Ολυμπιακός #2

καλά του Μιλου δεν ήταν ατυχία, δεν ξέρω αν είδες τη φάση

Όχι δεν το είδα καν, την ώρα του αγώνα εδώ είναι μεσημέρι στην καλύτερη οπότε δυσκολο λογω δουλειάς. Σημασία έχει ότι είναι τραυματίας κάποιος σε κάθε αγώνα κάθε βδομάδα.

Σ ανετοιμοι απο καιρο

3 Likes

Ομάδα σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.

Δεν το πιστεύαμε.

Το ξέραμε.

3 Likes

Τους κερδίσαμε με Τζόζεφ ρε μλκ

Α, και με διαιτησία φυσικά, ξεχάστηκα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε στο ημίχρονο του ντέρμπι στο ΣΕΦ να… κατεβάσει το λάβαρο με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα από το Telekom Center Athens.

:rofl:

Λίγο ακόμα και θα ανέβαζαν του Τόμιτς

4 Likes

Μεγάλη, δύσκολη νίκη. Με τόσες απουσίες και δυσκολίες τα κατάφεραν.

Πεντακαθαρη και πολυ σημαντικη νικη! Την εβγαλαν καθαρη με μια τεχνικη ποινη σε ολο το ματς (χωρις να υπολογιζω τη κοκορομαχια ταιρικ - σλουκα) ενω θα επρεπε να ειχαν φαει τουλαχιστον αλλες 5. Οσμαν και Χουαντσο ενω μου ειναι πολυ συμπαθεις βλεπω κολλησαν σλουκιτιδα και αυτοι!

αν δεν υπήρχε αυτή η διαφορά στη βαθμολογία με παναθηναϊκό θα πηγαίναμε καρφί για 4η θέση με αυτή την εικόνα

Παντα υπαρχει ελπιδα, μην βιαζεσαι.

Μόνο με ειδική αίτηση GOAL PASS μέσω GOV θα μπορέσει να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός φέτος.

Αν δεν γινει κάποια τρομερή αλλαγή στα play-off, δεν νομίζω πως αξίζουμε πρωτάθλημα φέτος. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλυτερη ομάδα, συνολικά.

Εμείς πρεσαρουμε εντυπωσιακά. Αυτό. Τίποτα άλλο. Το δε πλάνο επίθεσης “Τζολάκης μακρινή μπαλιά σε Ελ Καμπί κι ότι γίνει”, ε δεν έχω δει κάτι πιο “λίγο” στην ζωή μου.

1 Like

Αν αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο, γινόσαντε στο μπάσκετ, σήμερα θα επισκεύαζαν το parking στο ΣΕΦ, την ώρα που ο σωτήρας Ευάγγελος θα προαλοιφόταν για την διοίκηση της ΚΑΕ.

Επειδή όμως δε γίνονται, σήμερα είναι Δευτέρα…

3 Likes

Τι τραβάνε και τα κακόμοιρα τα γατακια…

Απ’ ότι κατάλαβα, πάλι κονομήσαμε τραυματία;

λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Ηθοποιός ηταν ο τραυματίας. Ηταν θεατρο σημερα, οπως μαθαμε. Αρα μια χαρα.