Ο χαμένος μου αδερφός.
Aπίθανοι MOTHER OF MILLIONS χθες βράδυ στο Gagarin, στο κλείσιμο του ευρωπαϊκού τουρ. Ένα σχήμα που ξεχειλίζει από συναίσθημα και είναι από το πάνω ράφι σε όλα του πάνω και κάτω από τη σκηνή. Άψογο support από we.own.the.sky και Allen’s Hand
βιντεάκια:
Mother Of Millions - orbit (live at Gagarin 8/12/2023)
we.own.the.sky – ikigai (live at Gagarin 8/12/2023)
σημέρα σκοπεύω να πάω να τους δω στο WE, θεσ/νίκη. ελπίζω να μην (αλλά φοβάμαι πως θα) είμαστε τρεις και ο κούκος(όλοι τις συναυλιοπαρέας μου θα είναι Paradise Lost)
Εχθές ήμασταν σε ένα Gagarin αξιοπρεπές μεν, όχι φισκα δε… ΩΣΤΟΣΟ, η αγάπη του κοινού για το συγκρότημα ήταν παραπάνω από εμφανής, και μιλάμε για μια βραδιά σύνδεσης, όχι απλά για μια συναυλία
μου άρεσε πολύ αυτό και πράγματι έτσι είναι!
μακάρι και σήμερα να γεμίσει αξιοπρεπώς το WE, το αξίζουν και με το παραπάνω
Ρομπεν φορντ χτες
Italia 90 χθες εξαιρετικοί, μάζεψαν και αρκετό κόσμο, όχι απαραίτητα μυημένο, περισσότερο από όσο περίμενα tbh, δυνατό φρέσκο βρετανικό post-punk που λάιβ οι νέοπες κύριοι/μορφάρες το απέδωσαν ένα τσικ πιο χύμα και θορυβώδες από το δίσκο, όμορφα πράγματα, πάντα τέτοια, αν και είναι λίγο σπάνια ομολογουμένως.
Συμφωνώ, ήταν μοναδικό αυτό που έγινε με τους Mother of millions, μπάντα και κοινό μεσα στη συγκίνηση. Και οι we.own.the.sky πολύ καλοί, παρουσίασαν κι ένα νέο τους κομμάτι, που προσωπικά μου θύμισε το αγαπημένο Earths collide.
Αυτό το λάιβ από made of stone θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
Μπάντα από το Manchester που παίζει post/punk με jazz στοιχεία.
Κάνουν θραύση στο νησί αυτή τη στιγμή και όλοι μιλούν για τις φοβερές εμφανίσεις τους.
Η @Miss_Machine μας τα είπε καλά και μας έψησε φέτος με την περίπτωσή τους, οπότε, θα τιμήσουμε βεβαίως (edit: ή και όχι γαμώ τα schedules). Πολύ πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα.
Δεν ξέρω τι μουσική ακούτε, αυτή τη μπάντα πρέπει να τη δείτε ανεξαρτήτως
Ωραια μας το πουλησατε αλλα εχει αλλο λαιβ εκεινη τη μερα γμτ
@apostolisza8 εχεις αλλο λαιβ εκεινη τη μέρα
Ωχ. Σωστά.
χαχαχαχ, sorry Maruja, πρέπει να πάω να μεταλάβω.
Νωρίς ξεκίνησε το conflict φέτος.
Όσοι δεν θέλαμε να δούμε για δέκατη φορά τους Lost ψάξαμε σε μικρότερες σκηνές και δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για την μπαντάρα που ακούει στο όνομα Lotus Emperor, σκοτεινοί, doom και ψυχεδελικοί, δεύτερη φορά φέτος που με συγκλονίζουν ζωντανά
Δυστυχώς το έχασα λόγω κούρασης και hangover από το Σάββατο.
Να πούμε επίσης πως ο Στασινός που παίζει κιθάρα στους Lotus Emperor παίζει μπάσο στους εξαιρετικούς Screaming Fly
λατρεία και οι fly!
Που είναι οι Molybaron???¿9)???()(–?¿???