Ολυμπιακός #2

Voivod παντως επρεπε να εχω παει κι εγω, αλλα τουλαχιστον δεν ειδα ουτε το ματς. Σωθηκα, απ’ ο,τι καταλαβα.

4 Likes

ο τηλεφωνητής του Μπραουδάκη μλκ

Ψάρεμα λαγοκέφαλου είναι το πλέον ενδιαφέρον.

1 Like

Το τρικυμία είναι αυτή. Ήταν θέμα χρόνου να το φάμε.

Τζολάκη λείπεις ήδη.

το οφσάιντ έσωσε το λούσιμο της άμυνας και του ποποβιτς

1 Like

Βρήκαμε ποιος θα παίξει τέρμα στον πρώτο γύρο του κυπέλλου

Τόσο άθλιο ποδόσφαιρο είναι πολύ καιρό να δω…τι άθλια ομάδα …κάθε πέρσι και καλύτερα

Επειδή δεν το βλέπω, μου εξηγεί κάποιος γιατί έβαλε και μετά έβγαλε τον Μουζα;

Θα τους μπέρδεψε :smile:

Εύκολο πρωτάθλημα φέτος

γιατί δεν παίζει μπάλα εδώ και καιρό το παιδί

Πολλά θα αλλαξουν, από όσα λένε οι παροικούντες. Εχουν εντοπιστεί τα προβλήματα και οι παθογένειες και θα παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες. Εγγύηση η στιβαρή παρουσία της διοίκησης και η πολυεπίπεδη στήριξη στον προπονητή.
Δεν είναι δυνατόν μέσα Αυγούστου να είναι έτοιμοι οι παίκτες και η ομάδα, ειδικά όταν αναμένονται πέντε με έξι βασικοί παίκτες. Θα γίνει ό,τι πρέπει.

(από πού παίρνω το κοσάρι παιδιά, να μου πει κάποιος)

Τέλος ;

Καμία εντύπωση δε θα μου κάνει.

O Mέντι έχει τελειώσει από την ώρα που ο Καραπαπάρας τον έβγαλε στην αναφορά μετά από ένα φιλικό πριν καμιά εικοσαριά μέρες. Τώρα είμαστε στα διαδικαστικά.

Όσο πάνε και παίρνουν διάρκειας για να φέρνει παίχτες δανεικούς κάθε εξάμηνο, πάντα και καλά θα φταιει ο προπονητής…Καραπαπά και Μαρινάκη πουλο…

Τα ίδια λέγαμε και το '22 βέβαια.

Ένας άνθρωπος που ήρθε και πήρε μια ομάδα τριμπούρδελο και την οδήγησε στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, που έπρεπε ήδη να έχει ένα άγαλμα έξω από το Καραϊσκάκης θα φύγει σαν κάποιος τυχάρπαστος που θα “φταίει” για την εικόνα της ομάδας.

Πάρτε του τους παίκτες που ζητάει, πάρτε γενικότερα παίκτες που αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό και αν αποτύχει ας τον διώξετε. Ναι κάνει λάθη, ναι έχει τις εμμονές του, ναι έχει κάψει και παίκτες… αλλά όλα αυτά έχουν ξαναγίνει από προπονητές…
Αυτό το στημένο έγκλημα που γίνεται εις βάρος του δεν έχει προηγούμενο… οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί μπορεί να σκέφτονται τον Ιβάνοβιτς (τον Γιοβάνοβιτς, πες τον κ έτσι) και να καταλαβαίνουν τι λέω…

Μεγάλη ντροπή

7 Likes