Ολυμπιακός #2

Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου! Με Μεντι τουλαχιστον ημουν σιγουρος οτι θα ειχαμε αλλη μια αξιοπρεπη ευρωπαικη παρουσια.

έρχεται Ισπανός Τάκης

1 Like

Άλλος ένας Βάσκος, άλλη μία εξάρα στην ΑΕΚ.

Μόνο στήριξη στην ομάδα

Η φάση είναι “Θα σας ειδοποιήσουμε

Τελικά η “ειδοποίηση” ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμασταν

Να δούμε πότε θάρθει η επόμενη ειδοποίηση, θα ξεπεράσει κορμπεράν και καρναβαλιάλ;

1 Like

Αυτό μόνο ο πρόεδρος το ξέρει

Την πονάει την ομάδα ο πρόεδρος

2 Likes

Κλαίω… πόσο κράτησε η στήριξη ; 15-20 μέρες;

Άντε να διώξουμε και τον μπαρτζώκα τώρα

4 Likes

Πιστεύω ότι έγινε το σωστό αλλά με τον λάθος τρόπο και στο λάθος χρόνο. Προσωπικά δεν ήθελα να φύγει ποτέ ο μέντι αλλά εδώ και ένα χρόνο η φάση ήταν “sounds good, doesn’t work” σε όλα τα επίπεδα.

Θα προτιμούσα να με “στεναχωρούσε” η διοίκηση διώχνοντας τον από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν γιατί ποδοσφαιρικά θα ήταν πιο σωστό αλλά που να βρουν τα κακαλα να φορτωθούν όλες τις ευθύνες του καλοκαιριού στηρίζοντας το νέο προπονητή;

Επί Μαρινάκη η μόνη επιτυχημένη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν ήταν ο Μέντι -κατά τύχη εννοείται κι αυτός

5 Likes

Με Βαγγέλη θα είχε φύγει και πριν το Κάουνας μη σου πω …

1 Like

Τελευταιο ματς στο κύπελλο είχαν εντολη η υπαλληλοί της 7 να μην αποθεώθει ο Μεντι. Το ειπαν ατομα που ηταν στο γήπεδο. Φυγε στρατηγέ δεν σ αξίζει αυτο. Και ευχαριστούμε για ολα

Καθίστε αναπαυτικά κι ετοιμαστείτε για απογείωση με μπαλάρα & τρόπαιο Europa.

1 Like

Κρίμα πραγματικά, περίμενα ότι στην Ευρώπη θα πηγαίναμε καλά με Μεντι, αλλά λογικά δεν θα παίρναμε πρωτάθλημα. Τώρα έχω αμφιβολίες για την ευρωπαική πορεία

Το σωστό θα ήταν να είχε λήξει η συνεργασία το Μάιο.

Το λιγότερο σωστό ήταν που έφυγε τώρα, με το σκεπτικό ότι το ρόστερ είναι γεμάτο και ότι υπάρχει χρόνος.

Το καθόλου σωστό (καταστροφικό) θα ήταν να έφευγε κατά τον Οκτώβριο ή Δεκέμβριο με όλους τους στόχους χαμένους (με βάση την εικόνα των τελευταίων 6 μηνών).

Έγινε το δεύτερο

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε, και δεν ήταν λίγα.

Ποιοι στόχοι, πλάκα μας κάνεις;

Είδες ποτέ επίτευξη στόχων μετά από αλλάγή προπονητή μέσα στη σεζόν, όταν ο νέος είναι παντελώς άσχετος με την ελληνική πραγματικότητα και τον σύλλογο ειδικότερα;

Βλέπεις να έχει χαθεί κάτι;;;

Και βέβαια έχω δει επίτευξη στόχων με αλλαγή προπονητή ακόμα και Ιανουάριο και Φεβρουάριο.Έχει συμβεί.

Βλέπω δεν είσαι πολύ υπομονετικός. Έχεις γίνει όμηρος των συναισθημάτων σου . Και εγώ στενοχωρέθηκα για τον Μέντι. Δεν συμφωνώ με την αλλαγή τώρα. Αλλά δυστυχώς δεν έβλεπα να διορθωνόταν η κατάσταση άμεσα. Αν η αλλαγή γινόταν τον πχ τον Νοέμβριο ίσως τα πάντα να είχαν χαθεί.

Όλα στο γήπεδο θα φανούν. Το Σάββατο θα είμαι γήπεδο, όπως σχεδόν κάθε βδομάδα

Ο συναισθηματισμός δεν παίζει κανένα ρόλο, εγώ μιλάω αυστηρά με facts, τα οποία λένε “αλλαγή προπονητή εντός της σεζόν → χειροτέρευση της ομάδας”.

Και εγώ λέω ότι σε γενικές γραμμές ισχύει όντως αυτό που λες, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που βγήκε σε καλό.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ ο οποίος ήρθε Φεβρουάριο και όχι μόνο έφτιαξε την ομάδα, πήρε Conference και την επόμενη χρονιά μοίραζε εξάρες και ντόρτια.

Υπάρχουν και στο παρελθόν αντίστοιχα παραδείγματα αλλαγής προπονητή μεσούσης της σεζόν με καλά αποτελέσματα (κατάκτηση πρωταθλήματος) . Δεν το επικροτώ, ούτε εμένα μου αρέσει. Απλά αυτό που γράφεις δεν αποτελεί κανόνα.

Βέβαια, υπάρχουν και παραδείγματα καταστροφικά (βλ. απόλυση Μάρτινς).