Ολυμπιακός #2

το 9 σαν αριθμός δεν λέει τπτ αν όντως πρέπει να ακυρωθούν όλα, το ίδιο και για τις κίτρινες …
επειδή είναι 9 τι σημαίνει; ότι το επόμενο πρέπει να μετρήσει είναι δεν είναι; τι λογική είναι αυτή; κανονισμοί είναι δεν είναι ζάρι

είμαι σίγουρος ότι θα τρέξεις να τη δεις αμέσως τη φάση αλλά οκ στο συννεφάκι σας καλώς δεν μέτρησε αφού δεν τους έχουν ακυρώσει πολλά

κοιτα, αν διαβαζω ανάμεσα στις γραμμές, ξεχειλίζεις από πολλή και καλή διάθεση να αναγνωρίσεις τα προβλήματα στις διαιτησίες της ΑΕΚ, τα οποια τα σχολιάζουμε στο δικό μας τοπικ In passing, γιατι δεν ειναι το κυριο θέμα μας για συζητηση. Αρα σε παραπέμπω εκεί, καθώς ο περιορισμένος χρόνος που έχουμε σε αυτή τη ζωή, φοβάμαι πως θα σπαταληθεί ανούσια, όπως συμβαίνει την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές.

τώρα πες και εσύ για την ταβέρνα και προχωράμε.

Είναι 100% δίκαια αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία;

Ναι και ειναι και φαβορι (που φοβαται τον Λανουα για καποιο λογο, μιας και εσπασε η συμμαχια με τον γαυρο του Βορρα, λενε)

το ότι τα λέτε μεταξύ σας στο τοπικ τι σημαίνει; ότι θα διαβάσω αλήθειες; ή αυτό που σας βολεύει;

έχουμε λίγο χρόνο αλλά από την άλλη με παραπέμπει να διαβάσω ατελείωτα ποστ κλάψας :smiling_face_with_tear:

Όλα καλά λοιπόν.

Δίκαια ήταν και η ΑΕΚ (που έχει βγάλει 5 ανακοινώσεις, πάει λανουά στα δικαστήρια και έπρεπε να βγει στο σύνταγμα) μέχρι προχτές λέω εγώ.

Τώρα για την ταβέρνα, όπως φάνηκε από φωτο, βρέθηκαν σε καλό κλίμα εκπρόσωποι ενώσεων και μεγάλων πάε, πρώην και νυν εργοδότες του γ. παπαδόπουλου. Απ’ ότι προκύπτει προς το παρόν μετρήθηκαν λίγοι.

Μωρε ολα καλά, απλα δυστυχως, εχουμε ενα πρωταθλημα που πρέπει να ασχολήσαι με όλες τις πτυχές του (sic), γιατι αν δεν ασχοληθεις, θα ασχοληθουνε αλλοι. Και ελπιζω να συμφωνουμε οτι αν στο 0-0 σου ακυρωσουν γκολ, αλλα τελικα βαλεις αλλο 1 και κερδισεις (πχ ΟΦΗ-ΑΕΚ), αυτο δεν παει να πει οτι δεν χαθηκε και ο κοσμος. Γιατι την επομενη φορα, μπορει να μην βαλεις αλλο ενα.

Και τελικα, οτι αν πηρε και ενα σφυριγμα η ΑΕΚ, δεν θα πεσουμε να πεθανουμε. εγω πρωτος λεω οτι οι ξενοι, γενικα σφυριζουν ο,τι μπορουν, κάνοντας και λάθη.

Με τους Ελληνες η ΑΕΚ φετος εχει καποια θεματάκια.

τεσπα, καλη συνεχεια φιλαθλοι. Θα μαθουμε συντομως ποιος ειναι καλυτερος, κοντοζυγωνουν τα ντερμπυ

Αυτά θυμάμαι ότι τα λέγανε φίλοι του παναθηναϊκού πριν 2 σεζόν και τους απαντούσες “φτάνει με την κλάψα και την τοξικότητα, δείτε τα xGoals”, just sayin’…

αυτές οι βαριάντες έχουν υπερπαιχθεί. την έχω πει την γνώμη μου για τον ΠΑΟ του τότε και η κατάρρευσή του, σε συνδυασμό (δυστυχώς) με την κατάρρευση της Εθνικης όταν σφύξανε τα γάλατα, θεωρώ πως με δικαίωσε. Αλλα πραγματικα το εχουμε λιωσει το θεμα.

Αν φετος φτάσουμε να παίξουμε το πρωτάθλημα, στη ΝΦ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε με γαυρο ή ΠΑΟΚ και με νίκη το παίρνουμε - που υπογράφω ;

η κλαψα δεν με πειράζει, γιατι 1. ΑΕΚ εισαι και 2. πραγματικα για διαιτησία μιλάμε ελάχιστα στο τοπικ θεωρώ. το εχω πει οτι επι εποχες βαρ κ ξενων, λαθη γινονται, αλλα προτιμω τη φαση τωρα απο προ βαρ.

Ειδες οτι ειχε κρυο και το απεφυγες γιατι δε θα εβλεπες φαντεζι ποδοσφαιρο ρε πονηρε;

Ο τελευταιος πρωην πηγε σε αλλη ταβερνα και συγκεκριμενα στα KFC, τα γλεντησε και παλι τα παρασκηνια τους!

1 Like