Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

The Jesus and Mary Chain - Τρίτη 24 & Τετάρτη 25 Ιουνίου στο Gazarte

(προσπαθησα να κάνω upload εικόνα αλλά μου βγάζει σφάλμα εδώ και καμιά εβδομάδα)

*πως θα χωρέσουν εκεί ρε; και καλοκαιριάτικο κιόλας;; κάντο μονοήμερο στην Τεχνόπολη ρε μαν!

2 Likes

Μας το κάνει γενικά και δεν έχω καταλάβει τι παίζει…
Ανοίγεις την εικόνα σε καινούριο σύνδεσμο, τον αντιγράφεις και τον ανεβάζεις εδώ. Τότε μόνο στην εμφανίζει.

2 Likes

Επειδή μάλλον δεν θα πάω σήμερα, αυτό το repeated rotation, το Σάββατο,τι ακριβώς είναι; Γιατί μου βγάζει κάτι περίεργα μέρη στο maps.

BURST/ SVALBARD

19/9 Thessaloniki 8ball
20/9 Athens Gazarte

9 Likes

Καλησπερα, παιδια γνωριζει κανεις τι γινεται με το arch club? Εχει ανοιξει η ειναι ακομα κλειστο και τα λαιβ γίνονται στο Aux club?

η φάση είναι “πας και βλέπεις” :stuck_out_tongue:

θεωρητικά δεν έχει κλείσει μόνιμα το Arch αλλά εδώ και καιρό δε δουλεύει. Αν δεις κλειστά στο Arch, πήγαινε δίπλα στο Aux…

Θα μπορουσαν να έχουν βάλει και στα δύο ταμπέλα arch και ως διοργανωτές θα ήταν κύριοι!

2 Likes

προς το παρόν δεν έχουν σε κανένα καμία ταμπέλα. οπότε δε μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για κάτι.

2 Likes

Ότι τώρα πρέπει να πάμε Λάρισα

6 Likes

Άσχετο με το rock αλλά δεν πειράζει. Χθες πήγα στον Χαρούλη στο gazarte. Δεν ειχα ξαναπάει στον κάτω χώρο, sold out με ανθρώπινες συνθήκες και χωρίς τσιγάρο! Πολύ ωραίος χώρος ! Αν τυχόν ήταν κάποιος άλλος εκει ας μου επιβεβαιώσει, για το στατιστικό της υπόθεσης και για το ρεκορ ,ότι η διάρκεια εφτασε τις 4 ωρες ( !!!) γιατί δεν ειδα πότε ακριβώς ξεκίνησε.

1 Like

Ο χώρος είναι πολύ καλός και άνετος.
Είδα Laibach την προηγούμενη Τετάρτη (πιθανά τοπ3 συναυλίες που έχω δει στη ζωή μου).

1 Like

Ζήλεψα λίγο αλλά δεν θα άντεχα, ευτυχώς τους είχα δει το καλοκαίρι.

Μαντεύω ξανά λες και άκουγες σιντί και λίγο καλύτερα.

1 Like

Ιδια μερα Nightstalker και Khirki Αθηνα,μαλακια

Απλά εκπληκτικά. Έπαθα μεγάλη ζημιά.

δεν έπεσαν ίδια μέρα με Graveyard όμως

Ωνασου.

4 Likes
1 Like

Την πρωτη φορα που ειχαν ερθει οι Σουηδοι, τους ειχαμε δει παρεα με τους Στοκους (στο κοινο) :star_struck:

1 Like

Τότε που τους είχαν σβήσει οι Χιλιομοδιτες?

1 Like

Με το “εκπληκτικο” συστημα που επρεπε με το ηλεκτρονικο εισιτηριο να περασεις απο το ταμειο, θυμαμαι οτι ειχα παει πριν ξεκινησουν τα Μοδια και ειχα προλαβει μονο 1-2 τραγουδια, οποτε δεν ξερω…

2 Likes