Η πορνογραφία είναι η θεωρία, ο βιασμός η πρακτική

Πραγματικά έχω φρικάρει με το πρώτο κείμενο, δε μπορούσα να πιστέψω ότι θα διαβάζα, στις μέρες μας, τέτοιες απόψεις από νεαρούς (φαντάζομαι) ανθρώπους. Ο,τιδηποτε έχει σχέση με τη σεξουαλική φύση, οι γυναίκες αυτές -στον βωμο καποιας ανωτερης ιδεολογιας/παπαρολογιας- το θεωρούν καταπίεση, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που είναι Καταπίεση (με Κ κεφαλαίο) είναι η σεξουαλικότητα και η σεξουαλική ζωή τους. Τι να πω δηλαδη…

Ντάξει στο κείμενο της αμερικανίδας, να πω την αλήθεια δε βρήκα και πολλά σημεία με τα οποία να διαφώνησα.

Προσωπικά, την πορνογραφία σαν αντικείμενο δε την καταδικάζω σε καμία περίπτωση, για πολλούς απλούστατους λόγους που έχουν αναφερθεί στο θρεντ από chrisp, vangeli, haliseco κλπ. Αυτό βασικά που καταδικάζω (και φαντάζομαι οι περισσότεροι εδώ πέρα), είναι ο επιχειρηματικός χαρακτήρας που έχει αποκτήσει σήμερα η πορνογραφία, με τις μεγαλοβιομηχανίες και τις εταιρίες, όπου μεγάλα κεφάλια πλουτίζουν εις βάρος άλλων άνθρωπων καταπατόντας ηθικές αξίες και τα σχετικά, πράγμα που ευρίτερα καταδικάζω πέρα από τον χώρο του πορνό.
(ασχετα με το οτι συχνα πυκνα, γινομαι συνενοχος με το να επισκεπτομαι το αγαπημενο μου youjizz, κύριως από συνήθεια:p:p)

Aπό κει και πέρα μη ξεχνάμε ότι στον χώρο του πορνό αρκετά σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προσωπικές επιλογές των πιονιών του έτσι. Δηλαδή μη μου πείτε τώρα ότι οι η πλειοψηφία των αμερικανίδων και αμερικάνων πορνοστάρ είναι αθώες/αθωοι, εκμεταλευόμενες/οι κορασίδες/κουροι. Και τα τρώνε χοντρά, και τις σπιταρονες τις εχουν, και τις σειρες σεξουαλικων προιοντων εχουν, και σεναριογραφοι γινονται κλπ.:-k Οκ δεχομαι ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ευρύτερης αλλοτρίωσης που δυστυχως εχει προκυψει, αλλά οκ είναι ενα δεδομενο που δε μπορει να αμφησβητηθεί

Πόσες είναι αυτές? Ελάχιστες σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό των εμπλεκομένων γυναικών στη βιομηχανία της πορνογραφίας. Για πηγαινε κατα Βραζιλία μεριά, ή Ανατολική Ευρώπη κ.α. Μια χαρά εκμετάλλευση υφίστανται. Σάπια κυκλώματα, που εκτός της βιτρίνας εμπλεκονται και με εμποριο ναρκωτικων, πορνεια ακόμα και παιδική κλπ…

ντάξει σκόπιμα έβαλα την ταμπέλα αμερικανίδων, αμερικάνων.

Εννοείται δε διαφωνώ σε αυτό που λες. Και από ανατολή μερια γίνονται τα ίδια και χειρότερα. Παρουσίασα μια πτυχή απλά, ενω απο λαθος μου δε παρουσιασα και τις αλλες.

Και αυτο που λες περιλαμβανεται στη λανθασμενη τροπη που εχει λαβει πλεον η πορνογραφια και στη σαπίλα του όλου συστήματος που ανεφερα παραπανω.

στην Κίνα υπάρχει ο νόμος που απαγορεύει να γυρίζουν πορνό και βγάζουν συνέχεια τα anime πορνό?

Μάλλον έτσι νομίζεις, γιατί μια οθόνη δε μπορεί πχ να αντικαταστήσει ένα άγγιγμα. Κοινώς, ίσως έχεις ένα δίκιο όσον αφορά το οπτικοακουστικό κομμάτι, αλλά εκτός από την όραση υπάρχουν άλλες 3 αισθήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική επαφή σχετικά με τις οποίες καμία εικονική πραγματικότητα δε μπορεί να υποκαταστήσει.

Εμμμμμμ το ξέρω μαν. :expressionless:
Στο οπτικοακουστικό κομμάτι αναφέρομαι προφανώς.

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά για εσένα η επαφή εξαρτάται κυρίως από το οπτικοακουστικό κομμάτι, οπότε η πορνογραφία βοηθά.

Δε θα λεγα “κυρίως” όσο “σχετίζεται και με”.

Νταξ αυτό είναι το προφανές, είναι σα να αμφισβητώ εγώ το κατά πόσον βοηθά και να μου απαντάς εσυ βοηθά όμως.

Μου σπας τα νεύρα ε.

“Question everything.”

Δε φταίω εγώ, ο Κάρολος μας τα χει μάθει αυτά.[U]
[/U]

Μμμμμμμ.

