Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Είπα να φτιάξω ένα topic για συναυλίες που δεν είναι του σκληρού ήχου και δεν ασχολούνται και πολλοί να φτιάξουν ανάλογο topic :slight_smile:.

Χτες λοιπόν πήγα στο Gagarin και είδα τον Nick Waterhouse σε μια πολύ όμορφη συναυλία που είχε εξαιρετικό ήχο, πολύ καλή απόδοση από το συγκρότημα, πολύ κόσμο χωρίς να είναι πίτα και ζεστό κοινό που χόρεψε και ευχαριστήθηκε. Έμαθα ότι και την προηγούμενη φορά ήταν κάπως έτσι, οπότε θα φροντίσω όταν μας ξανάρθει, να τον ξαναδώ. Vintage άκουσμα (και θέαμα :grin:) της Αμερικής του '50, πολύ ωραίος.

EDIT: Πήγα επίτηδες νωρίς (τρέχοντας, αλλά το ήθελα πολύ) για να προλάβω και τους The Cave Children που έπαιζαν support και ανταμείφθηκα, ήταν κι αυτοί πολύ καλοί, αναμένω και κάνα headline show τώρα.

2 Likes

Blues Pills αύριο. Chinaski, ψάξε με, εκεί κάπου θα είμαι :grin:.

1 Like

@chinaski μαλλον θα ειμαι εγω εκει. Αν δεν με εχεις σιχαθει απο αυτα που γραφω εδω μεσα κανονισε να πουμε τουλαχιστον ενα γεια ή εστω ενα yeaaaaah !

Τι να σε ψάξω ρε @pantelis79 λες και ξερω την φατσα σου; Θα κρατάς γαρύφαλλο; :stuck_out_tongue: Θα είμαι πριν ξεκινησει το λαιβ στο δεξιά μπαρ. Θα φοραω μπλούζα Graveyard

@drenie φαντάζομαι θα αναγνωριστούμε εμείς

1 Like

θα εχει μπουγελοφατσα μαζι του ο @pantelis79, δηλαδη εμενα !! χα χα χα.

ο ενας καθεται συνηθως αριστερα , ο αλλος δεξια. Ουτε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . Κοινως την γαμησα !

:smile:

Καλα δεν έχω και ντε φακτο μπαρ…απλα πάντα παω στο πιο κοντινό με το που μπαίνω στο venue

ξέρουμε ακριβές πρόγραμμα;

Δε θα έχεις Κοτζιά μαζί;;;

Δεν μιλήσαμε. Ξέρει πως θα παω πάντως, οπότε φαντάζομαι αν το είχε να έρθει θα μου έλεγε

16 τραγουδια παιζουν οι Blues Pills.

Μακαρι να ηταν τοσα. Αντε, θα δουμε σημερα πως θα ειναι!

τοσα ειδα οτι παιζουν . τι να σου πω τωρα ; Με το καλο θα μαθουμε το βραδυ.

Γραφουνε και κατι ιντρο και αουτρο σαν τραγουδια οι απατεωνες του σετλιστ.φμ

1 Like

στα παλιοτερα Live τους ναι. Στα πιο προσφατα 16 κανονικοτατα τραγουδια αναφερουν (το ενα διασκευη)!

Πολύ καλοί οι Blues Pills εχτές, καλύτεροι απ’ ότι περίμενα. Στην αρχή μόνο ήταν λίγο “κάπως” ο ήχος, αλλά έστρωσε μετά τα πρώτα 10 λεπτά. Ισορροπημένο setlist ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο δίσκο, με 1-2 διασκευές για bonus. Η αλήθεια είναι ότι είμαι περισσότερο εξοικειωμένος με τα τραγούδια του πρώτου δίσκου, τον οποία βρίσκω σχεδόν κλασσικό, είναι και πιο bluesy και τζαμαριστά που μου αρέσει, αλλά και τα του δεύτερου δίσκου αποδόθηκαν πολύ ωραία, αν και είναι πιο uptempo. Μια χαρά γενικώς, φαίνεται ότι εξελίχθηκαν στο σανίδι σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Ο κόσμος ήταν ικανοποιητικός πιστεύω - αν είχαν έναν δεύτερο δίσκο τόσο δημοφιλή όσο ο πρώτος, θα είχε και πιο πολύ κόσμο. Η Elin σπουδαία frontwoman και θα έλεγα πολύ ωραία και θηλυκή παρουσία. Πολύ καλός ο κιθαρίστας, όπως τον θυμόμουν. Έδωσαν ποικιλία η δεύτερη κιθάρα και τα πλήκτρα. Blackmore lookalike ο κιθαρίστας, Geezer lookalike ο μπασίστας και γενικώς ολωνών το στυλ βγαλμένο από τα '60s και τα '70s :grin:.

