Ολυμπιακός #2

Τα ενδεχόμενα είναι δύο:

1. Ο Ομπράντοβιτς θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή
  2. Το σύστημα δεν θα αφήσει τον Ομπράντοβιτς να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή
8 Likes

Αντίστοιχο σκηνικό με το νέο του Final 4 στην Αθήνα… από τη στιγμή εκείνη σε κάθε αγώνα έπρεπε να τους γίνεται απονομή ξεχνώντας ότι πρέπει να παίξεις και λίγο για να πας στο final 4… και εννοείται ότι η αποτυχία μόνο με αδικία από το σύστημα μπορεί να έρθει…

Έτσι και τώρα, Ζοτς στον ΠΑΟ σημαίνει αυτόματα και απονομή για ορισμένους… αν δεν παίξεις πάλι στην τηλεόραση θα το δεις το Final4 και θα σου φταίει το σύστημα πάλι

Ε καλά εννοείται ότι όλα στο γήπεδο θα φανούν. Και αν θα υπάρξουν επιτυχίες ή αποτυχίες.
Χαιρόμαστε αυτή τη στιγμή για την μεγάλη επιστροφή, που σημαίνει πολλά γενικά για τον σύλλογο και τον κοσμο, λογικό είναι φαντάζομαι…

4 Likes

Ενα μεγαλο θετικό ειναι οτι ο Ζοτς εχει μια Α προσωπικότητα και δεν θα δουμε λαικισμους και σιγοντάρισμα στην παρανοια του δπγ. Τεραστιος προπονητης επίσης στην προβληματική παρτιζαν ειναι ο τελευταίος που φταίει ενω ανέδειξε και πόσους παίχτες. Ανυπομονώ να τα πουμε στο γηπεδο

Για τους Παναθηναικους τη θεωρω δικοπο μαχαιρι την επιστροφη Ζοτς! Σαφως και μιλαμε για εναν τεραστιο προπονητη (αληθειες να λεμε). Τα ‘ξεπερασμενος’ και ‘γερος’ δε, τα ακουω βερεσε. Αλλα εδω μιλαμε για εκ νεου συνεργασια με τον ημιτρελο και αυτη τη φορα χωρις να ειναι υπο τη σκεπη των γηραιοτερων Γιαννακοπουλων! Ειμαι πολυ περιεργος να δω την αντιδραση του στη 1η παλαβωμαρα του Ντιπιτζι! Επισης, τετοιου ειδους επιστροφες, στατιστικα, τεινουν να ειναι αποτυχημενες!
Ως Ολυμπιακος, μονο χαρουμενος μπορω να ειμαι απο την εξελιξη αυτη! Καθαρα οπαδικα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα αποδομησης και απομυθοποιησης ενος ιερου τοτεμ για τους απεναντι! Δεν εννοω προφανως οτι θα ξεχαστουν οι επιτυχιες του…οτι εχει γραψει δεν ξεγραφει! Αλλα στη περιπτωση πιθανης αποτυχιας θα πεσουν σε τρομερη εσωστρεφεια!

Επειδή μάλλον δεν το ´χετε πάρει πρέφα, ακούγεται πολύ έντονα ότι επίκειται αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό. Κοινώς, αποχώρηση ΔΠΓ.

Δεν λέω ότι είμαι πεπεισμένος πως θα γίνει, αλλά ΑΝ γίνει, τότε θα εξηγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και το “ναι” του Ζοτς για επιστροφή.

Για να ειμαι ειλικρινης εχει πεσει και στα δικα μου αυτια αυτη η πληροφορια! Αλλα για καποιο λογο το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου! Εφ’οσον ισχυει, τοτε ναι, εξηγειται η επιστροφη Ομπραντοβιτς!

Προσθηκη fund, οχι πωληση. Αυτο ειναι το σεναριο. Ο Τρακης μαθαινω οτι δεν ειναι “μεσα” οικονομικα, διοτι παρα τα τεραστια εξοδα, εχει φερει ισα βαρκα-ισα πανια το καραβι, λογω επικερδων χορηγιων και ΟΑΚΑ (τζενερικ μενσιο)

Μας έπιασε κορόιδα ο κασιδιαρικός βλέπω

Καλος χρυσος αγιος, μας βοηθησε πολυ και ηταν εξαιρετικος στα καλα του, αλλα κλαιν στο τελος τελος.

Στο μεταξυ, δεν προλαβαινεις να κλεισεις συμβολαιο με μια ομαδα μεσα σε δυο μερες.

Βοήθησε αρκετά την ομαδα αλλα επεσε στο τελος και τραυματιστηκε κιολας. Αυτο το ματς με την ρεαλ που φοβοταν τον ταβαρες δεν θα του το συγχωρήσω ποτε.

Δεν θελω να βγαλω χολη αλλα νομιζω ειναι κακη κινηση για παο.

Τοπ-3 αγαπημένων παιδιών κοουτς και διοίκησης imho . Εδώ οι Αφοί τον έβαλαν καλύτερη 5αδα όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό πχ (σε κάτι μίνι συνεντεύξεις του σπορ24 για τα 100 χρόνια) και παραλίγο να χάναμε τον Μιλου για αυτόν

Δεν θα πω κάτι άλλο για προσφορά Καουνας κλπ . Ήταν αυτό που ήταν και υπήρχαν στιγμές που ήταν σημαντικός

Διέβη τον Ρουβίκωνα οπότε δεν χρειάζεται να πούμε ούτε θετικά ούτε αρνητικά

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάναμε δώρο ένα διαβατήριο

πόσα να του δίναμε για να είναι 4ος ψηλός; δεν χωρούσε σε μας

Καλά βλέπω να γίνεται καμιά κέντα με θωμά και τάιλερ και να ψάχνει ο Μπι διαβατήρια στις μπασκετόφατσες του ρόκινγκ (κόουτς είμαι διαθέσιμος).

1 Like

Αποκτά νόημα η μεταγραφή λόγω κυρίως του διαβατηριου που απ’οτι διαβάζω είναι τυπικό θέμα.
Εμείς βέβαια δεν κάνουμε ελληνοποιήσεις, απλά παίρνουμε παίκτες που θα ελληνοποιηθουν… :joy:

Κατά τ’αλλα όπως τα λες, πεσμένος και με σοβαρό τραυματισμό, Ευρώπη μόνο για 3ος, για συγκεκριμένο χρόνο και χρήση.
Πόσο χρονών είναι;

τριαντατέσσερο

1 Like

Καλά κάνανε με το σκεπτικό που τον κάνανε. Απλά με το θέμα στα γόνατα συν την κόπωση λόγω ηλικίας κτλ δύσκολα θα παίξει όπως έπαιζε, τουλάχιστον με αυτά που μαθαίναμε. Εμείς τον σκεφτόμασταν για 4ο, τώρα εάν στον Παναθηναϊκό κάνει για 3ος εμάς μας περισσεύει.

Εντάξε,ι οι ομάδες συνήθως δεν έχουν 4 σέντερ. Μέχρι τρεις είναι.

Λέτε να κουμπώσουμε Θανάση και Άλεξ με Κώστα;

Μαγικό σενάριο