Μια καλη συνοψη της κουβεντας ^^^^^^ Ουτε ΑΙ ετσι.
Δεν είπαμε τίποτα από όλα αυτά βέβαια. Μια πολύ κακή σύνοψη της κουβέντας. Υπήρξε ένας παραλληλισμός του Μαρινάκη με τον δπγ. Τα πεπραγμένα του ενός δεν μπορεί να συγκρίνονται με τις μπαρούφες του άλλου. Με την ίδιο λογική που τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών δεν μπορεί να συγκρίνονται με το να ρίχνεις ευθείας βολής φωτοβολίδα και να τραυματίζεις ή να σκοτώνει άνθρωπο. Πώς να το κάνουμε, είναι διαφορετικά μεγέθη κι ας συμφωνούμε όλοι ότι δε θα έπρεπε να υπάρχουν αμφότερα
και δεν είναι μόνο ο δπγ ε. Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μαρινάκη. Εκτός αν πάμε σε κανονικό υπόκοσμο. Ούτε ο Μελισαννίδης, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε κανείς. Κι ας είναι κι αυτοί ολιγάρχες (ΜΜΕ, ενέργεια, κ.α.) με πολλές κατηγορίες/υποψίες εναντίον τους
Μια σύνοψη που τα λέει όπως σας βολεύει για να κοιμαστε ήσυχοι τα βράδια και να πανηγυρίζετε τα μιλκο καπ
Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε με μυαλό λίγο μεγαλύτερο από αυτό μιας κότας μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στη μία και στην άλλη περίπτωση.
Και για την μακαρίτισσα μητέρα του Μπαρτζώκα και για την χώρα του προπονητή της αντίπαλης ομάδας που μπορει για αυτόν να είναι ότι πιο ιερό και “τυχαίνει” αυτή να είναι η Τουρκία.
Αν για κάποιους αυτό πρέπει να μπει σε κάποια ζυγαριά και να μετρήσουν με το γραμμάριο τι είναι βαρύτερο, είναι δικό τους πρόβλημα.
Το λογικό και στοιχειώδες είναι να μην μπούμε εξαρχής σε μια τέτοια διαδικασία.
Και ακόμα περισσότερο όταν τα μπινελικια και οι κατάρες σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ όλες αυτές τις δεκαετίες έχουν τέτοιο εύρος και “φαντασία” που οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι απλά δύο από τις εκατοντάδες.
Η διαφορά με τον Μαρινάκη είναι ότι είναι αυτός που καλεί στο τραπέζι τους υπουργούς όταν αυτός θέλει.
καλά εδώ τα βρίσκουμε εδώ μέσα 30 άτομα που έχουμε κοινή αισθητική και σχεδόν κοινές κοσμοθεωρίες, τι να πω ειλικρινά
Ενταξει, ποιος ειμαι εγω να σου αλλαξω γνωμη; Αλλα εχει πολλη πλακα (νομιζω το ξαναεγραψα προσφατα) οτι μιλας σε ανθρωπο που αφησε τον τελικο του Μιλκο Καπ για να δει Μεταλλικα στο Μιλανο την ιδια μερα. Κατ’ επιλογην, οχι επειδη ειχε και καλα κλεισει εισιτηρια.
Οποτε κοιμαμαι καλα οπως ξερω εγω κι οχι οπως φανταζεσαι εσυ. Ας προχωρησουμε με Τρακη, Αγγελοπουλους, Μαρινακηδες, Αταμανηδες, Μπαρτζωκες, Θ7, Θ13, τα παιδια τους και τις μαναδες τους, τα μυαλα σου και τα μυαλα μου, επειδη το αφηγημα σε βολευει.
Ολα καλα
Γιατί όμως ένιωσες πως έπρεπε να φέρεις τον Μαρινάκη στη συζήτηση και όχι τους Αγγελόπουλους (να μη σου πω την Μητέρα Τερέζα που είναι λίγο πιο άσχετη στην υπόθεση από τον Μαρινάκη;)
Βρε δεν το έκανα εγώ λέμε
Νταξει τα βρήκαμε! Αυτό είναι βασική αρχή μου. Δεν έχω χάσει ποτέ συναυλία για οποιοδήποτε αγώνα.
