Ανταπεδωσε ο Παντελιδης στην επομενη φαση, ως φορο τιμης.
Καπου εδω να πουμε οτι τα αδέρφια των αδερφων μας κερδισαν τα αδερφια των αδερφών των αδερφων μας, την ιδια στιγμη που τα αδέρφια μας εχαναν απο τα αδέρφια τους.
Η οικογένειά μας παρολα αυτα παραμενει σταθερή και όποιος απο τη φαμιλια μας τα βαλει με τα αδερφια της, μαυρο φιδι που τον έφαγε. Τα αδέρφια των αδερφών μας ειναι εκει να μας υπενθυμίσουν οτι τα αδερφια μας ειναι πανω απο μας, ακομα και αν εμεις ειμαστε πιστοι στη φαμιλια, αλλα οχι σε αυτο το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ.
Γκεγκε;
Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα orthodox brothers ΓΤΧΤ
Δλδ πιστεύεις οτι είναι θεμα ορθοδοξίας;;
Κρίμα να πηγαίνει χαμένο το ταλέντο σου, ψάξε καμιά πορτοκαλί συνεργασία και ίσως καταφέρεις να δεις πλαντ στη χαλκιδική.
λαλάκη εσύ;
Στο μεταξυ στο Βελιγράδι ειναι παντα ψιλοζουγκλα οταν παίζουμε
Εδω ειχαμε πεσιματα να μη γιουχαρουμε το κωλοσογο. Αντε μαμηθειτε νοπανα
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε και εσείς, αλλά εξαφανίστηκαν ξαφνικά οι αθλητικοί ηθικολόγοι από χτες βράδυ.
Γιατι, συνεβη κατι μεμπτο; Ο Λεσορ μπηκε για να κανει ζντο οπως μαθαμε απο τον Κουβοπουλο, τον ηγετη απλα τον ετρωγαν και τα εξυνε και οι γνωστοι πατατακιδες των court seats απο τη πολυ αλμυρα των snacks εγκωσαν απο το πολυ νερο και απλα εχυναν αυτο που περισσευε. Ευτυχως ηταν και ο Νεστωρας για παν ενδεχομενο αλλα δεν χρειαστηκε η επεμβαση του.
Πρώτη φορά γίνεται να πέσουν σπρωξιές μεταξύ παικτών στη λήξη ενός ντέρμπυ… Αλητείες μεγίστου βαθμού…
Να ξανανέβει ο Ταρζάν στα κάγκελα να βρίσει αισχρά γυναικόπαιδα να ισοφαρίσει…

Τι παληκάρι κι αυτό. Δεν τον είχα ξαναδιαβάσει. Συγκλονιστικός παπάρας:
ΥΓ4: Εγώ πάντως έτοιμο τον είδα τον Λεσόρ…
γράφει σήμερα με τις περιβόητες τρεις τελίτσες στο τέλος.
Κι εγώ μπρο μου έτοιμο τον είδα.
Αφού πάτησε παρκέ.
Αλλη μια νικη του πολιτισμου θα ελεγε κανεις μετα το διπλο σας στο καραισκακης!
Ο Μπάλντουιν στάθηκε πάνω σε καμμένο πίξελ και ο Λεσόρ το ήξερε γι’αυτό έτρεξε να τον τραμπουκίσει με τις φόρμες για να μην χαλάσει η οθόνη από κάτω. Επίσης μπορεί να τον μπέρδεψε με τον οδηγό του λεωφορείου, ποιος ξέρει;
Συγγνωμη, οκ καταλαβαινω, σας την εχει σπασει ο Dr_Love και ξεσαλωνετε, αλλα σοβαρα συγκρινουμε τσαμπουκαδες μεταξυ παικτων με τσαμπουκα παικτη με την εξεδρα? ΟΚ τελικα η συγκριση Μπαρτζωκα με Τρακη τις προαλλες δεν ηταν ο,τι πιο χαζο διαβασα, το παιρνω πισω.
Ναι γιατί δεν πρέπει να αναφέρουμε τις αλητείες του καλόπαιδου με τα 100 πλέις, ας ξεχαστούν με 4,000 γιουρο πρόστιμο
Από μένα καμία σύγκριση πάντως, σε αντίθεση με χτες που δεν υπήρξε καμία πρόκληση, η αντίδραση του μπαρτζώκα απέναντι στο σκουπίδι που τον έβριζε σε όλο το ματς ήταν απολύτως δικαιολογημένη.
Και τον Τρακη τον βριζει εν’χορω ολο το ΣΕΦ, και λιγα σας εκανε με τα κωλοδαχτυλα.
Γενικα καλυτερα να βλεπω Τσουκαλα απο το να διαβαζω το φορουμ πλεον, δεν πολυπαλευεται η φαση.
Ας βγάλει κοινή ανακοίνωση η ΚΑΕ ΟΣΦΠ με την Φενέρ.
Για γέλια η όλη κουβέντα…