Ολυμπιακός #2

Το ποσό έχει μικρύνει η Μίλαν φαίνεται από το πέναλτι που έδωσε ο γκρι. Ούτε εδώ μέσα δεν παίρνει τέτοια ο γαύρος…

Είναι αλήθεια ότι 2 τέτοια, καθαρά πεναλντι ,δεν του έδωσαν στην Ξάνθη . Χαλαλι

3 Likes

καλωσ τα παιδια

2 Likes

Ο Ολυμπιακός έπεσε με Ντιναμό Κιέβου

Εχω κατι αιωνες να γραψω σε αυτο το thread γιατι με κουραζουν πλεον πολυ οι αντιπαραθεσεις για τα αθλητικα, αν ειναι με φιλους εχει την φαση της, αναβουν τα αιματα πολλες φορες αλλα ειναι διασκεδαστικο. Απροσωπα μεσω internet δεν μου λεει κατι.

Τεσπα μπηκα να γραψω οτι το ματς με την Μιλαν και ο τροπος που αποκλεισαμε μια ομαδα με τοσο βαρια φανελα με εκαναν την Πεμπτη πολυ περηφανο… Ειχα χρονια να νιωσω τοση περηφανια για τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο και συγχαρητηρια στους παικτες και τον προπονητη. Επιτελους φετος βλεπουμε οτι χτιζεται κατι ομορφο και υγιες. Μακαρι να συνεχισουν ετσι. Βατη η κληρωση με Ντιναμο Κιεβου, επικινδυνη ομαδα αλλα οχι φοβητρο.

2 Likes

Εντάξει υπαλληλάκο το δικαιολόγησες το μεροκάματο απ’τον πρεζέμπορα;

Νέος λογαριασμός βλέπω “aaaa”… και από το όνομα χρήστη μάλλον θα έγινε με βιασύνη γιατί ο προηγούμενος λογαριασμός θα πήρε πούλο από το forum και έπρεπε οπωσδήποτε να ποστάρεις κάτι χρήσιμο. Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου.

3 Likes

Καμία βιασύνη, χτεσινός ο λογαριασμός, σήμερα το πρώτο ποστ. Τουλάχιστον δε με λένε godslayer σαν να είμαι κανα 14χρονο.

Μπορεις να κρατας το ιδιο λεκτικο και να βαζεις στο τελος καποιον αυξοντα αριθμο. Για να μη χρειαζεται να σκεφτεσαι πολυ καθε φορα, φανταζομαι οτι εχεις αλλα, πολυ σοβαρα θεματα να σκεφτεις.

4 Likes

Λάθος άνθρωπο βαρέσανε, στην σημερινή τριάδα του ΣΕΦ έπρεπε να πέσουν οι φάπες.

1 Like

In Blatt we trust…

1 Like

Λυσσασμένη πάντως η προσπάθεια από το 95% των σκουπιδιών που παριστάνουν τους “μπασκετικούς δημοσιογράφους” να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Χειρότεροι όλων φυσικά οι υποτιθέμενοι κόκκινοι με προεξάρχοντα το τσιράκι της μούμιας που λέγεται καβαλιεράτος.

Γιατί μωρέ? Επειδή λένε ότι χρειάζεται παίχτης? Κλάιν, αν είναι να πάρουμε θα πάρουμε. Μούμια ποιον εννοας, τον Διαμαντόπουλο?

Ξέρεις τι είναι να βλέπει το ματς και την ήττα να έρχεται και να ετοιμάζει μετά από καιρό ένα άρθρο που θα κράξει με την ησυχία του να το ευχαριστηθεί, να βγάλει τα απωθημένα του… αλλά η ομάδα θέλει να κερδίσει με το ζόρι και στο τέλος στάζει 2 μπόμπες ο Παπ και… πάπαλα το άρθρο.

Αναγκαστικά μετά το άρθρο πρέπει να γίνει ακόμα πιο γελοίο και προβληματικό και να φανταστεί πράγματα να γράψει γιατί και ο Μπλατ στη συνέντευξη τύπου έχει ξεφτιλίσει με τις απαντήσεις του ένα προς ένα όλα τα σκουπίδια που λες.

Προσωπικά μόνο τον Βαρλά εμπιστεύομαι και διαβάζω στο eurohoops

Και ο Μελάγιες δεν πάει πίσω. Μπάσκετ δεν έχει να διαβάσεις. Είναι όλοι πιασμένοι και δεν προσπαθούν καν να κρυφτούν.

Ολυμπιακός δεν είμαι, αλλά σιχαίνομαι την κλίκα των μπασκετικών, εξίσου. Για μένα το sport24 έχει τα ηνία στην προπαγάνδα και Διαμαντόπουλος >>> Φιλέρης >> Καβαλιεράτος. Πολύ κακος όντως και ο Μελάγιες. Όλοι αυτοί έχουν λυσσάξει με τους Έλληνες και κράζουν Μπλατ και ξένους όποτε μπορούν. Ευτυχώς υπάρχουν πλέον πολλοί και καλοί bloggers (ballguru, hoop fiction κ.ά.) που τους παίρνουν δίκαια τη δουλειά.

Φαντάζομαι η πρόσφατη συζήτηση έγινε γι αυτό το μνημείο δημοσιογραφίας. Λυπάμαι μόνο που θα δώσετε κλικ σε αυτό το κωλοσάιτ αλλά ας είναι η τελευταία φορά:

4 Likes

basketball guru μηπως εννοεις???Guru διαβαζω απο τοτε που λεγοταν πανου κ ειχε μονος του το μπλογκ…κανουν ωραιες μπασκετικες αναλυσεις κ οχι ειχαμε ναχαμε κλπ

1 Like

Επειδή, μετά από μια νίκη, όπως κι αν ήρθε αυτή, με τύχη κτλ, που έχει φέρει αυτή την ομάδα στο 11-6 ενώ το ρόστερ κανονικά είναι για 8-9 στην καλύτερη, ψάχνουνε να βρούνε γιατί έπαιξε λίγο ο 37χρονος Σπανούλης και γιατί επέμεινε στον Γκος και γιατί ήταν πιο πριν πίσω στο ροτέησον ο Παπ και ένα κάρο τέτοιες παπαριές που ακόμα και ο πιο άσχετος δε θα τολμούσε να γράψει.

Απλά η συγκεκριμένη διοίκηση και δεν είναι ιδιαίτερα αρεστή (σε ΕΟΚ και κατά συνέπεια στο 95% των δημοσιογράφων) και είναι και πιο μαλθακή από γέρικο χοντρό γατί, γι αυτό αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μάπα όλες αυτές τις αηδίες.

Τα guru και fiction κτλ, γενικά καλά είναι αλλά πολλές το ύφος είναι wanna-be coach και δεν την πολυπαλεύω με τέτοιους. Ο πιο σοβαρός απ’ όλους ήταν ο Τριαντάφυλλος, αλλά ακριβώς γι αυτό έχει βρει και κανονική δουλειά.

ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι 76-93

In Coach Bullet we trust… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like