Ολυμπιακός #2

Ας πάρει το πρωτάθλημα η Θρυλάρα τώρα και βλέπουμε τα άλλα μετά.

Τραγικός ο φουρνιέ και αξίζει κάθε τιμωρία. Ασχολίαστα και τα καραγκιοζιλίκια αταμάν.

Όποιος συνεχίζει να παρακολουθεί έστω αυτό το πράγμα εμένα μου προξενεί απορία.

Μόνη εξαιρέση ο μακίσικ που έδωσε μίνι σεμινάριο του τι πρέπει να κάνεις στη μαλακία του συμπαίκτη σου.

5 Likes

Καλος ο χαβαλες αλλα η κινηση του Φουρνιε ηταν απαραδεκτη. Μην τα βλεπουμε μονο απο τη πλευρα μας. Πριν λιγο καιρο κατακριναμε τα middle fingers του Ναν και μολις πριν 5 μερες του τρακη! Πρεπει να τιμωρηθει γιατι προβλεπεται απο τη νομοθεσια της λιγκας!
Οσον αφορα τους απεναντι, ποσο αντιπαθητικος εχει γινει ο Σλουκας πια! Οτι πιο σιχαμερο εχει φορεσει ποτε τη φανελα μας! Τεραστιος φλοπερ και μεγαλος ειρωνας. Στομα ειχε και μιλια δεν ειχε οσο ηταν σε εμας και πλεον εχει γινει το πρωτοπαλικαρο του dpg!

Σιγουρα πρεπει να τιμωρηθεί ο φουρνιε γιατι αυτο ειναι ανεπίτρεπτο. Τωρα παιξει δεν παίξει whatever.

Έχουμε χασει το μετρημα απ τις ανακοινωσεις και τις καταγγελίες. Εγω προσωπικά εγκατέλειψα μετα το 2ο ματς

1 Like

Συζητώντας τις προάλλες μ’ έναν γνωστό μου, Παναθηναϊκό, λέγαμε όλο αυτό το τσίρκο να μην πάρει μπάλα τους παίκτες, βασιζόμενοι και στην πολύ ωραία δήλωση του Σάσα. Τελικά, όμως, λίγοι είναι αυτοί που θέλουν ένα άθλημα. Οι άλλοι γουστάρουν να είναι βίαιοι με κάθε τρόπο και μετά, αν συμβεί το οτιδήποτε βγαίνουν και λένε “αυτά δεν έχουν θέση στον αθλητισμό”.

Δε θα έπρεπε να συνεχιστούν τα παιχνίδια. Δε θα έπρεπε, μετά και το χθεσινό, να κρίνεται αν θα πάρει τον τίτλο κάποιος απ’ αυτούς τους δύο. Δώστε το πρωτάθλημα στον επόμενο, με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι απαράδεκτο να συνεχίζεται όλο αυτό και οι από πάνω να σφυρίζουν αδιάφορα.

Φουρνιέ, γιατί αγόρι μου… είχες κάτι καλύτερο να κάνεις (το καλύτερο) και το εκτροχίασε μαζί με όλους τους υποφαινόμενους της βίας.

Φουρνιε θέλει και καμιά αγωνιστική ήταν πολύ βαρύ

Ναν πριν είχα καιρό να δω τόσο κωλοπαιδαριστικο φάουλ

Εκεί με τον Μακισικ κατάλαβα ότι μάλλον έχουμε κερδίσει. Ο ΠΑΟ όλο νεύρα και εντάσεις και ο ΟΣΦΠ πλην Φουρνιε φουλ συγκεντρωμένος, δεν τσίμπησε κανείς άλλος

1 χρόνο ο Φαλ έξω, και γαμω

2 Likes

Από το πουθενά πραγματικά.
Περαστικά του ανθρώπου. Του τυχε και σε δυσκολη ηλικία

3 Likes

Νομιζα οτι μετα την αποτυχια στο F4 οι παιχτες θα ειχαν αδειασει ψυχολογικα. Αποδεικνυεται το αντιθετο μεχρι στιγμης.
Στο 2ο και 3ο ματς ηταν ολοι πολυ συγκεντρωμενοι στο σκοπο τους και μονο και φανηκαν αποφασισμενοι να ανατρεψουν την εις βαρος τους κατασταση.
Με εξαιρεση τον Φουρνιε, ο οποιος τελικα μας βγηκε πιο ‘παθιαρης’ απο οτι περιμεναμε.
Στην αντιπερα οχθη, ολη αυτη η περιρρεουσα ατμοσφαιρα καθως και η επωδος περι αδικιας εχει επηρεασει παρα πολυ σχεδον ολους τους παιχτες οπως και το προπονητικο team. Φυσικα, αυτο πιστωνεται στον dpg ο οποιος ‘ετσι ξαφνικα;;’ αποφασισε για αλλη μια βαλει μπουρλοτο σε μια σειρα στην οποια προβαλαμε σαν outsider.
Τωρα διαβασα για τον Φαλ. Πολυ κριμα! Περαστικα του αλλα με τετοιο κορμι και σε αυτη την ηλικια, αυτος ο τραυματισμος μπορει να σημαινει και τελος καριερας!

