Ολυμπιακός #2

Εμενα αν με εκνευριζει κατι στον αθλητισμο γενικοτερα ειναι αθλητες να προσπαθουν να εκμαιευσουν ενα φαουλ, μια αποβολη και παει λεγοντας. Οποτε λεγοντας αυτο, ξεκαθαρα το χθεσινο ειναι τσατσια του Τζολακη.
Αλλα για το Θεο ρε παιδια, τα σκεφτεστε και τα γραφετε αυτα; Και φτανετε και στο σημειο να κανετε συγκρισεις και μεταξυ ‘χτυπηματων’ κιολας γιατι καπως πρεπει να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!

1 Like

Δεν εχει καμια σημασια αν τον ακουμπησε η οχι τον Τζολακη (που κανει αισχρο θεατρο) γιατι την καρτα την παιρνει για προβολη-επικινδυνο παιχνιδι.

Το αν η δευτερη κιτρινη δικαιολογειται σε αυτην την παραβαση ελεγχεται αλλα ειναι στην ευχερεια του διαιτητη, ο,τι και να εκανε δεν μπορουσε να του πει κανεις τιποτα.

Ρε, καταλαβαινω τι λες. Διαφωνω με την κοινη αντιμετωπιση προς ολους, αλλα γουατεβερ, μεγαλη κουβεντα.

Εγω παντως που σιχαινομαι το οπαδιλικι γενικα εδω και πολλα χρονια (και επισης δ εν καταλαβαινω γιατι να ασχολειται καποιος σοβαρα με την μπαλα και το μπασκετ στην Ελλαδα οσον αφορα τοπικα πρωταθληματα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) βρισκω αυτες τις δυο προτασεις που μαλιστα ηταν αυτουσιο το ιδιο ποστ που εκανες, απιστευτα οξυμωρες:

Καλα γενικα οποιοδηποτε ξεπλυμα ή δικαιολογια για το μεγαλυτερο σκουπιδι που εχω δει στα ελληνικα γηπεδα ως παραγοντα, προεδρο, προπονητη ή οτι αλλο θελεις, μου φαινεται σουρρεαλ.

Συνεχιστε κατα τα αλλα.

2 Likes

Δεν ειναι η αποψη μου η πρωτη προταση, λειπει ενα ‘αμα το παμε ετσι’ απο το τελος, αλλα ναι οπως το εγραψα ειναι παρεξηγησιμο. Σκατα στον Τρακη χωρις αν και αστερισκους, και οποιος με ξερει ξερει την αποψη μου για τον συγκεκριμενο.

Γενικα έχουμε την τάση ακομα και οι πιο φυσιολογικοί να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα των ομαδων μας ειτε πρόκειται για αδικια μεσα στο γηπεδο ειτε για καφρίλες οπαδων ειτε για σκουπίδια παράγοντες. Μπορει να μισουμε τον δπγ και τον χοντρο με ολο μας το ειναι αλλα αμα πει κανενας τιπιτα κατευθείαν παμε σε defense mode. Φυσικά βαζω και τον εαυτο μου μεσα που ασυναίσθητα το κανω και εγω.

Καλως η κακως ολοι υποστηρίζουμε ομαδα απ τιε μεγαλες και οχι της γειτονιας η του χωριου μας οπως θα επρεπε οποτε δεν θα επρεπε κανενας μας να πουλάει ιδανικά και ρομαντισμό. Απ την αλλη ουτε να απολογουμαστε πρέπει που μπλέξαμε με τον καθε μαρινακη, δπγ, κοκκαλη η wherever. Απο καθαρη τύχη υποστηριζουμε την ομαδα που υποστηρίζουμε στην πλειοψηφία και για λόγους του τυπου ειναι η ομαδα του πατερα μας η των φιλων μας ή ξερω γω επειδη μια καθαρα Δευτέρα μας πήραν χαρταετο με ενα σημα πανω.

Αυτα λίγο πολυ. Προσωπικά οπως εχω ξαναπεί εγω απεχω απο οτι δεν εχει να κανει με τις 4 γραμμες του γηπέδου οχι γιατι δεν με συμφέρει αλλα γιατι εχω βαρεθεί να κανω την ιδια συζήτηση μια ζωη. Τωρα αν καποιος θεωρεί οτι ολοι οι ολυμπιακοί ειμαστε ιδιοι η οτι δεν μπορει να κάνει κουβέντα με κανεναν χωρίς να αναρωτηθεί αν μήπως ειναι και δικό του θεμα που δεν βαζει νερο στο κρασι του εμενα μου περισσεύει και απέχω απ την συζήτηση για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο. Δεν το λεω προσωπικα για τον φιλο εδω που δεν εχω κατι μαζι του αλλα γενικα εχω ακουσει αυτη την λογικη πανπολλες φορες στη ζωη μου και σορυ δεν θα απολογηθώ που υποστηρίζω την ομαδα του πατερα μου ουτε θα κάθομαι να δέχομαι ανωτεριλα απο εναν που υποστηρίζει μια αλλη εταιρία απλα με διαφορετικό χρώμα.

