Ολυμπιακός #2

Δεν κόβω να κάνει παρέλαση δυστυχώς ο Μεντι

1 Like

Κάτσε να δούμε αν θα κάνει σχολικό αγιασμό πρώτα

Ο Μέντι θα φύγει με τη πρώτη στραβή. Με τη πρώτη γιούχα

Παιδιά εγώ είμαι εντελώς αδαής με το τι συμβαίνει μέσα στην ΠΑΕ, αλλά τι φάση όλα αυτά με Ντάρκο, Θ7 και τα λοιπά; Γιατί τώρα;

Ούτε εγώ γνωρίζω τί συμβαίνει μέσα στη ΠΑΕ.

Υποθέτω ότι γίνεται μία (κατά τρόπο) εσωτερική εκκαθάριση. Ας πούμε ότι η ομάδα θωρακίζεται εκ των έσω με Κορδόν, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι ο αρμόδιος να φέρει τον αντικαταστάτη του Μέντι με τη πρώτη στραβή.

Για τη Θύρα 7 δεν έχω να πω πολλά. Απλά ξεκαθαρίζει τη θέση της με έναν αρκετά ευγενικό τρόπο και με σεβασμό .

Η φάση είναι “Θα σας ειδοποιήσουμε”

Τα πιστεύεις αυτά που λες;

Γιατί όμως τώρα; Πριν 10 μέρες στήριξη και τώρα όλα ανάποδα μετά από μια ισοπαλία;

Γιατί τώρα “πήρε παίκτες και ο κολλημένος μέντι δεν τους βάζει”

Μάγερ και Μάριν ούτε 10 εκ, αλλά εμείς περιμέναμε να μας πει το ναι με 16εκ παίκτης από τη β’ ισπανίας.

Ευτυχώς έγινε εκκαθάριση και έφυγε ο Κοβάσεβιτς και ήρθε ο Κορδόν που είχε εκκαθαριστεί επειδή έφερε τον Μαρτίνεθ που κρίθηκε αποτυχημένος.

Κλασσική δικαιολογία για να διώξουν είναι αυτη, το έδαφος προετοιμάζουν, να εμείς σου πήραμε, λες και τους διάλεξε ο ίδιος ή έχει να κάνει με το τρόπο που παίζει. Από κει ξεκινάνε όλα.

Θα σου πω εγώ. Μου πετάει το youtube την εκπομπή των Άκη και Τάκη και κάποιες φορές χαζεύω λίγο. Χτες είδα κανα μισάωρο και λίγο παραπάνω.

Βασικά ο Άκης κατηγορούσε τον Μεντιλίμπαρ ότι δεν βάζει τους καινούριους παίχτες να παίζουν. Επιμένει στους παλιούς. Επίσης βάζει παίχτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που παίζουν. Για το Βόλο ειδικά έλεγε ότι είναι δυνατόν με τέτοιες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να παίζεις με δύο αμυντικά χαφ; Δηλαδή αν παίξεις με τη Ρεάλ τι θα κάνεις; Θα βάλεις κροκόδειλους στο κέντρο; Και είπε και ότι είναι δυνατόν να μην ξεκινάς τον Φορτούνη; Τον είπε και ψευτράκο κιόλας τον Μεντιλίμπαρ, επίσης ότι δεν ήθελε παίχτες και του πήραν νταηλίκι και αυτός κάνει μουτράκια στη διοίκηση.

Είπε και άλλα ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει την ΕΠΟ. Αλλά αντί να ευνοεί την ομάδα του τον ΠΑΟΚ, αυτός αβαντάρει τον Παναθηναικό για να του δώσουν το πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Δηλαδή ότι ο Σαββίδης είναι τσάτσος του Αλαφούζου. Και ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον Αλαφούζο σπρώχνει το πρωτάθλημα στον Παναθηναικό και πετάει ένα τυράκι στον ΠΑΟΚ για τη χρηματοδότηση της νέας Τούμπας.

Όλα αυτά τα είπε ο Άκης στη χτεσινοβραδινή εκπομπή στο youtube. Όποιος θέλει μπορεί να βάλει να τα δει.

Ντοπιέτα ο ένας
Γκολ ο άλλος νέος

Μια χαρά ρε γκρινιάρηδες
Να φέρουμε τον Κόουτς Μπι κι εδώ;

1 Like

Ο Κορδόν είχε πρόβλημα υγείας τότε.

Ελπίζω να μην αποκτήσει πάλι

Εγώ ελπίζω να παίξουμε μπάλα. Όλα τα υπόλοιπα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

αυτός ξέρει πολλά κιλά μπάλα

2 Likes

Μαζί με Πουέρτα . Αρτίστες και οι δύο

Στήριξη…

2 Likes

Απογοήτευση, σε πολλα επίπεδα.

Μόνο αν έρθει ο Τάκης θα ξανασχοληθώ.

1 Like

Αναμενόμενο αλλα ποσο γελοίο…