@chinaski έλιωσες στο Academy ρε κακομοίρη, απορώ τι σόι δυνάμεις είχες μετά. Έμαθα ότι ήταν κι ο @Outshined, ευτυχώς που δε μου τον γνωρίσατε γιατί θα μου έριχνε κάνα βλέμμα δολοφονικό για τα όσα έχω (δικαίως βέβαια - να τα λέμε αυτά) σούρει στον Myles Kennedy. Μετά πήγα με @drenie στο Crow σε metal συναυλία γισ σβήσιμο, μου είπε ότι η συναυλία ήταν πολύ rock για τα γούστα του και ήθελε λίγο metal για να έρθει στα ίσα του, είπα να μη τον αφήσω να πάει μόνος του, αφού ήμουν διαθέσιμος κι εγώ. Μεταλλάδες παιδί μου, τι περιμένεις.

EDIT: και έπαιξαν και μιάμιση ώρα, μεγάλη βελτίωση, η διάρκεια ήταν η αχίλλειος πτέρνα της πρώτης συναυλίας.

1 Like

Εγώ είμαι τρου μετσαλ! Είδα blues pills γέρος άνθρωπος ( δεν είδα s στο blues ) και νόμιζα ότι μοιραζουν βιαγκρα.

Γενικά ήταν πολύ καλή η εμφάνιση χτες . Η Elin πολύ θηλυκή και μέσα στα χαμόγελα και η υπόλοιπη μπάντα σε υψηλό επίπεδο. Το κοινό ίσως ήταν λίγο πιο ξενέρωτο ( αφού πήγα εγώ , τι περιμένατε; ) αλλά γενικά μιλάμε για μια πολύ ωραία συναυλία .

Υ.Γ. δεν πρέπει να είχε πάνω από 1300 άτομα .

1300 άτομα; τόσοι πολλοί ήταν; (είναι κ μεγάλο το Πειραιώς Academy κ ίσως να μην του φαίνεται) Υπολόγιζα γύρω στο 800 άτομα. Σε κανένα Gagarin η Fuzz θα ήταν τίγκα δλδ

Πολύ καλή συναυλία πάντως! Όντως ξεπέρασε τις προσδοκίες!

1 Like

μπορει να λεω και πολλα . Απλα κανω μια συγκριση με τους 1000Mods που ειχαν 2700 και ηταν φισκα.

Το χθεσινο μου φανηκε λες και ειχε περιπου το μισο κοσμο γι’αυτο και ειπα 1300 ατομα. Πανω κατω γυρω στους 1000 ηταν. Ανακατεψαν και λιγο το setlist και κρατησαν και το Devil Man για το τελος.

Φυγαμε με χαμογελα παντως.

Μπα, κάτω από χιλιάρικο είχε πιστεύω.

Οι Hail Spirit Noir ήταν απλά υπέροχοι! Πολύ καλή απόδοση, εξαιρετικότατος ήχος, άψογη εκτέλεση σε όλα τα τραγούδια που έπαιξαν και παρά το ότι η διάρκεια της εμφάνισής τους ήταν μικρή ήταν φάση XTCς. Επίσης, ωραίο παιχνίδι και με τα φώτα. Θα με πείτε, τι προσέχεις, αλλά για μία τέτοια μπάντα, στην εμφάνισή της είναι και αυτό σημαντικό. Μέχρι την επόμενη φορά!