Εισιτηρια συναυλιων σε φωτοτυπια και χρεωση με εξτρα προμηθεια

Καλησπερες.

Δε γνωριζω αν αυτο το θεμα εχει τεθει καπου στο παρελθον,
ή αν το εχω τοποθετησει στο σωστο μερος του forum, αν εχει γινει ζητω συγγνωμη…

Σε προσωπικο επιπεδο εχω ενοχληθει παρα πολυ απο το γεγονος οτι τα εσητηρια των συναυλιων εκδιδονται σε φωτοτυπια ενα χαρτι Α4 δηλαδη και οχι σε κανονικο κλασσικο χαρτι οπως τα ειχαμε μαθει, οπου μπορουσε κανεις να το κορνιζαρει και να το βλεπει να το χαιρεται και και και

Επισης με ενοχλει παρα πολυ που σε διαφορα καταστηματα αλλα και on line, αγοραζεις ενα εισητηριο και αναγκαζεσαι να πληρωσεις για αυτο μια προμηθεια της ταξεως περιπου 2 ευρω. Το ποσο αυτο, δεν φαινεται καπου φυσικα και παει υπερ του καταστηματος που το αγορασε. Για αυτη τη προμηθεια οταν τους ρωτας, σου λενε οτι δεν μπορουν να σου δοσουν καποιο παραστατικο και το θεμα ληγει εκει μη μπορωντας να κανει κατι κανεις.

Επισης οι οροι χρησεις του, δεν αναφερονται καπου, σου γραφουν να μπεις σε μια σελιδα,αφου το εχεις ηδη αγορασει και αν εσυ θελησεις να το επιστρεψεις γιατι καποιος ορος πχ δε σε καλυπτει ή σου δημιουργει προωλημα, δε μπορεις να το κανεις αυτο

Αυτους τους προβληματισμους μου, ηθελα να τους εκφρασω και εδω με την ελπιδα οτι μπορει να γινει κατι και να αλλαξει αυτο. Φανταζομαι θα απασχολουν πολυ κοσμο και θα αναρωτιουνται και αλλοι το γιατι.

1 Like

Καλημέρα. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τα εισιτήρια που αγοράζεις online με καπέλο; Στο viva, ας πούμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτε και στο Ticket House αν πας αυτοπροσώπως και πληρώσεις με κάρτα.

στους Muse για παραδειγμα στο ejekt festival, απο τα public, υπηρξε καπελο 1,50 ευρω (αγορα με μετρητα)

on line το πιο προσφατο, Ian Anderson που τα πηρε ενας φιλος με καπελο 1 ευρω αν εισητηριο

Από viva μπορείς να πληρώνεις μέσω viva wallet χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Από Public δεν έχω αγοράσει ποτέ εισιτήριο παρά μόνο μια φορά από Θεσσαλονίκη (δε γινόταν να το αποφύγω). Στην Αθήνα ξέρω ότι σου δίνουν ένα πράγμα σαν απόδειξη και δε θα ήθελα ποτέ να πάρω κάτι τέτοιο (στη Θεσσαλονίκη μου έδωσαν Α4).

Η ρύθμιση που σου λέω βγήκε αφού βγήκαν τα εισιτήρια του Ejekt. Πλέον στο viva δεν έχει έξτρα χρέωση.

Αφου τα εισπραξανε καλα καλα, αποφασισανε να βγαλουεν κατι τετοιο… Τα τελευταια 3-4 χρονια, με εξαιρεση συνυαλιες στο Terra Vibe και στο Κυτταρο, Αθηνα τα υπολοιπα τα βγαζουνε φωτοτυπια.
στο ticket house, σου δινουν οντως κανονικο εισητηριο χωρις καπελα. viva, τελευταια που πηρα ηταν περισυ ή προσπερσυ και τοτε παλι ειχε καπελο…

Από το viva παίρνω εισιτήρια αρκετές φορές τον μήνα. Δεν έχει κανένα καπέλο.

Αυτό με την Α4 μαλακία είναι πρόβλημα, όμως η αλήθεια είναι πως είναι και ευκολία να αγοράζεις μέσω internet, χωρίς να χρειάζεται να πας κάπου. Κάποιοι δίνουν και απόκομμα όταν έχεις ηλεκτρονικό εισιτήριο, όπως η Smoke The Fuzz και η Catch The Soap.

