Έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν όλες αυτές τις δεκαετίες, αυτή είναι η νοοτροπία τους.
Δεν τους αρκεί το 80%, για αυτούς είναι πόλεμος κατά του θρύλου. Θέλουν το 100% μόνο αυτό είναι αποδεκτό.
με εξυγίανση + βαρ είμαστε στο 4/6
καλά κάνουν και βγάζουν ανακοίνωση, 6/6 έπρεπε
καλά για σας δεν παίζει ούτε με βαρ, ούτε χωρίς βαρ
339 και συνεχίζουμε
#mextritelus #monoimaskeolisas
Μας εχει προλαβει αλλος οσον αφορα το 100%.
Εγω σκαλωσα στο “δικο μου μυαλο”.
στο δικο του μυαλο η αττικη οδος εχει οριο ταχυτητας οπως το autobahn του Μονάχου
Παιχταρά μου, κάνε με υπερήφανο σήμερα!

Φταίω, αλλά:
Τζολάκης πιστεύετε έπαιζε σε prequel Καποδίστρια τον πρωταγωνιστικό ρόλο;
Τρομερό πρώτο ημίχρονο από Hezze.
Hezze ψηλά κι αγνάντευε (τ’ αστέρια).
75% του πλανήτη καλύπτεται απο νερό και το αλλο 25% Απ τον Εσε
μπράβο μωρή αρρώστια
Να δω πόσο θα πουλήσει τον Εσε το καλοκαίρι μετά από αυτές τις δύο εμφανίσεις
“παίχτης που δεν κάνει ούτε για Λεβαδειακό” έγραψε ένας μύστης πριν δύο βδομάδες κάπου
Λίγο έξω έπεσα έτσι, δηλ όντως μας έπνιξαν υπερπεναλτάρα με Ρεάλ (στρεφέτσα) ε και πέσαμε στην καλυτερη άρσεναλ έβερ και πάλι την παίξαμε καλύτερα απ’ όλους.
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι τζόκερ κερδίσαμε που καταφέραμε να υπογράψουμε Ταρέμι, κατά τ’ άλλα υπόκλιση (άλλη μία) σε Μέντι που με αυτό το ρόστερ όχι απλά προκρίθηκε αλλά τερμάτισε στο πάνω μισό της βαθμολογίας.
Πολλα μπραβο στον Ολυμπιακό.
Εντωμεταξυ το μπρακετ δινει στον Ολυμπιακο ειτε Αταλαντα ειτε Λεβερκουζεν, και αρα δεν ειναι απιθανο να περασει και στους 16. Εκει βεβαια θα βρει ειτε Μπαγερν ειτε Αρσεναλ, και φανταζομαι πως μια προκριση απεναντι σε ενα απο τα δυο μεγαθηρια ειναι σχεδον απιθανη, αλλα θα ειναι ουτως ή αλλως μια αρκετα τιμητικη πορεια.
Αυτο ειναι μετα το προηγουμενο ματς ε, με τη Λεβερκουζεν ![]()