Πρώτη φορά βλέπω αριστερό μπακ να αλλάζει ριζικά την εικόνα της ομάδας. Αυτός ο Τικνιζιάν είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπάζει αμυντικά, αλλά επιθετικά είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε αυτή τη θέση (στον Ολυμπιακό). Εξαιρετικό δίδυμο με Ρόκα από εκείνη τη πλευρά. Επιτέλους θα δούμε όβερλαπ
Για το μισάωρο που τον είδαμε καλός ήταν, ακόμα είναι νωρίς.
Εγώ εκτιμώ και τον Μπρούνο πάντως, αν και το τελείωμά του ήταν για κλάματα.
Μιας και έγινε κουβέντα για φαβορί πάντως, ο Κάρπετ μπορεί να δίνει ΠΑΟ, αλλά οι στοιχηματικές και το football meets data δίνουν εμάς. Βέβαια επειδή και οι δύο περιπτώσεις έχουν κενά στα μοντέλα τους, στην πραγματικότητα είναι στο 50/50 με την ΑΕΚ.
αν πιστευουν οτι ειναι φαβορι, πχ διαβαζοντας τετοια αρθρα η ποστ εδω κι εκει, τοτε ειναι πιθανο να σηκωσουν τον αμανε και να πεσουν στα ταρταρα ως συνηθως.
Αν οχι, εμπιστευομαστε και παλι Αλαφουζ, πιθανο να πηγαινουν τραινο και να αποφασισει να αλλαξει προπονητη
You’re very welcome in advance my friend(s)
Καλά επειδή έγραψε μια στοχευμένη μαλακία ο Κάρπετ, δε νομίζω ότι σημαίνει πως στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ. Κατά τη γνώμη μου έχουν κάνει τις πιο λογικές κινήσεις εδώ και χρόνια, ξεκινώντας από προπονητή. Αν βέβαια τον φάνε επειδή τόλμησε να μην έχει έτοιμη μια ομάδα που μέχρι πέρσι είχε μηδέν πλάνο παιχνιδιού και σχεδιασμού (απ’ όταν έφυγε ο Ιβάν) στα προκριματικά του Αυγούστου, θα είναι άξιοι της μοίρας τους γι άλλη μια φορά.
τι εννοεις ;
Εννοώ ότι το FMD κάνει προσομοιώσεις μελλοντικών αποτελεσμάτων με βάση τα παρελθοντικά και ότι οι στοιχηματικές προσαρμόζουν τις αποδόσεις και βάσει του προς τα πού κινείται ο όγκος των πονταρισμάτων.
Σίγουρα θα είναι έγκλημα αν πάρει πόδι λόγω προκριματικών Αυγούστου, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά ρε συ κι αυτός έχει κάνει πολύ ακατανόητες επιλογές σ’ αυτά τα πρώτα ματς, δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου δηλαδή. Ή διαβάσει έστω.
Δεν έχω δει πέραν στιγμιοτύπων, αλλά δε μου κάνει και εντύπωση, τα είπε και ο Μέντι, πλέον όπως είναι το καλεντάρι απ’ τη μία και η αγορά απ’ την άλλη, οι ομάδες συναρμολογούνται (και αποσυναρμολογούνται) εν μέσω αυτών των αγώνων.
Όποιοι έχουν κάποιο -οποιοδήποτε- πλάνο (και παίκτες) απ’ την προηγούμενη σεζόν θα το χρησιμοποίησουν (όχι πάντα με επιτυχία πχ εμείς αποκλειστήκαμε), όποιοι στήνονται απ’ το μηδέν θα έχουν ντε φάκτο ακατανόητες επιλογές.
Σας διαβάζω που γράφετε ότι ο Καμαρά είναι είτε εντελώς άσχετος είτε αχρηστεύεται στη θέση που αναγκάζεται να παίξει, αλλά να με συμπαθάτε που δεν πιστεύω ότι ξέρετε περισσότερα από κάποιον που ζει καθημερινά την ομάδα και που έχει και ένα συμπαθητικό βιογραφικό στην πλάτη του.
Τα ίδια και χειρότερα λέω για τους δικούς μας που συνεχίζουν να βγάζουν άχρηστους Μέντι και Μπαρτζώκα.
thanks. Η αλήθεια ειναι οτι μου φαινεται περιεργο που δινουν παντα πρωτο φαβορι τον Ολυμπιακο, ανεξαρτητως καταστασης, αλλα το παραπανω το δικαιολογει.
συμφωνω οτι ο καρπετ εγραψε το σχόλιό του εκ του πονηρού, αν και ο ΠΑΟ θα ειναι βελτιωμενος και αν κοπασει καπως η γκρινια, σιγουρα θα παιξει ρολο στο πρωταθλημα. ειδικα αν ο ΠΑΟΚ μας τελειωσε, οπως μαλλον φαινεται.
Με το Ατρόμητο όντως έπαιξε χωρίς γιόμες, ή τουλάχιστον προσπάθησε να παίξει κάπως ορθολογικά.
Είμαστε ακόμα στην αρχή
Ναι γιατι οι κινήσεις αυτο δείχνουν προεδρε. Το χωριο μου στο β τοπικό πιο καλη οργανωση εχει
για φάπες η ΚΑΕ
συμφωνω κι επαυξανω, αντι να μην ασχολουνται και να κοιταζουν τη τρυπα που παει αν γινει στα φοπργουορντ, καθονται και ασχολουνται με πιπες.