3 Likes

Αρα ψάχνουμε 2 ψηλούς για τη νεα χρονιά.
Απαράδεκτος φουρνιε, κρίμα γιατί ήταν εξαιρετικός στην τρίτη περίοδο

2 εάν μείνει ο Μιλουτινοφ, εάν δεν μείνει τότε 3.
Αφού έγινε αυτό με Φαλ πιστεύω θα ανανεώσει

Παίζουν και οι δύο γκάνγκστερς κανονικά…

Το μεγάλο πανό με φωτό “γνωστής” τραγουδιάρας που είναι μόστρα στο σεφ σας το δίνω… Ευρηματικό

Και τώρα που τελείωσε η σεζόν, το τι βλακείες διάβασα/άκουσα και συνεχίζω να διαβάζω/ακούω μετά τον ημιτελικό στο Άμπου Ντάμπι, μου είναι κάτι αδιανόητο. Συγχαρητήρια στους οπαδούς (μας) της νίκης και της ανθρωποφαγίας, στους δημοσιογράφους (μας) που τα τροφοδοτούν και στον οργανισμό εν γένει για την παντελή έλλειψη προστασίας στην ομάδα.

Με γνώμονα αυτό, εγώ λέω να απέχω επ’ αόριστον…

2 Likes

Ισως δεν επιασα ακριβως το ποστ σου, αλλα ας γραψω κι εγω δυο χαζομαρες. Προφανως δεν θα λειψω (οχι οτι γραφω πολυ στο νημα), ομως ειναι τοσο απολυτα οσα συνεβησαν τον τελευταιο μηνα, που ακομη κι ακροβατης δεν μπορει να πετυχει. Το ενα βραδυ ημασταν δυο ματς απο το να σηκωσουμε την ευρωλιγκα, το αλλο βραδυ ο Μπ δεν εμπαινε στο αεροπλανο και μαθαινε να εκπαιδευει καμηλες στην ερημο για να ζησει, μετα ημασταν χαμενοι 3-0, αλλα οχι, κατσε, κατι παει να γινει και βαλε τσολιαδες στην κερκιδα, καμια τραγουδιαρα να πικαρουμε τον Ναν και δωσε και λιγο “τι τους εκανες ρε Γαλλε”, για να δουμε το πιο παρανοϊκο φιναλε σεζον που μπορω να θυμηθω εδω και χρονια. Και απο τα “Μπαρτζωκα τα εχεις γαμησει ολα”, παμε στο παρκινγκ υποδοχη απο το ΟΑΚΑ και “τι θρυλαρα εισαι εσυ, για παντα εδω” και αλλα ωραια τετχοια. Μνημη χρυσοψαρου, αλλα “δεν βαριεσαι, περασμενα ξεχασμενα, πηραμε το πρωταθλημα, θρυλε ολε ολε” και ολοι ( ; ) χαρουμενοι.

Δεν αλλαζω ουτε λεξη για οσα εχω πει σχετικα με την καταντια του εγχωριου ανταγωνισμου, τα λενε πλεον ανοιχτα ακομη και οι μπασκετικοι δημοσιογραφοι: το ποδοσφαιρο εγινε λιγοτερο τοξικο και περισσοτερο ενδιαφερον απο το μπασκετ. Τα λεμε τη νεα σεζον.

2 Likes

Εγώ είχα πει ότι θα χάναμε το πρωτάθλημα, αλλά δε μπορούσα να προβλέψω τις μαλακίες του DPG και το πόσο αυτό θα επηρεάσει και τις 2 ομάδες.
Προφανώς ο μεγάλος στόχος ήταν η Ευρωλίγκα και αποτύχαμε, αν κάποιος θεωρεί επιτυχία το ότι πήρε το πρωτάθλημα σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον και σε τόσο χαμηλό επίπεδο γενικά τότε μάλλον έχει χαμηλά στανταρντς. Προτείνω ωστόσο να δει κάποιος το πόσο οι παίχτες πανηγύρισαν αυτό το πρωτάθλημα (ελάχιστα) και να παρακολουθήσει τις δηλώσεις τους για το πόσο απογοητευμένοι είναι για το F4. Αυτό λέει πολλά.

3 Likes

Ανακούφιση ήταν το πρωτάθλημα και απλά σε κάνει να νιώσεις ότι έπιασες τη βάση. Επίσης σε γλιτώνει από έξτρα καλοκαιρινή μουρμούρα. Το μόνο που δίνει αξία είναι ότι δεν το πήρες από μια παρκαρισμένη ομάδα αλλά από μία επιπέδου final4.

3 Likes

Το δέχομαι αλλά δεν πανηγύρισα κιόλας.

1 Like

Καλα εκαναν οι παικτες και πανηγυρισαν, αυτος ειναι ο στοχος μιας ομαδας καθε χρονια, να πανηγυριζει τιτλους. Επισης, ειχαν τοση πολλη πιεση ολη τη σεζον, που ακομη και το Μιλκο Καπ θα ηταν αφορμη για γλεντι.

Και μια διευκρινιση για το χθεσινο μου ποστ: οταν εγραφα για τη συγκριση ποδοσφαιρου/μπασκετ σε τοξικοτητα, μιλουσα για το επιπεδο των officials. Κατα τη γνωμη μου (και οσο ειδα), οι οπαδοι μια χαρα ηταν σε ολους τους αγωνες. Μονη εξαιρεση οι 5-10 κορτσιτ καφροι του ΟΑΚΑ, τους οποιους ισως ειχα και καλη θεληση να δικαιολογησω κιολας αν δεν πετουσαν την πινακιδα. Ενταξει, τις γραφικες φουστανελες τις αντιμετωπιζω μονο με γραφικοτητα, οπως τους αρμοζει.

1 Like

Καλά , φουστανέλες Καραϊσκάκηδες σημαίες κλπ δεν είναι ούτε υβριστικά ούτε ανήθικα

Είναι τρολαρισμα πικαρισμα γιατί ο Αταμάν τσιμπάει και δεν υπήρχε κάτι κακό σε αυτό

Δεν έγιναν ξαφνικά όλοι έτοιμοι να πάρουμε την Πόλη. Ήξεραν ότι είναι ένας νόμιμος πλάγιος τρόπος να τον εκνευρίσουν

1 Like