Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ούτε αυτοί τα λένε κανονικά.

Τι ηχητικος πόλεμος ειν αυτοι οι swans? Οχι δεν τους ξερω αλλα δεν εχασα ευκαιρία νσ τους λαθροακουσω εξω απο την μονη λαζαριστων.

Σορρυ νοτ σορρυ swans.

4 Likes

Εσύ φώναξες την Αστυνομία για να διακόψει τη συναυλία ρε αλήτη;;;

Έγινε όντως αυτό;

ναι, τους έκοψαν μάλλον στο προτελευταίο κομμάτι… -τρελή ξενέρα, το συγκρότημα να θέλει να παίξει και άλλο και να μην τους αφήνουν-

Οι Swan ξεκίνησαν ακριβώς την ώρα που ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσουν (δεν υπήρξε κάποια καθυστέρηση). Οπότε απορώ… εφόσον η διοργανώτρια εταιρεία έχει άδεια «ηχορύπανσης» μέχρι συγκεκριμένη ώρα, και γνωρίζουν πόση ώρα θα παίξει το συγκρότημα, γιατί δεν ξεκίνησαν το live λίγο νωρίτερα.

1 Like

Το κρεσεντο συναισθηματων στο τελευταιο μερος του σετ των Swans δε περιγραφεται…
Πολυ πολυ κριμα που σας το χαλασαν, γιατι ηταν πραγματικα μοναδικο.

1 Like

Στενοχωριέμαι που έγινε αυτή η μαλακία, αλλά από μια πλευρά θα ήθελα να ήμουν εκεί και να έβλεπα ποιος θα προσπαθούσε να εξηγήσει στον Gira τι ακριβώς συνέβαινε :joy:

:laughing:

Εφυγα 10μιση ρε ποσο να κατσει ενας ανθρωπος μονος του σ ενα σκοτεινο στενάκι; 1μιση ωρα ειν αρκετη.

Ο ηχος παντως ηταν παρα πολυ δυνατός δεν μπορω να βαλω κ βιντεο στο φόρουμ να καταλαβετε αφου κ εγω σκεφτόμουν πως κ δεν εχουν θέμα με ηχορύπανση αφου πρόκειται για κατοικημενη περιοχή.

1 Like

Εξαιρετικοί οι Swans αν και θα ήθελα καλύτερο setlist προσωπικά, γεγονός που έχει να κάνει και με το πως εκλαμβάνω τα δυο τελευταία τους άλμπουμ, μαζί με το τωρινό. Το άναρχο “The Hanging Man” ήταν τρομακτική κορυφή όπως και το κάτι σαν medley με το οποίο έκλεισαν το σετ, ένα φανταστικό κρεσέντο όλων όσων είναι αυτό το σχήμα.

Ο τρόπος που καθοδηγούσε σαν μαέστρος ο Gira την μπάντα ήταν ανατριχιαστικός.

Βέβαια βοήθησε και η τοποθεσία (για Θέατρο Βράχων μιλάω γω ο αθηνέζος) και το σετ για να μπεις στο κλίμα, καθώς και πως ήμασταν καθιστοί αυτό το απαιτητικό 2ωρο.

Ο Παντελής τα είπε τέλεια και αξίζει να τον διαβάσετε.

Κατά τα άλλα, συγκινητικοί Agnostic Front, με φανταστικό σετλιστ, εμφάνιση και κοινό αντάξια των περιστάσεων. Μια από τα ίδια οι Sick Of It All, και με καλύτερο ήχο το σάββατο, αλλά οι AF κέρασαν.

Προχωράμε.

6 Likes

Φεύγοντας κάποιος κοινός μας γνωστός :stuck_out_tongue: είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου “παίζει και να είναι δικτάτορας μέσα στη μπάντα”, γελάσαμε όλοι όσο δεν είχαμε γελάσει ποτέ με την εσκεμμένη αβεβαιότητα της φράσης.

3 Likes

Εγώ εκτίμησα που είπε στον γερο-Westberg πως μπορεί ακόμα να πληρώνει λογαριασμούς με τους Swans χωρίς να είναι στην μπάντα, απλά κουρδίζοντας για 35 λεπτα ως σαπορτ.

Πέρα από την πλάκα, ναι, οι Swans είναι τέτοια “μπάντα” εδώ και πολύ καιρό.

@Ixnay τον πιάσαμε :laughing: :sweat_smile:

https://www.tiktok.com/@hoodsfinestig/video/7227953606396300570

3 Likes

Τρομερός Βασιλης σήμερα, νοστάλγησα αρκετά….

8 Likes

Καταπληκτικός όντως… 3 ώρες γεμάτες. Και ψιθυριστά να μίλαγε πάλι θα είχε ατελείωτο respect.

5 Likes

Πώς τολμάς και νοσταλγείς τσόγλανε;

1 Like

Ωραίος ο 70άρης Παπακωνσταντίνου !!! Γέμισε το Καλλιμάρμαρο…Τρεις ώρες non-stop…Τραγούδια με Κροκίδη και Κικίδη από τα παλιά !!! Λίγο ο ήχος μου φάνηκε χωρίς τον απαιτούμενο όγκο…Ωραία νοσταλγική βραδιά.

1 Like

Σίγουρα θα παίξει κάπου στη Μεσσηνία φέτος και θα πάω. Ελπίζω να παίζει παντού 3 ωρες και ολόκληρο το “φοβάμαι”

3 Likes

Α, και να ζητήσουμε συγγνώμη από Τζήμερο και λοιπούς ομοϊδεάτες του για τη συναυλία που έγινε χθες (εθνικό πένθος λόγω τραγωδίας στην Πύλο)…

Παίχτηκε κανένα τραγούδι-έκπληξη, από αυτά που έχει καιρό να πει ή έστω δεν είπε πέρυσι και πρόπερσι;

Θεσσαλονίκη μπήκε και 2η μέρα παρεμπιπτόντως, 22/6

1 Like

Συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές δε ξέρω. Τραγούδι-έκπληξη δεν είπε. Εκτός αν θεωρήσουμε το “Της Δικαιοσύνης Ήλιε”.