Ολυμπιακός #2

Σκεψου ενα συνθημα που ακουγεται στο ΣΕΦ κατα του Τρακη και θα σου ερθει. Πατας σποιλερ μετα.

πουστη και πρεζακια γιαννακοπουλε

1 Like

Και το οικειοποιήθηκε περήφανα;;;

Τι άνθρωπος, θεε μου.

Τωρα εισαι λιγο χαζουλης, στην προηγουμενη ερωτηση δεν ησουν.

Πηγε ετσι ακριβως για να τα κανει πουτανα. Ηθελε να τον δουν, να τσιτωσει την κερκιδα, εκανε κωλοδαχτυλα στο παρκε. Στοχος ηταν να τον βρισουν ονομαστικα, ενα αδικημα που αν δεν κανω λαθος τιμωρειται με αποκλεισμο εδρας, να κληθει εισαγγελεας για να καταγραφει και να παιξει κεκλεισμενων το επομενο ματς ή σε αλλο γηπεδο.

Στα εξηγω καλα; Ειναι ο μεγαλυτερος αλητης που εχει περασει απο τα γηπεδα. Οχι γκανγκστερ, αλητης. Ενα σκουπιδι που τα κανει αυτα ακριβως διοτι δεν τον πιανει κανενας νομος, αλλα ζηταει απο τον νομο να πιανει τους αλλους. Απο την αλλη πλευρα, οφειλουμε να του βγαλουμε το καπελο.

12 Likes

Επίσης να τον ευχαριστήσουμε, γιατί κατάφερε να συσπειρώσει τον οργανισμό στις πιο δύσκολες μέρες των τελευταίων ετών. Δεν λύσαμε τα προβλήματά μας και πιθανότατα δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά όσο ναναι, μία ήττα σήμερα θα είχε παρατραγουδότερα.

1 Like

Πηγε ΣΕΦ
Και
Πεισμωσε τους
Γαυρους

4 Likes

Επομενο tshirt:

ΓοΠΚηΤ

3 Likes

Απίστευτο ξέσπασμα Αταμάν μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ: “Αυτό ήταν τσίρκο, όσοι το έκαναν είναι μπάσταρδοι”

Μαζί σου Τούρκε αδερφέ μας. Ας ξεκινήσουμε από το διπολικό π@π@ρι που έχεις για πρόεδρο. Και τους μπράβους του. Κλπ, κλπ…

2 Likes

Πειραιά ήμουν
Και
Πάρκινγκ
Γύρευα

1 Like

Να θες να διαλυθείς και να μη σε αφήνουν…

2 Likes

Δε ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω με τους αστυνομικους (αξιωματικοι κιολας καποιοι τρομαρα τους) που τους βιντεοσκοπει, τους γελοιοποιει και αυτοι ειναι σαν κλαμμενα μουνια!
Ποση ντροπη θα ενιωθα αν ηταν δικος μου ανθρωπος δε λεγεται! Στον Τρακη αναφερομαι, οχι στους μπατσους!
Ο αλλος ο μπουνταλας παει να δημιουργησει διπλωματικο επεισοδιο!
Στα αγωνιστικα, μακαρι αλλα δε νομιζω πως μπορουμε να επιτυχουμε κατι περισσοτερο απο το να φτασουμε τη σειρα στα 5 παιχνιδια και να χασουμε στο 5ο ματς!

Μεγάλη νίκη σήμερα παρά την κόντρα διαιτησία που ανέχτηκε τα φλόπινγκ του σλούκα και χρειάστηκε ριπλέι για το αντιαθλητικό-ορισμό του οσμάν.

4 Likes

Μεγαλος αλητης ο Σλουκας! Αν δεν ταιριαζανε με τον dpg, δεν θα συμπεθεριαζανε. Κατα τ’αλλα ακουμε και διαβαζουμε οτι ειμαστε καφροι σαν οπαδοι. Στην απεναντι πλευρα ειναι μαλλον αποφοιτοι της Σορβοννης!

1 Like

Σορμπόν πορ φαβόρ
Σορμπόν
Μην μας πούνε κι αγράμματους

Όσο περνάει η ώρα, τρελαίνομαι όλο και περισσότερο. Μιλάμε για δύο αρχίδια ολκής. Κι ας το πάρουν, που θα το πάρουν στο τέλος, γιατί είναι λιγότερο κακοί από μας.

Σε ένα βίντεο από το μεταξύ μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, που εξωτερικεύει την αφθονία του, ενώ παράλληλα χειρονομεί στους οπαδούς μας, νομίζω ότι αυτό που γράφεις σκιαγραφείται εκείνη τη στιγμή στο πρόσωπο του Αλβέρτη. Αν ψάξεις τα βιντεάκια, θα το διαπιστώσεις.

Στα του παιχνιδιού, κάναμε ένα αισχρό ξεκίνημα και σε κάποιες επιθέσεις αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να πάει κάτω απ’ τη ρακέτα. Κοινώς, να δούμε μπάσκετ. Κάναμε ένα μικρό ξέσπασμα και μετά τα γνωστά μας. Δεν ξέρω αν έχει νόημα η συνέχεια, αλλά τα προεδρικά και τα συμπεριφορικά κουράζουν αφάνταστα πλέον.

Excuse moi, mon ami!

1 Like

Πέφτεις από τα σύννεφα ε…
Που να μάθεις πως υπάρχει και τρίτο

Σερβιτορε πορ φαβόρε
Τούρκικο βαρύ γλυκό
Να πάνε κάτω τα φαρμάκια
Που μας βρίζουν χώρες

Σογμπον τότε!

1 Like

Δώσε ινφο στο λαό