Θύμισέ μου να σε παρακαλέσω να μου μάθεις δυο-τρία τέτοια ακόμα όταν ξαναβρεθούμε. =Ρ

Πρέπει ναναι το μονο σοβαρό θρέντ που έχει ανοίξει ο βακκιλος
anyway
Τα φεμινοκειμενα τα αφήνω ασχολίαστα γιατί απλά them bitches be crazy.συμφωνω με το 2ο
Αναφορικά με τα “πρότυπα” τα οποία προβάλουν πιστεύω πως οι τσοντες έχουν το μικρότερο κομμάτι της ευθύνης, αφού αρχίζουμε να βλέπουμε από την εφηβεία μας και συγκριτικά λιγότερες ώρες αποτι τα υπόλοιπα ερεθίσματα που δεχόμαστε.το ότι πολλοί από εμάς μάθαμε για το σεξ μέσω της τσοντάς ειναι δείγμα ασθένειας της κοινωνίας μας
Επιπλέον δεν χρειαζόμασταν πιστεύω τι μαζική πορνογραφία για να εκμεταλευθουμε το γυναικείο φύλο (η αυτό εκμεταλευεται ίσως την καταστάση)

Τώρα τίθεται όμως το ερώτημα που ειναι πιο γενικό και περικλυει και αυτό το θέμα συζήτησης. Οι τσοντες διαμορφώνουν την σεξουαλικη ηθική μας η εμείς διαμορφώνουμε τι μορφή έχει η τσοντά?κατά τη γνώμη μου ειναι σχέση αμφίδρομη αν και ο μηχανισμός ειναι περίπλοκος και δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί

Σε πρώτη φάση δε νομίζω ότι η πορνογραφία μαθαίνει τον βιασμό, πιο κοντά στην εκτόνωση είναι γενικώς. Δε μαθαίνει όμως και το σεξ. Ένστικτο είναι, έρχεται από μόνο του. Και μιας και μας παίρνει ας επεκτάθω λίγο: θα προτιμούσα να υπάρχει υπό άλλες συνθήκες. Τα κείμενα των φεμινιστριών είναι υπερβολικά, αλλά δεν έχουν ανύπαρκτες βάσεις. Όπως είπε ο Κιράτζος και σεξισμός υπάρχει και πατριαρχική κοινωνία υπάρχει και δεν μένει ανεπηρέαστη η εν λόγω βιομηχανία. Η πορνογραφία απευθύνεται στο ανδρικό φύλο και δε νομίζω να έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ισοτιμίας και αλτρουισμού όπου τόσες γυναίκες ενδιαφέρονται να δώσουν κάτι, γιατί τότε θα γινόταν και το αντίστροφο.

Συμφωνώ, άλλωστε περισσότεροι έχουν εκτονώθει σπίτια τους με μια τσόντα παρά εχουν βγεί να βιάσουν. Όσο για το δεύτερο σκέλος, προφανώς δεν έχουν ανύπαρκτες βάσεις άσχετα αν τις γκρεμίζουν με τους παραλογισμούς που γράφονται σε αυτά. Η βιομηχανία του πορνό έχει ως σκοπό να προσφέρει ευχαρίστηση, ακόμα κι αν χρειάζεται να δημιουργήσει μια πραγματικότητα όπου διαστρεβλώνονται σχέσεις και φυσικά μεγέθη. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: πως διαχωρίζεις το κόσμο της τσόντας από την πραγματική ζωή? Κατα τη γνώμη μου, είναι ξεκάθαρα θέμα σεξουαλικής παιδείας αλλά και παιδείας εν γένει, έτσι ώστε να μπορεί το άτομο να διαχωρίσει τους 2 αυτούς κόσμους. Τώρα το κατα πόσο αυτού του τύπου η παιδεία υφίσταται στην Ελλάδα είναι κάτι πέρα από τις γνώσεις μου.:-s

Κατά τη γνώμη μου,αν υπήρχε σεξουαλική παιδεία σε οποιαδήποτε χώρα και καθόλου ταμπού απέναντι στο σεξ σε νεαρή κυρίως αλλά και άλλες ηλικίες,ίσως η ανάγκη να βλέπει κάποιος πορνό να ήταν μειωμένη,γιατί ο κύριος λόγος που βλέπει κάποιος πορνό,είναι γιατί θέλει να δει πως είναι το σεξ και να ικανοποιηθεί.Οπότε αν είχε κάποιος μία υγιή σεξουαλική ζωή και γνώσεις γύρω από το σεξ ,όχι απλά επιφανειακές (πως βάζουμε το προφυλακτικό και έτσι:p) τότε οι τσόντες δεν θα χρησίμευαν σε κάτι αφού βασικές ανάγκες θα καλύπτονταν μέσα από τη σεξουαλική επαφή

έντιτ:Πάντως δεν διαστρεβλώνουν οι τσόντες τόσο τα φυσικά μεγέθη.Υπάρχουν αρκετές που δείχνουν άντρες με πολύ μικρό πέος:p

δηλαδη αν ειχαμε σεξουαλικη παιδεια θα γαμουσαμε περισσοτερο?

Δεν ανέφερα μόνο τη σεξουαλική παιδεία.Ανέφερα και τα ταμπού που υπάρχουν ρε μαν.Σε τελική ανάλυση πιστεύω ναι.(συμπλήρωση έντιτ:για μεγαλύτερη ποσότητα ίσως όχι,αλλά θα γινόταν πιο ποιοτικό μάλλον):stuck_out_tongue:

ρε σεις οι γυναικες απολαμβανουν ποιο πολυ το σεξ κι απ τους αντρες…ασε που στις μερες μας μαλλον οι γυναικες κυνηγανε τους αντρες για να γαμηθουν παρα το αντιθετο…

ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!