Ολυμπιακός #2

Εγώ θα ήθελα να μείνει με τη διαφορά ότι το final four δεν θα είναι μονά παιχνίδια, να είναι σειρά, τότε κύριοι θα έχουμε και συμμετοχές και κούπες :stuck_out_tongue:
Tον αγαπάμε όπως και να έχει, αρκεί να μην τσακώνεται με οπαδούς.

Μα γι αυτό τον αγαπάμε :upside_down_face:

Πλησιάζει η ώρα

Όλη την εβδομάδα ανυπομονησία για το ματς

91 - 79 τελικό.

Μακάρι αλλά το βλέπω γεια σας κύριε κουβά :relaxed:

1 Like

Γίγαντα Αργύραρε Καμπούρη φυσικά και θα πήγαινες με το τρένο

4 Likes

Που βλεπυμε το ματς οσοι δουλευουμε στο εξωτερικό (αλλα εχουμε υπολογιστη);

Euroleague tv αλλα δεν ξερω αν εχει επιλογη για ενα ματς η αν πρέπει να κανεις συνδρομη κανονικα

2 Likes

Θενξ! Καλο αγώνα να έχουμε!

1 Like

Σήκω φύγε κοουτς
Νισαφι

4 Likes

Εγραψες αναποδα αυτο το εννιαρι στην αρχη βλεπω

1 Like

Ρεάλ είδα το 1ο ημίχρονο και έκανε μπαμ πόσο γυμνή ήταν κάτω από το καλάθι, ειδικά στην άμυνα. Βγήκαν κάμποσα τετ α τετ της Βαλένθια κι εύκολα μπασίματα. Δεν ξέρω τι έγινε μετά, αλλά έχω την αίσθηση πως αμυντικά τουλάχιστον δεν θα μας δυσκολέψει όσο η Φενέρ. Υποθέτω θα χτυπήσει αρκετά ο γάβρος εκεί κι όχι απαραίτητα με τους ψηλούς μόνο.

Ο χθεσινός Ολυμπιακός δεν ξέρω πως μπορεί να χάσει από την αυριανή Ρεάλ.

Σημερα πονεσαν τα ματια μου με Βαλενθια μετα το 15. Εκατσα να δω με την ησυχία μου ενα ματς μετα απο χρόνια στο γηπεδο. Εντυπωσιακο πρωτο ημίχρονο. Αλλα ο σοβαρός Ολυμπιακός δε μπορει να φοβηθεί τιποτα απο αυτες τις δυο. Και το λεει ενας άνθρωπος φυσει απαισιοδοξος, που το πρωτο του F4 ηταν στο ΤελΑβιβ με πλοιο…

1 Like

Καλή φάση αλλά του χρόνου θέλουμε έναν χερά γκαρντ και τον σπανούλη στον πάγκο

1 Like

Και Infinite Dreams και Ευρωπαϊκό;

Σαν όνειρο!

3 Likes

Κάτι μου λέει πως θα κάνουμε του χρόνου 2ο back to back.

Ας αγοράσω τώρα μια φανέλα Γάλλου μαδαφάκα εραστή.

4 Likes

Ψιλο σκάνδαλο που δεν έβγαλαν mvp f4 τον Αλέκο

1 Like

Αν και AlecPeters the Great, θα διαφωνήσω, το κουβάλημα που έκανε σήμερα ο Έβαν ήταν κατάθεση ψυχής

4 Likes

Ο Φουρνιε επρεπε να βγει ρε σεις. Σημερα εβγαλε τα λεφτα ολης της χρονιας.

6 Likes

εγώ το λέω γιατί τόσα χρόνια το βγάζουν με βάση τους αριθμούς, δεν μειώνει τον φουρνιέ και το σχόλιό μου