Αυτα τα ολίγα απο μενα εννοείται είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε γνωμη και νομιζω το εχω αποδείξει. Και σίγουρα δεν είμαι κανας σοφός ρήτορας αλλα χαίρομαι που δεν μπηκα το τελευταιο διάστημα να απαντήσω οταν μερικοι γραφανε για γαυροκρατος κλπς γραφικότητες. Που αληθεια πως ευνοείται ο ολυμπιακος που δεν επαιξε με φενερ ειλικρινά ακόμα περιμένω να μάθω.

Υγ: Χοντρε ασε τα νταλαβερια με τις θυγατρικές σου. 2 χρονια χωρις καλοκαιρινά προκριματικά εισαι δεν γινεται να έχουμε τετοιο ανέκδοτο σχεδιασμό.

2 Likes

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι (όχι εσύ @morgoth ) ασχολούνται και μας πρήζουν τον πάπαρο με πράγματα των οποίων η σημαντικότητα σε κλίματα 0-100 είναι χαμηλότερη του 0.1

Το οποίο οκ, όλοι όσοι έχουμε υπάρξει οπαδοί το έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας, δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω, αλλά ας πούμε ότι ήλπιζα και συνεχίζω να ελπίζω ότι έρχεται κάποια στιγμή που άλλα πράγματα γίνονται πιο σημαντικά από το να αγχώνεται κανείς αν είναι καλά ο τζολάκης ή αν τιμωρήθηκε αρκετά ο βεζένκοφ.

Ακόμα και τα αγωνιστικά δηλαδή, θα περίμενα να τα παίρνουμε πιο χαλαρά, για να απαντήσω και στον φίλο @osfp7 για το υστερόγραφο, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Η ίδια ομάδα που πέρσι πήρε νταμπλ, φέτος έχει κάποιους κομβικούς παίκτες σε όχι καλή κατάταση το τελευταίο διάστημα -και προφανώς κάποιοι ρίχνουν βάρος στο τσ.λ.

2 Likes

Σιγουρα δεν είναι τραγικα τα πράγματα. Δεν παύει ο σχεδιασμος να ειναι λιγο ερασιτεχνικός παραταυτα

Να ρωτήσω κάτι ποδοσφαιρικό ; Χωρις ειρωνεία, σοβαρά.

ο Ολυμπιακος φετος τα πάει χάλια στα ντέρμπυ. Τα πράγματα ναι δεν ειναι τραγικα, καθως διεσώθη στο τελευταιο δευτερόλεπτο με την ΑΕΚ (έστω από τύχη…), και με Λιβαδειά, ο άλλος δίνει δύο πολύ χαλαρές κίτρινες σε 15 δευτερόλεπτα. Ετσι ο Ολυμπιακος ειναι εντος κόλπου σήμερα που μιλάμε, παρ’ότι δεν κερδίζει στα ντέρμπυ και μάλιστα έχασε και απο ΠΑΟ.

Δεν ξερω τι θα γινει αυριο αλλα αν πχ τερματισει τριτος φετος, και α-κουπος, βλέπετε θέμα Μεντιλίμπαρ ; Έχετε θέμα Μεντιλίμπαρ ;

Φέτος εννοείς το '26 φαντάζομαι.

Θα υπάρξει θέμα αν η εικόνα συνεχίσει να είναι τέτοια και με ΠΑΟΚ κ πλειόφ.

Ο Μεντιλιμπαρ εχει το δικαίωμα να φύγει οποτε θελει να φύγει πιστεύω.

εννοω τη σεζον, απο την αρχη

αν θυμαμαι καλα εχετε κερδισει μονο την ΑΕΚ εντος
και ρωτάω, γιατι οι επικριτες λενε πως ο Μεντι παιζει μονο 1 πραγμα, που οι αλλοι καταλαβαν και βρηκαν καποιες λυσεις. το οποιο θυμιζει… φαση Αλμευδα με ΑΕΚ

Ακούγεται ότι ζήτησε παίκτες το καλοκαίρι για να παίξει αυτό το 1 πράγμα που θέλει. Αλλά δεν βολεύει να κάνουμε μεταγραφές από ομάδες που δεν είναι θυγατρικές.
Δεν αποκτήθηκαν αυτοί που ήθελε και τώρα παίζει μόνο με αυτούς που εμπιστεύεται και έχουν αδειάσει οι μπαταρίες τους

Ας προσπαθήσω να κάνω μια αναδρομή αν και πολύ φοβάμαι ότι θα ξεφύγουμε…

Στον 1ο γύρο κερδίζουμε ΑΕΚ σβηστά (όχι σούπερ εμφάνιση, αλλά εύκολα) και χάνουμε από ΠΑΟΚ με ανατροπή που ξεκινάει από ατομικό λάθος (γενικά η αμυντική γραμμή του ολυμπιακού έχει ποιοτικό θέμα το οποίο γίνεται πιο εμφανές όταν και επιθετικά δεν είμαστε καλά), αλλά εικόνα δεν είναι κακή.

