δυο φορες εγραψα για γραφικα
Είναι εθνικιστικά όμως ε. Όπως και το να βρίζεις οποιαδήποτε χώρα. Άλλο το αν ήταν νόμιμο. Καταλαβαίνω πως φαίνεται πιο γραφικό από προσωπικές προσβολές, ή και ακραία σεξιστικά και ανηθικα συνθήματα, αλλά ίσως στην μεγάλη εικόνα να είναι και πολύ χειρότερο, για την οπαδικη κουλτούρα. Ο σκοπός μου βέβαια δεν είναι να βάλω στο ζυγι τίποτα, απλά περνάνε συγκριτικά στο απυρόβλητο (οκ μόλις απέτυχα) και μου κάνει εντύπωση, καλά όχι μεγάλη.
9 στους 10 γαύρους που ανέβασαν κάτι στα σοσιαλ που βλέπω επικεντρώθηκαν στις ελληνικές σημαίες και στους τσολιάδες. Άμα αυτό που έγινε σας φάνηκε γραφικό οκ, αλλά εμένα μου φάνηκε επικίνδυνο.
Τους περιμένω όλους αυτούς να πάνε πρώτη γραμμή αν γίνει κάνα θερμό επεισόδιο… Τι όχι;
Ούτε το να ανεβάζεις τη φωτογραφία της τραγουδίστριας είναι νορμάλ. Η ζωή της είναι προσωπική και τώρα όλος ο κόσμος συζητάει φήμες για αυτήν, ενώ η γυναίκα δεν έκανε τίποτα πού να αξίζει κάτι τέτοιο και δεν είναι δικαίωμα να τη διαπομπεύουμε.
Εγώ το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως οι ξένοι παίκτες μας θεωρούν μπανανία. Κωλοδάχτυλα και ταχίνια έκαναν οι πιο ακριβοί ξένοι Ναν, Φουρνιέ και Λεσορ. Όμοια με τον Cousins στην Κόστα Ρίκα. Καημό θα έχουν για το πού κατέληξαν να παίζουν.
ούτε καν
@apostolisza8 όπως έγραψα κανείς από αυτούς δεν θα πάει με τα τσαρούχια να πάρει την πόλη, τον Αταμαν ήθελε να μπριζώσει στα πλαίσια ακραίας οπαδικής κόντρας . Δεν πάει πιο μακριά η σκέψη τους
Μπορεί να έχω εγώ λάθος εκτίμηση βέβαια .
Αυτό μου θυμίζει λίγο τη φάση με τον Βινίσιους στην Ισπανία, που έχει ακουστεί το επιχείρημα ότι όταν οπαδοί αντίπαλων ομάδων φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα, κάνουν ήχους πίθηκου κλπ, το κάνουν επειδή έχουν καταλάβει ότι ο Βινίσιους τσιμπάει και θέλουν να τον προκαλέσουν, ίσως να φάει κόκκινη ή κάτι τέτοιο, όχι επειδή είναι ρατσιστές (yeah right)
Ωραία, ας πιάσουμε λοιπόν και τις δηλώσεις αταμάν περί φυλετικής καθαρότητας.
Go on
ειλικρινα πεφτουμε απο τα συννεφα που στις επαλξεις των οπαδων ανεξαρτητου χρωματος υπαρχει (μην πω κυριαρχει) ακροδεξια κι εθνικιστικη περηφανεια (εδω την εχουν προεδροι των ομαδων επομενως η επιρροη υπαρχει, μαρινακης, τρακης δινανε πονο με ακροδεξιες φανφαρες μια περιοδο). αν ηταν να πιαξουμε μπουνιες στο γηπεδο θα πατουσαμε κι εμεις, αλλα καλυτερα καναπε και tv ή live στο gazzeta (καλα ετσι κι αλλιως στο εξωτερικο δεν εχεις αλλη επιλογη)
Ω ναι, ξεκάθαρα, δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να στοχοποιήσω συγκεκριμένα τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα. Απλά είμαι αντίθετος με το να δικαιολογούμε πράγματα, “ξέρεις δεν είναι αυτό που νομίζεις” κ.λπ.
καμια δικαιολογια σε οτι εθνικιστικο καλλιεργειται, και το πικαρισμα παλι εχει ορια.
Λεμε για το Φουρνιε (και το καθε Φουρνιε, ειτε ο Σλουκας, ο Σπανουλης, κτλ) που ηταν απαραδεκτο οτι εκανε, εγω μαζι τους οποιος το λεει. Ωστοσο εχει κι αλλες αναγνωσεις, πρωτον γιατι να το κανει? δηλαδη ποσο να μην αντιδρασει καποιος οταν τον βριζουν, αλλα οκ η ευκολη απαντηση ειναι, τοσα παιρνεις εισαι επαγγελματιας κτλ. Μα πληρωνεσαι να παιξεις μπασκετ, οχι να σου βριζουν μανες και πατερες η παιδια.
Οκ θα μπορουσε να συγκρατηθει, το οτι τον καναμε να βγαλει καφριλα ως απαντηση το λες και κατορθωμα που εγινε ενας απο “μας”
Αντιλαμβανομαι και τις δυο αναγνωσεις, αλλα απαντησες μονος σου και τεινω να την υπερασπιστω. Ναι, ερχεσαι για μπασκετ, δεν εισαι υποχρεωμενος να ακους τπτ για τη μανα σου και τα παιδια σου και την αδερφη σου. Αλλα practice what you preach και μην βριζεις χυδαια ή την πεφτεις με trash talk στον αντιπαλο, με δικαιολογια “ε, συμβαινουν αυτα οταν πας με 200 παλμους”.
Ε, φαε και το μπινελικι σου τωρα, διοτι ο οπαδος παει κι αυτος με 200 παλμους οταν βλεπει την ομαδα του να χανει ενα κρισιμο ματς, οποτε βαλε παρε τα Χ εκατομμυριακια τον χρονο και καταπιε ο,τι ειναι να ακουσεις. Στο τελος τελος, να ανησυχησεις μονο αν πας στο σπιτι και δεις καποιον αγνωστο οπαδο να γαμαει την πριζα (@pantelis79 credit). Αλλιως δεν εγινε και τπτ.
Ή θα το κανουμε θεατρο (υπερθεματιζω) ή θα αποκτησεις γερο στομαχι.
Α, οκ , όλο το ΣΕΦ φασίστες , δεν το ήξερα αυτό
Έκανα λάθος λοιπόν , ήταν αυτό που νομίζετε
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είπα αυτό
Και εγώ που νόμιζα ότι θα ερχόταν σε εμάς…
Απλά για.να κάνει τα παιχνιδάκια του ο ψυχάκιας και να γράφουν οι αρδ.
Δεν πιστευω (αλλα ποιος ειμαι εγω) οτι θα πηγαινε Πανατα, η Αρμανι θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση για αυτον, μονο ντολτσε βιτα. Αλλα αφου ο Τρακης εκανε επισημη την προσεγγιση του, γιατι να μην το χρησιμοποιησει ως λεβερατζ ο ψηλεας; Μια χαρα ντιλ πετυχε, με Φαλ στο ροστερ θα ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα.
Δώσε 3 μύρια στον Μήτρου Λονγκ ρε ΠΚΠΓ να δω κάτι