Ολυμπιακός #2

έχεις δίκιο, έχουμε άδικο
είμαστε καφροι, είσαι υπόδειγμα
γνωστά αυτά

Θαναηλακης μεχρι να σβήσει ο ήλιος.

Τέρμα το ιγκνόρ;

Ε ναι, καιρό τώρα.

:heart:

:kissing_heart:

Μπα, απλα ηλιθιως θεωρουσα οτι με καποιους εδω μεσα μπορουσα να ανταλλαζω και 2 κουβεντες, τελικα απ’οτι φαινεται ολοι οι γαυροι τα ιδια ειστε, απλα καποιοι καταπιεζεστε και δεν εκδηλωνεστε αμεσως. Over and out.

2 Likes

πετάει ο γάιδαρος πετάει

Ενταξει παιδια, εμεις οι γαυροι ειμαστε η χειροτερη φαρα κι εσεις οι παναθηναικοι τα καλυτερα παιδια. Η ανφαν γκατε των οπαδων και των αθλητικων παραγοντων.

Ωραιο το τσουβάλιασμα αλλα ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε

5 Likes

Δεν υπάρχουν δυστυχώς κουβέντες να ανταλλάξουμε όταν αυτές οι κουβέντες σημαίνουν να αποδεχτούμε χωρίς την παραμικρή αντίρρηση ότι, για παράδειγμα :

• Όλοι ή έστω οι περισσότεροι τίτλοι του ολυμπιακού από το '97 και μετά είναι αποτέλεσμα εξωαγωνιστικών παραγόντων
  • Ο γιος του Σάββα στήνει τις ευρωκληρώσεις στέλνοντας μεγαθήρια στην ευρωπανάθα
  • Οι αφοί πάνε με βαλίτσες στους διαιτητές της ευρωλίγκας
  • Παράλληλα η ευρωλίγκα κυνηγάει τον παναθηναϊκό
  • DPG = Μπαρτζώκας
  • Υπάρχει συμμορία στην ΕΟΚ από το 2021 και μετά, πριν κέρδιζε ο καλύτερος
  • O Βεζένκοφ έπρεπε να συλληφθεί απ’ την αντιτρομοκρατική γιατί χτύπησε κάποιον πετρόπουλο
  • Το ματς με τη φενέρ αναβλήθηκε γιατί αυτό συνέφερε τον ολυμπιακό (δεν ξέρουμε το λόγο, αλλά έτσι θα είναι)
  • κλπ κλπ

Όταν λοιπόν το πλαίσιο της κουβέντας (που δεν ξεκινάει από εμάς οι οποίοι αρχικά ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας) είναι αυτό, θα τοποθετούμαστε ανάλογα και σε όποιον αρέσει.

4 Likes

Ωραία στρώμαν. Θες να μου υποδείξεις ποτέ υποστήριξα έστω και ένα από τα ποιντς που αναφέρεις;

Σε θεωρώ από τους ανθρώπους που μπορώ να ανταλλάξω 2 κουβέντες, για αυτό δεν έχω μιουταρει ακόμα το θρεντ.

Δεν θέλω να σου υποδείξω, γιατί εγώ αναφέρω το γενικότερο -και μόνιμο εδώ και πολύ καιρό- κλίμα (αν πιάσουμε δε και την κλάψα στο νήμα της αεκ, το πράγμα εκτοξεύεται).

Αν θες μεταξύ μας να ανταλλάξουμε κουβέντες, πολύ ευχαρίστως για αγωνιστικά, για κάτι άλλο παρασκηνιακό λυπάμαι αλλά δεν.

Μπλοσομγκειμ απ οτι μαθαινω απ το καλοκαιρι θα ειναι παίχτης μας. Μακαρι να ισχυει θα σωσει στοιχεία στο 4 που δεν εχουμε

1 Like

Ο τζολακης ειναι καλα το παιδι, που χτυπησε με τον ανεμο ;

Καλά είναι.

Ο Ρότα που έπαθε ηλεκτροπληξία μόλις τον πλησίασε το χέρι του ποντένσε;

@morgoth βλέπεις, έτσι;

Ναι το χτυπημα στο στηθος ειναι το ιδιο με αεροκλωτσια

Κατι μαθαμε κ σημερα

Να περνάτε να μαθαίνετε συχνότερα και να μας ξεδιψάτε με τα δάκρυά σας.

το πρόσωπο έπιασε όμως και με χρονική απόσταση από το χτύπημα… κρίμα το προσπάθησε πάντως

Ποτε δεν θα καταλαβω γιατι δεν μπαινουν τετοια ποστ σε ενα κοινο νημα. Ειναι κριμα να τρεχουμε σε τρια διαφορετικα :rofl:

4 Likes