Ολυμπιακός #2

Είναι και πανέξυπνος πανάθεμά τον όταν θέλει να πικάρει τους οπαδούς μέσα στο ΣΕΦ

1 Like

Καλα τα λες σε ολα τα υπολοιπα, αλλα το μονο που οφειλουμε να του βγαλουμε ειναι ενα μαγκνουμ στον κροταφο (!)

Σκουπιδι που θα ηταν καλυτερο για τον κοσμο αν ψοφαγε χθες κιολας

not worth a bullet

που’σαι ρε Ιωαννίδη να κόψεις τα συνθήματα για εθνικά θέματα :rofl:

και δεν του έκατσε να προσθέσω

Έκανα τη βλακεια να κάτσω να δω τον αγώνα (δεν είχα δει τον πρώτο)…ακομα μια φορα αηδια…χεστηκα για το πρωτάθλημα…ευρωλιγκα ήταν το θέμα και εκεί η ο αμαδα μπηκε χαλια…

Και οι άλλοι που έκαναν την περιγραφή του αγώνα απλά αναπαρήγαγαν ό,τι έλεγε ο ΠΚΠΓ και κρατούσαν ίσες αποστάσεις. Μέχρι και πως “ειπώθηκαν εμετικά συνθήματα για την κόρη του” θυμάμαι να λένε και πως ο ΠΚΠΓ ζητούσε να τα γράψουν στο φύλλο αγώνος. Συνθήματα που καταλαβαίνω πως δεν ειπώθηκαν ποτέ. Πολλοί δημοσιογράφοι του κάνουν πλάτες γιατί ταϊζει κόσμο .

Με αυτόν τον γελοίο και την στήριξη που του δίνουν οπαδοί του ΠΑΟ και ΑΡΔ, απλά έχω ακόμη μικρότερο ενδιαφέρον για αυτόν τον τίτλο. Είναι σατανικό το κόλπο τους: κάνουν την Ελλάδα μπανανία, η κούπα του πρωταθλήματος δεν αξίζει την προσπάθεια, αποσύρονται έτσι όλοι οι διεκδικητές και την πέρνουν πιο εύκολα μόνοι τους.

Για τους κοκκαλομαρινάκηδες λες; Άργησες κάτι δεκαετίες μόνο…

1 Like

Ναι κι αυτοί τα κάνουν αυτά και για αυτό σταμάτησα να παρακολουθώ. Κάποιος πρέπει να είναι ώριμος και να σπάσει τον κύκλο. Δεν ξέρω αν είμαι εγώ, αλλά θα χαρώ αν γίνεις εσύ καλύτερος από εμένα. Για την ώρα κυνηγάς όποιον πει κάτι κακό για τον ΠΚΠΓ. Οριακά θα έλεγα “χαίρεσαι” για τη συμπεριφορά του.

1 Like

Καθόλου. Απλά διορθώνω αυτούς που πανηγύριζαν με τέτοιου είδους παράγοντες για δεκαετίες.

Ούτε χαίρομαι αλλά ούτε και ντρέπομαι. Την άποψη μου για το φασίστα και τα καραγκιοζιλίκια του την έχω πει πολλές φορές.

2 Likes

Αυτοί που πανηγυρίζουν για τον Μαρινάκη είναι ο καημός σου; Κι εγώ είμαι ένας από αυτούς θες να πεις (πότε; ). Με αδικείς πιστεύω.

Αλλά συμφωνούμε για τον ΠΚΠΓ. Και οι Αγγελόπουλοι θέλουν πρωτάθλημα με κανονική περίοδο δίχως πίεση. Τους βολεύει ο τρόπος που έχει υποτιμηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά αυτός ο παρτακισμός για την επένδυση τους είναι σταγόνα μπροστά στον άλλον τον βόθρο τον ΠΚΠΓ. Του φάνηκε και έξυπνο να έρθει με τέτοιο t-shirt. Αν είναι δυνατόν…

Και η ΕΛΑΣ δε μπορεί να συλλάβει ούτε ένα Πρεζάκι σε κλειστό περικυκλωμένο χώρο. Μπανανία.

2 Likes

Μην εξάπτεστε και ΜΗ ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΤΕ :exclamation:

Πρωινή
Καλημέρα
Πολύ
Γλυκιά

Σε όλ@

7 Likes

Παϊδάκια
Κοκορέτσι
Πανσετες
Γύρο

7 Likes

Όχι ότι έχω θέμα με τον γύρο (αλίμονο) αλλα θα το έκανα Γουρνοπούλα.

1 Like

Γαρδουμπα;;

1 Like

Λογικά ο παο θα το πάρει το πρωτάθλημα, το έχω ξαναπεί, αλλά καλύτερα διακοπή του πρωταθλήματος, μιλάμε για αηδία πλέον. Καμία διάθεση να σχολιάσω αγωνιστικά κτλ. Μιλάμε για τον απόλυτο πάτο.

Επειδη διαβασα κατι αντιστοιχο και στο δικο σας νημα (βασικα, ειστε ευπροσδεκτοι εδω -νομιζω, μιας και δεν μιλω εξ’ ονοματος ολων), οποτε βρισκω ευκαιρια να ρωτησω εδω. Αν ερθω “εκει”, ισως με διωξετε και σιγουρα θα τσαντιστειτε:

Η φαση σας αυτη τη στιγμη ειναι “πρεζακιας, ντροπη για την πανατα, φασιστας, δεν ξερω τι αλλο, αλλα επειδη παει κοντρα στον Λιολιο και την παραγκα του Ολυμπιακου (σ.σ.: δεν θα γελασω ακομη), οποτε δεν γαμιεται, καλα ειναι κι ετσι”; Γιατι ειδικα εκει στο “…φασιστας, αλλα…” μου βγαζει κατι τριγκερ και μνημες, που δεν μου αρεσουν καθολου.

Ετσι, για την κουβεντα ρωταω, μην με παρεξηγησεις.

Μάλλον πάμε για λουκέτο στα υπόλοιπα παιχνίδια. Κεκλεισμένων θυρών .

Θα το ανακοινώσει η κυβερνησάρα μας. (πρόβλεψη κάνω αλλά υπάρχουν διαρροές, προς τα εκεί πάει).

Κοντός ψαλμός…

Εμενα μου θυμίζει μα καλα πως υποστηρίζετε αυτο το πραγμα (για τον ολυμπιακό του μαρινακη μετα απο μια μεγαλη νικη στο κονφερενς περσι νομίζω με φενερ).

1)Δεν εχουμε λόγο δυστυχώς (η ευτυχώς) για το ποιος θα αγορασει την ταδε ομαδα.
2)Μια χαρα μπορουμε να χαρουμε με τις επιτυχίες των ομαδων μας χωρίς να χρειάζεται να νιώσουμε τύψεις. Αφου δεν γίναμε Ολυμπιακός για τον Μαρινακη ουτε παναθηναϊκός για τον δπγ

3)Αμα δεν αλλάξουν πράγματα απ τα θεμέλια τοσο θεσμικα οσο και κοινωνικά το να κλεινουν γήπεδα είναι να χαμε να λέγαμε

Στα υπολοιπα οτι ειπε ο @jonkyr

εμένα με έδιωξαν αλλά είμαι σκληρός καρεόλης και δεν έφυγα… ήρθε και ο @ChrisP και τους ήπιαμε τα ποτά

3 Likes

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα χανγκόβερ

Πϊνω
Καφεδάκι
μΠας και
Γειάνω