Πού είναι ο greg7 να μας πει την άποψή του σχετικά με τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια

μπορει οπως λες με αυτη την επιλογη του viva wallet, στη viva, να το καταργησανε το κερατιατικο καπελο.
Συναυλιες πλεον, παω πολυ επιλεκτικα και γιατι σχεδον εχω χορτασει απο αυτα που ηθελα να δω, αλλα κυριως για λογους οικονομικους κ ειδικα αυτο με τα καπελα ειναι μεγαλο σπασιμο κ υπηρξε αιτια που αραιωσα.
οσυ ευκολια σου παρεχει η αγορα μεσω ιντερνετ, τοσο κακο ειναι απο την αλλη για πολλους λογους κ ενας επισης απο αυτους ειναι πως σε προσωπικο επιπεδο, αρνουμαι να κανω τα παντα μεσω καρτας γτ ετσι αυτο οδηγει αλλου.ομως αυτος ειναι αλλη ιστορια…
Θα το κοιταξω παντως αυτο που μου ειπες, ειναι κριμα κ σε πιανει κ το γαμωτο.
σε ευχαριστω.

Αυτη τη φωτοτυπια δε τη καταλαβα ποτε παντως.
Ντε και καλα να χαλασω χαρτι για 2 δευτερα υποθεση.
Γιατι να μη σκαναρουν το barcode στο εμαιλ ?
Να δινουμε δουλεια στα φωτοτυπαδικα δλδ.

Το σκανάρουν το barcode. Μη γκρινιάζετε για τα πάντα :slight_smile:.

Φιλαρακο το ειπες και εγινε. Καλυτερα να ζηταγες κατι αλλο. Νομιζω οτι ο πιο καταλληλος για το συγκεκριμενο θεμα ειναι η μεγαλη μορφη , ο αι λοβ μεταλ. Ο δεκαχρονος που εβαλε μεταλ μπλουζα και επιασε το παπα απο τα αρχιδια. Το εισητηριο απο την συναυλια των maiden στην ρωμη ειναι απλα μια εκτυπωση απο τον υπολογιστη. Εσεις θα ξενερωνατε εγω καθολου.

:"""""""""""")

το δικό μου εισιτήριο για Maiden στη Ρώμη πάντως ήρθε με το ταχυδρομείο και ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ !!~!

Προφανως πληρωσες για να σου ερθει.Το διευρω σε ενοχλει εδω αλλα απεξω που ηταν καμια δεκαρα ευρω δεν σε ενοχλησε. Νομιζω οτι η κανονικοτητα του εισητηριου πρεπει να τεθει σαν φλεγον ζητημα του φορουμ, θα πρεπει να αναρωτηθουμε αν η αγορα ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισητηριου θα πρεπει να συνοδευεται απο συναυλια ή αν η συναυλια τελικα ειναι περιττη.

Εγώ Ρώμη maiden θυμάμαι ότι ήταν αρκετά ακριβότερο το Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Ο εισιτήριο

και τύπωσα το barcode σε Α4…Και είχε μια χαρά στάμπα για τη συλλογή

πηρα για virus με καρτα απλη και ειχε επιπλεον 2 ευρω για αυτο το βιβα μαλλον δε θα ξαναπαρω με καρτα

Γι’αυτό αγοραζουμε εισιτηρια απο public.gr και οχι απο βιβα…

Γι’ αυτό κάνουμε viva wallet και πληρώνουμε κάθε φορά με αυτό με προμήθεια 0 (ολογράφως: μηδέν).

Το “εισιτήριο” του Public είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ.

To ιδιο με του βιβα ειναι και κανει 2 ευρω λιγοτερο.

Πώς κάνει 2 ευρώ παραπάνω στο viva ρε; Μπορείς να πεις ένα παράδειγμα εισιτηρίου; Εγώ μια φορά μόνο έχω πάρει από το Public, επειδή ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν τη μέρα της συναυλίας και μου έδωσαν μεν Α4, όμως πλήρωσα +1 ευρώ από την τιμή.