Με παναθηναϊκό είναι ένα κλασικό μέτριο ματς μέχρι που μένουμε πίσω πάλι με αμυντικό λάθος και από εκεί και πέρα ελέγχουμε πλήρως το παιχνίδι. Βέβαια εκεί είχαμε δύο αμφισβητούμενες αποφάσεις που θα μπορούσε να πει κανείς ότι υποθετικά μας στέρησαν δύο βαθμούς (αντίστοιχα με πρόσφατες αποφάσεις που υποθετικά μας χάρισαν βαθμούς).

Τεσπά, long story short στα ντέρμπι του α’ γύρου τα αποτελέσματα είναι ίσα-βάρκα-ίσα-νερά αλλά η γενική εικόνα δεν είναι κακή. Στα ντέρμπι του '26 αυτό που συμβαίνει είναι ότι πλέον δεν μπορούμε με τίποτα να αντιδράσουμε όταν μένουμε πίσω. Με την ΑΕΚ μέχρι το γκολ (από στημένη φάση), αν κάποιος έπρεπε να προηγηθεί είναι ο ολυμπιακός, με ΠΑΟΚ κύπελλο και Παναθηναϊκό τα τρώμε νωρίς και μετά γεια σας. Γενικά το μέντι-μπολ που έχει τις ρίζες του στο επίπεδο μικρομεσαίων ισπανικών ομάδων είναι δύσκολο να λειτουργήσει, όταν θες να σπάσεις άμυνα, γι αυτό και πιο εύκολα βάζει 2 γκολ στη λεβερκούζεν και τρία στη ρεάλ (άσχετα πόσα μπορούσε να φάει) και ένα/κανένα με κηφισιά και λεβαδειακό.

Για να καταλήξουμε προφανώς στο ότι ναι, ο Μέντι ένα στυλ παίζει που κατά τη γνώμη μου είναι και θαύμα πώς έχει αντέξει τόσο πολύ αν και βασικά το καύσιμο είναι ότι λειτουργεί στα ευρωπαϊκά. Εννοείται ότι νομοτελειακά αυτό το στυλ θα έρθει η ώρα που θα κριθεί αποτυχημένο, όταν συνδυαστικά ούτε οι παίκτες που το υπηρετούσαν είναι το ίδιο καλοί (πχ πεσμένοι Τσίκι, Ροντινέι και Ποντένσε καμία σχέση με πρόπερσι) και φυσικά και οι αντίπαλοι και θα το διαβάζουν/αντιμετωπίζουν ευκολότερα.

Για τις μεταγραφές που λέει ο @g0dslayer το πιθανότερο είναι να ισχύει, απλά αυτό το μοντέλολειτουργεί και θα λειτουργεί ο ολυμπιακός επί μαρινάκη, με αποτέλεσμα (ανάλογα με τις μανατζερικές συγκυρίες) πότε να έχεις ρόστερ 19/20 και πότε 22/23.

Ελπίζω να απάντησα σε όλα.

όταν μιλάμε σοβαρά και ποδοσφαιρικά, δεν έχουμε λόγο να ξεφύγουμε. Ευχαριστώ κύριοι για τις απαντήσεις.

Ρωτάω, καθώς βλέπω παραλληλισμούς με Αλμέυδα και κατανοώ κάπως γιατι οι ξενοι προπονητες λατρευουν την Ελλαδα. Επισης αν διαβαζω τις εφημεριδες καλα, υπαρχει ενα καζανι που βραζει απο κάτω (το οποιο με -5 απο την ΑΕΚ ισως ειχε εκραγει ήδη), αλλα ο Μεντι εχει goodwill ακομα φαινεται.

Θα γινει χαμος στο τέλος, αλλα σημερα που μιλαμε, νομιζω το πρωταθλημα θα το παρει ο ΠΑΟΚ τελικα

Στο μεταξύ, ο μέγας Ηγέτης του Ολυμπιακού είπε χθες στις 667 λέξεις προς τους παίκτας της ομάδας του, ότι ο Ηγέτης της Ρίο της Άβε είχε προτάσεις 30 μυρίων ευρών για τους αθλητάς (μου διαφεύγουν τα ονόματά τους, ας τους πούμε Μαλαπέρδο και Καμπόσο), αλλά προτίμησε να τους δώκει στον Ολυμπιακό.

Άμα μπορείς να συνεννοηθείς με τους συναδέλφους σου Ηγέτας είναι υπέροχο.

χαχαχαχαχα

Ο τύπος παίζει FOOTBALL MANAGER έχει κάνει “Add Manager” , έχει μπει στο παιχνίδι με ΄δεύτερη ομάδα και την αρμέγει. Στη τελική υπάρχει και η δυνατότητα exit without save και επί τόπου load game και φτου και απ’ την αρχή.

(προσοχή, πάντα κάνουμε save πριν τα μεγάλα και σημαντικά ματς. Σας μιλάει εμπειρία χρόνων.)

2 Likes

τυχεροι οπως παντα στο μπασκετ

2 Likes

Ότι είπε ο από πάνω…

2 Likes

Χτες μείον δυο στόπερ, σήμερα μείον δυο σέντερ.

Τι νάρθηκα και μαλακίες διαβάζω, κατέβα τελικό με εφηβικό, ποιος το χέζει το κύπελλο πραγματικά.

2 Likes