*Βιλντοζα - out
*Λι - out
*Γουοκαπ - μενει λογω διαβατηριου
*Εβανς - in
*Γκος - in
*Φουρνιε - in
*Μητρου Λονγκ - out
*Μακισικ - out
*Λαρεντζακης - in
*Παπανικολαου - μενει ως τριτο 3αρι για να κλεισει τη καριερα του οπως του αρμοζει και για τα αποδυτηρια
*Ντορσει - εδω ειμαι 50/50 παλι λογω διαβατηριου
*Βεζενκοφ - in (τα μισα χρηματα αξιζει φυσικα αλλα ok, τετοια ωρα τετοια λογια)
*Πιτερς - in
*Φαλ - out
*Μιλουτινοφ - μενει αν και δεν μπορω να πω οτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο αυτον
*Ραιτ - μενει ως τριτο πενταρι
Οσον αφορα τα του κοουτς…εχει αποδειξει οτι ειναι ο ιδανικος για να φτασει την ομαδα λιιιγο πριν το τελος. Κανεις δε μπορει να υποσχεθει οτι ενας πιθανος αντικαταστατης του θα σε φτασει εστω και στο F4. Αλλα και το ταβανι του ιδιου μοιαζει να ειναι αυτο πλεον. Εκτιμω πως μονο ο Σπανουλης θα μπορουσε να αποτελεσει εχεγγυο επιτυχιας για τον ηλεκτρικο μας παγκο.
ΥΓ. Δε συμμεριζομαι αυτη την εκτιμηση που βλεπω στα μεσα προς τον Γιασικεβιτσιους ως προπονητη! 0/4 στα F4 εχει ο τυπος δλδ.
Είναι λάθος για μένα να βλέπουμε τς f4 σαν ελεύθερες βολές. Πήγε με την Ζαλγκίρις που ήταν για τα σκυλιά, πήγε με την Μπαρτσελόνα που είναι σύλλογος μέσα στα κόμπλεξ, πήγε πέρσι με τη Φενέρ που έπεσε σε έναν πολύ καλύτερο ΠΑΟ. Φέτος έχασε τον γουιλμπεκιν από την αρχή της χρονιάς, έβγαλε όλη τη regular με τον ζαγκαρς και έπεισε τον Χολ και τον παππού Μακολουμ ότι μπορούν να γίνουν σημαντικοί και να πάρουν μεγάλα σουτ.
Και ο Μπλατ έχει πάρει Ευρωλίγκα και ο Ματέο… για κανένα λόγο καλύτεροι προπονητές από Σάρας
Μεσα στη θολουρα μου με τα δικα μας, φανηκε λιγο ισοπεδωτικο αυτο που εγραψα. My bad! Στη πραγματικοτητα ηθελα να γραψω πως οταν φτανει στη βρυση κι αυτος, δε βλεπω ποια η διαφορα του με τον Μπαρτζωκα. Προφανως και ειναι καλος προπονητης, καλυτερος και απο Μπλατ και απο Ματεο, αλλα και αυτος στα κρισιμα μανταρα τα εχει κανει!
Μενει ρε o τελειoς αντιμακισικ ειναι. Θες εναν να παει πρoς τo καλαθι σαν τoν Σακ στα καλα τoυ
Θεωρω βεβαιo oτι θα ερθoυν Ελληνες ακoμα και μετριoυ επιπεδoυ. Εχει ακoυστει o Κατσιβελης και φυσικα o μπιγκ Παπα. Πoλλα τα ερωτιματικα θα εχoυμε να ασχoλoυμαστε τo καλoκαιρι
Δε νομιζω. Ειδικα το 22 ηταν ξεκαθαρα το φαβορι στον ημιτελικο με Ρεαλ. Του δινω βεβαια την τρομερη πορεια με Ζαλγκιρις το '18 και αντε να τον δικαιολογησω τοτε ελεω απειριας. Αυτα οσον αφορα το παρελθον φυσικα καθως αν το παρει φετος δε θα μασησω τα λογια μου και θα τον παραδεχτω. Επισης εχω δηλωσει πολλακις οτι το φετινο φαβορι για εμενα ηταν και ειναι η Φενερ.
Στα δικα μας και για να απαντησω στον φιλο Osfp, μονο ως αντικαταστατη του Σακιλ λογω ηλικιας μπορω να δεχθω τον Λι να παραμενει. Περαν της μπουκας δε βλεπω κατι αλλο συγκλονιστικο απο αυτον, με τα λιγα που ξερω εννοειται.
Για Μισιτς που ακουστηκε ειμαι πολυ μπερδεμενος. Δε νομιζω πως ειναι αυτο που μας λειπει. Ιδανικα θα ηθελα τον Μπαλντουιν αλλα δε βλεπω να επιστρεφει ποτε ο συγκεκριμενος.
100% λείπει στην ομάδα ένας πάικτης σαν τον καλό Μίσιτς (δεν έχω άποψη σε κατάσταση μπορεί να είναι τώρα, στους ολυμπιακούς αγώνες το καλοκαίρι ήταν κακός) που μπορεί να στήσει μερικά πικ εν ρολ της προκοπής, είτε για να αξιοποιήσει ψηλούς είτε σουτέρ στις γωνίες.