Τον Ιβάνοβιτς δε νομίζω να τον έχουν έγνοια, τον Γιοβάνοβιτς σίγουρα χεχεχε.
On topic όπως τα λες είναι, και μακάρι να του δίνανε οτι ήθελε αλλά ξερουμε οτι αύριο μας χαιρετάει, δεν έχει καν νόημα.
Όποιος και να έρθει θα δώσει λίγο γκάζι στην αρχή κι αν, το Νοέμβρη χαιρετώ Τακαρο στο πάγκο
το άφησα να φαίνεται το λάθος ![]()
Ιβάνοβιτς η κορυφαία λασποχαίτη στο γνωστό σύμπαν πάντως ε
Και τον κρατάει, λέει, ο Πρόεδρας…
H δεύτερη κορυφαία.
Βέβαια και η πρώτη σε Ιβάνοβ ανήκει.

Και τον κραταει ο Προεδρας
Το διορθωσαν…
Συμφωνειτε γαυροι φιλοι με την αποφαση ;
Εγω, ναι, συμφωνώ. Οχι μονο τιμης ένεκεν: του δινεις την χρονιά, του δίνεις τα υλικά που θέλει και κανεις αποτίμηση στο τελος. Δεν καθεσαι να ξεφτιλίσεις εναν προπονητη που σου εδωσε τόσα.
αν δεν υπάρξει στήριξη είναι σαν να τον έδιωξαν ήδη
Εγώ χαίρομαι που έμεινε ο Μέντι, γιατί τον πάω γενικότερα, αλλά αν περιμένετε διαφορετικό ποδόσφαιρο ακόμα και με 5-6 “υπερμεταγραφές” πολύ φοβάμαι ότι θα απογοητευτείτε και θα θέλετε άλλες 6-7 “σουπερυπερμεταγραφές”.
Σε άλλα νέα, θέλω να ελπίζω ότι ο (ε)Μπάι (ε)Ντάι είναι καθαρά συμπλήρωματική λύση.
Σούπερ μπάλα δε νομίζω, αλλά καλύτερη δομή πρέπει να τη δούμε εάν κι εφόσον οι ενισχύσεις είναι δικές του εισηγήσεις και όχι άλλων.
Στα του μπάσκετ νομίζω θα πάμε και για ψηλό τριάρι που να πατάει και στο 4.
Μιλάς για παίκτη των Καβαλίερς; ![]()
Θα το ήθελα πολύ ![]()
Επίσης να φύγει ο Θωμάς να τελειώνει αυτό το σήριαλ.
Και Ιούδας ρε Θωμα;;;
Άτιμη φαρα αυτοι οι Ελληνες τελικα…
(φευγω μονος μου)
Θα γελάσω πολύ αν (όταν) η FIBA βγάλει letter of clearance στον Θωμά για Ντουμπάι και τελικά αντί για το ένα μύριο που υποτίθεται μας δίνανε (και θα είχαμε ξεμπερδέψει εδώ και δυο μήνες) πάρουμε σε κάνα χρόνο ένα ψωρο-300άρι.
1.5 δίνουν, τουλάχιστον σύμφωνα με τα εγκριτα ΜΜΕ.
Θα το τραβούσαν οι δικοί μας χωρίς να έχουν γνώση? Παίζει, σύμφωνα με το παρελθόν βέβαια αλλά κρατάω πισινες. Όπως και να έχει άντε να φύγει μπας και πάρουμε κάναν άλλον από Αμερική μεριά
Από Θέμη Σινάνογλου:
Η πιο κακομαθημένη κάστα επαγγελματιών! Παίρνουν λεφτά που δεν θα δεις ποτέ σου. Πουλάνε οπαδιλίκι και σέρνουν από πίσω τους χιλιάδες κόσμο που τσακώνονται για πάρτη τους. Παίρνουν τις καλύτερες γκόμενες, γέμισαν “γλάστρες” τα γήπεδα. Τους γλείφουν οι δημοσιογράφοι για να πάρουν συνεντεύξεις ή για να μην φάνε καμιά φάπα. Δουλεύουν 1,5 ωρίτσα.
Γιατροί σώζουν ζωές, δουλεύουν όλη μέρα, πέφτουν κάτω από εξάντληση.
Αυτά τα νούμερα όμως δεν θέλουν ούτε να δεσμεύονται από συμβόλαια πια. Είτε είναι Ουόκαπ είτε είναι Κωνσταντέλιας “πως να τον κρατήσεις” λένε οι υποτακτικοί. Έχεις συμβόλαιο κύριε; Τίμησέ το, τίμα τον λαό που έσκιζε φλέβες για εσένα.
Άπληστοι.
Και τσακώνονται οι μεροκαματιάρηδες για πάρτη τους, λένε “έπαιρνε λίγα”. Τι λίγα βρε νούμερο, ξύπνα, όσα παίρνουν αυτοί τον χρόνο δεν θα πάρεις σε όλη σου τη ζωή!
Θωμά είσαι σπίτι…?
Κόντρα στην γκρίνια, να πούμε ότι η ομάδα τις προάλλες με τον Ατρόμητο, έπαιξε πολύ καλά (ανέλπιστα καλά ίσως) περιορίζοντας τις γιόμες. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κακή τελική πάσα, στο δεύτερο επανεμφανίστηκε το ένα από τα δύο περσινά προβλήματα, δηλαδή το “να μπει η μπάλα μέσα” -το άλλο ήταν ότι το τρώγαμε στην πρώτη υποψία ευκαιρίας του αντιπάλου που ευτυχώς δεν έγινε.
Η αρχική τριάδα του κέντρου ήταν πολύ μέτρια, Έσε προσφέρει μεν, αλλά σταθερά ξεζουμισμένος, Μούζα ακατανόητη στασιμότητα, Σα καλός παίκτης με κακή τελική προσπάθεια (στο συγκεκριμένο ματς). Ο Σιπιόνι πολύ καλός όταν μπήκε, απορώ λίγο με την πρεμούρα για “χαφάρα”, εκτός αν μιλάμε για εξάρι ώστε να μην αναγκαζόμαστε να βλέπουμε τον Γκαρσία. Ρόκα πολύ καλά δείγματα όσο έχει παίξει, τον φοβάμαι και αυτόν στο θέμα “τελειώματα”, θα δούμε.
Γενικά από την ομάδα δείχνει να λείπει το γκολ, με 3.3 xG (2.5 χωρίς το πέναλτι) να παίρνεις το ματς μέσα στο άγχος είναι πρόβλημα και ξαναλέω, το αναφέρω όχι για ένα μεμονωμένο παιχνίδι, αλλά γιατί πέρσι ήταν γενικά μεγάλο θέμα.