέσεις το ξέπλυμα του γαύρου ως συνήθως.

διαβάστε κόσμε.

@pantelis79 - ναι ειμαι αλεπουδιάρης, γιατι παραδοσιακά η ΑΕΚ και τα χριστούγεννα (πριν και μετά) δεν πάνε τόσο καλά. Άρα όταν χτύπησε το τηλ, το σήκωσα.

Πρέπει να είσαι ο μόνος στο παρόν φόρουμ που συνεχίζει να διαβάζει κάρπετ

1 Like

τα κλικ οταν δινω λινκ, άλλα λένε…

εσυ απο που ενημερωνεσαι btw ?

Για τη διαιτησία και το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Από πουθενά, νομίζω είναι εμφανές.

άχου. όχι κύριε πονηρίδη, για τη μπάλα.

το λινκ το έβαλα γιατι έτυχε ο κάρπετ να απαντάει στο τοπικ σας

Μπάλα βαριέμαι εδώ και χρόνια, αν βολεύουν τα προγράμματα βλέπω κανένα μάτς του θρύλου, τσ.λ. από νοκάουτ και μετά και γιούρο, μουντιάλ.

Αν ο κάρπετ θέλει να απαντήσει στο τόπικ μας, να μπει με ακκάουντ να φάει τα μπινελίκια του για όσα γράφει για μπαρτζώκα.

Το μόνο αθλητικό σάιτ που διαβάζω σοβαρά είναι το The Ringer, μην τα ξαναλέμε.

1 Like

Ένας κακόμοιρος το πάτησε ρε. Γιατί να ενημερωθεί κάποιος από τον Ερπετόπουλο και όχι από τον Νικολακόπουλο; Μικρή η διαφορά. Στον Ερπετόπουλο πάντα θα επικρατεί το ότι είναι γαύρος, οπότε ας τον διαβάζουν οι ομοϊδεάτες του - που ούτε αυτοί τον διαβάζουν, όπως φαίνεται.

Σε άλλα νέα…

Αναμένουμε ανακοίνωση από τον Σύλλογο Συζύγων Παιχτών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και από την Ένωση Δημοτικών Υπαλλήλων Πειραιώς :joy: Έχει πλάκα ρε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολύ ενδιαφέρον, θα το διαβάσω σίγουρα, μόλις τελειώσω με το κατσάπ που κάνω σε κάρπετ.

πως γίνεται εμείς να προλαβαίνουμε ίσα ίσα να βλέπουμε τα παιχνίδια της ομάδας μας και οι μη-Ολυμπιακοί να ενημερώνονται για όλα τα σάπια γύρω-γύρω που έχουμε πετάξει στον κάδο τόσα χρόνια δεν το καταλαβαίνω…

ποιος Καρπετόπουλος ρε παιδιά; ακούτε και Μπάμπη Χριστόγλου μήπως; 2026 φτάσαμε

Ο πρώτος ήμουν εγώ. Και τελικά δεν το διάβασα. Θα μπορούσα όμως, αλλά δε θα με έκανε να αλλάξω γνώμη για το συνάφι αυτό. Ο Νικολακό έχει ένα χαρακτηριστικό. Η ενημέρωση που έχει προηγείται ακόμα και των γεγονότων που γράφει. Η εσωτερική του πληροφόρηση είναι πολυεπίπεδη και συνεχής και ο τύπος παίζει να μην έχει πατήσει ποτέ στο νέο Καραϊσκάκη. Υπάρχουν βέβαια και κάτι λέρες που πατάνε συνέχεια…
Εμένα πολύ περισσότερο από τους Καρπετ του κόσμου αυτού (εντάξ, δεν είν και σδνα) με ενοχλούν οι Καραπαπάδες, οι Βασιλειάδηδες και ο μεγαλειότατος μητροπολίτης Πειραιώς, που μιλάνουρ ουάν ακατάπαυστα για το μεγαλείο του Ηγέτη.