Στα καθαρα αγωνιστικα (λεμε τωρα), υπαρχει ξεκαθαρη γραμμη απο τους απεναντι. Φταιει παντα η διαιτησια, τη στιγμη που απο περσι το σκορ μεταξυ μας μονο στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι 9-3 υπερ τους. Διαμαρτυριες σε καθε μα καθε φαση. Αναφερομαι στους παιχτες και το σταφ φυσικα καθως οι οπαδοι εκατερωθεν ειτε ειμαστε πανασχετοι, ειτε κοιταμε τις φασεις απο διαφορετικο πρισμα. Με πρωτεργατες φυσικα τον μπουνταλα (διαβαστε τις σημερινες δηλωσεις του στα τουρκικα μεσα) και τον ηγετη, ο οποιος ειναι ο πιο προκλητικος απο οσους εχουν περασει στην αντιπερα οχθη ειτε απο τη μια, ειτε απο την αλλη πλευρα.
Με το μονόλογο του Κου Ντιπιτζή ειλικρινά έχω ξεχάσει όσα είδα την Κυριακή στο ΣΕΦ…
Ρε τι κωλοτούμπες είναι αυτές;;;
Προτείνω το πρώταθλημα να κριθεί σε Best-of-3 μονάκια στα 21, 2ον2 μεταξυ Αφων Αυγουλομάτηδων και ΠΚΠΓ/Οπαδού Φιορεντίνα
Αγγελόπουλοι πρέπει να ήταν κυριολεκτικά στη γωνία και περίμεναν να στρίψει το αμάξι του άλλου
Στη πρωτη φαση που θεωρω οτι αδικουμαι ανεβαζω ειρωνικες και προκλητικες ιστοριες στο ινσταγκραμ → κατεβαινω γηπεδο και βριζω θεους κ δαιμονες → συνεχιζω με απειλητικες ιστοριες στο ινσταγκραμ → με καλουν σε απολογια η μου κοβουν προστιμο → ζητω συγνωμη η αρνουμαι απροκαλυπτα τα παντα και υποστηριζω οτι με ενδιαφερει το καλο του ελληνικου μπασκετ σε αντιθεση με τους κομπλεξικους αγγελοπουλους → ριχνω γεφυρες προς τους τελευταιους (στην ουσια ριχνω σταχτη στα ματια ολων οσων ασχολουνται με το αθλημα), φυσικα τρωω πορτα → στη πρωτη φαση που θεωρω οτι αδικουμαι ανεβαζω ειρωνικες και προκλητικες ιστοριες στο ινσταγκραμ -->…
Φήμες λένε ότι η υπουργάρα έχει δώσει τρομερή λύση
μπήκε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο απ’ ότι κατάλαβα
Ω του θαύματος, ξαναβγήκε σήμερα θέμα με Μίλου, με Πίτερς και η είδηση ότι ο Σρόενταα δεν ήξερε τον κόουτς Μπι, έπαιξε πάνω από τον τελικό του ΝΒΑ, που δεν ήταν δα και κάνα τρομερό ματς…
θες να πεις ότι υπάρχει γραμμή από κάποιον σανοπωλητή;
Χωρίς φουρνιέ απ’ ότι φαίνεται αύριο (γιατί το “σας χύνω” είναι χειρότερο απ’ το “βάλτε αυτό το δάχτυλο στον κώλο σας”) μακάρι να κερδίσουμε με 20 πόντους Λάρυ.
Εν τω μεταξύ αν είχε κάνει παίχτης μας το φάουλ του ναν τώρα θα ήταν αυτός στα δικαστήρια. Όπως επίσης είμαι βέβαιος πως ο dpg θα ήταν περηφανος αν παίχτης του είχε αντιδράσει όπως ο φουρνιε.
Αλλά διπλα standards.